Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι απλα απο περιοχη σε περιοχη αλλαζει το τελευταιο ψηφιο.Αλλου εχουν 929 εμεις εχουμε 920 αλλοι 925 κτλ...Οι διαφορες τους ειναι απειροελαχιστες.

Η 925 και η 929 εχουν και δορυφορικο δεκτη. Νομιζω η 929 παει USA. Η 925 ερχεται Ευρωπη πλην Ελλαδισταν!!! Για μας μονο 920...

Να πω την αλήθεια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο δορυφορικός δέκτης γιατί έχω δύο.
Αλλά η κοροϊδία, κοροϊδία....

Οι δορυφορικοί δέκτες το ίδιο άχρηστοι είναι σε όλες τις χώρες. Οι περισσότεροι πάροχοι θέλουν τον δικός τους δέκτη.
Γιατί να πληρώσεις για κάτι που δεν έχει πρακτική χρήση;

Συμφωνω.Δεν με ενδιεφερε ποτε και εμενα που δεν ειχε δορυφορικο δεκτη η τηλεοραση μου...

Να πω την αλήθεια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο δορυφορικός δέκτης γιατί έχω δύο.
Αλλά η κοροϊδία, κοροϊδία....

Καλα εσυ εχεις 2 αλλος 3 αλλος ψαχνει να βρει κανα τζαμπε κι αλλος θα ηθελε με τοσα λεφτα που κοστιζει ,την τηλεοραση του κομπλε...οποτε για ποια κοροιδια μιλαμε ,εσεις μιλατε η Σονυ σας ακουει ..:2thumb22sup:

Συμφωνω.Δεν με ενδιεφερε ποτε και εμενα που δεν ειχε δορυφορικο δεκτη η τηλεοραση μου...

εσεις μιλατε η Σονυ σας ακουει ..:2thumb22sup: Επισης..!

Οι δορυφορικοί δέκτες το ίδιο άχρηστοι είναι σε όλες τις χώρες. Οι περισσότεροι πάροχοι θέλουν τον δικός τους δέκτη.
Γιατί να πληρώσεις για κάτι που δεν έχει πρακτική χρήση;

Μ'αρεσει που εισαι και παλιο μελος..και διαβαζεις το νημα με τους δεκτες και τα δορυφορικα ..εκει που το κααθε μελος εχει αποκλειστικα δεκτη απο παροχο ...:worshippy:

:BDBDG54::twoguns:-bye-

Καλα εσυ εχεις 2 αλλος 3 αλλος ψαχνει να βρει κανα τζαμπε κι αλλος θα ηθελε με τοσα λεφτα που κοστιζει ,την τηλεοραση του κομπλε...οποτε για ποια κοροιδια μιλαμε ,εσεις μιλατε η Σονυ σας ακουει ..:2thumb22sup:

Η τηλεόραση είναι για να βλέπεις, ο δορυφορικός δέκτης για να σου παρέχει τις πηγές, το Blue Ray player για να παίζει τις ταινίες, τα ηχεία για να ακούω τον ήχο...
Προσωπικά, θέλω το καλύτερο από κάθε τομέα ξεχωριστά και όχι ενα πολυμηχάνημα που να προσπαθεί να τα κάνει όλα...

Μ'αρεσει που εισαι και παλιο μελος..και διαβαζεις το νημα με τους δεκτες και τα δορυφορικα ..εκει που το κααθε μελος εχει αποκλειστικα δεκτη απο παροχο ...:worshippy:

Δεν μπορώ να πω ότι σε κατάλαβα... Φυσικά και έχουν ιδιοκτησιακούς δέκτες, όσοι θέλουν πρόσβαση σε γνωστά ελληνικά και ξένα πακέτα. Απλά, έχουν και δέκτες για τα υπόλοιπα. Κανένας ιδιοκτησιακός ή ενσωματωμένος σε τηλεόραση δέκτης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός χομπίστα, που θέλει δεκάδες δορυφόρους, κινητό πιάτο, θέαση feeds, κλπ.

Η τηλεόραση είναι για να βλέπεις, ο δορυφορικός δέκτης για να σου παρέχει τις πηγές, το Blue Ray player για να παίζει τις ταινίες, τα ηχεία για να ακούω τον ήχο...
Προσωπικά, θέλω το καλύτερο από κάθε τομέα ξεχωριστά και όχι ενα πολυμηχάνημα που να προσπαθεί να τα κάνει όλα...

Οκ λοιπον..η κοροιδια που ειναι τοτε που ελεγες πιο πανω ?

Δεν μπορώ να πω ότι σε κατάλαβα... Φυσικά και έχουν ιδιοκτησιακούς δέκτες, όσοι θέλουν πρόσβαση σε γνωστά ελληνικά και ξένα πακέτα. Απλά, έχουν και δέκτες για τα υπόλοιπα. Κανένας ιδιοκτησιακός ή ενσωματωμένος σε τηλεόραση δέκτης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός χομπίστα, που θέλει δεκάδες δορυφόρους, κινητό πιάτο, θέαση feeds, κλπ.

Τα υπολοιπα ποια ειναι ? τα FTA ? ..αυτα θα μπορουσε να τα πιασει η καθε Σονυ/Σαμμυ κλπ..ασε που με το c.i θα μπορουσε καποιος να εβαζε την μοντουλα του ,και να εβλεπε αυτα που εχει πληρωσει χωρις 4 τηλεκοντρολ και 5 μηαχανακια ..
Δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις ..οτι βολευει και σου κανει ,σε μενα Δεν..για παραδειγμα ..

κι αυτος ηταν ο σκοπος που σας παραθεσα ..με λιγα λογια αν σας εδινε η καθε Σονυ δορυφορικο δεκτη θα την κραζατε ,τωρα που δεν μας/σας δινει στην 920 την κορυφαια και ακριβη παλι κραζετε ..αλλα απο την αλλη δεν το χρειαζεστε κιολας η δεν το κρινετε αναγκαιο ...αρα ??? confused..:ears:

Τα υπολοιπα ποια ειναι ? τα FTA ? ..αυτα θα μπορουσε να τα πιασει η καθε Σονυ/Σαμμυ κλπ..ασε που με το c.i θα μπορουσε καποιος να εβαζε την μοντουλα του ,και να εβλεπε αυτα που εχει πληρωσει χωρις 4 τηλεκοντρολ και 5 μηαχανακια ..
Δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις ..οτι βολευει και σου κανει ,σε μενα Δεν..για παραδειγμα ..

κι αυτος ηταν ο σκοπος που σας παραθεσα ..με λιγα λογια αν σας εδινε η καθε Σονυ δορυφορικο δεκτη θα την κραζατε ,τωρα που δεν μας/σας δινει στην 920 την κορυφαια και ακριβη παλι κραζετε ..αλλα απο την αλλη δεν το χρειαζεστε κιολας η δεν το κρινετε αναγκαιο ...αρα ??? confused..:ears:

Ναι, είναι τα FTA (τα οποία είναι συνήθως χιλιάδες ανά δορυφόρο, και κανένας ιδιοκτησιακός/σε τηλεόραση δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα, πόσο μάλλον από πολλαπλούς δορυφόρους). Μοντούλες δεν παρέχονται από τους εδώ παρόχους, οπότε δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν ένας ενσωματωμένης δορυφορικός δέκτης.
Κακώς μπερδεύεσαι, πρακτική αξία ένας δορυφορικός δέκτης σε τηλεόραση δεν έχει. Μάλλον η αρχική παρατήρηση πηγάζει από την αίσθηση ότι υπάρχει ένα μοντέλο με "κάτι παραπάνω" από το εδώ μοντέλο...

Ναι, είναι τα FTA (τα οποία είναι συνήθως χιλιάδες ανά δορυφόρο, και κανένας ιδιοκτησιακός/σε τηλεόραση δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα, πόσο μάλλον από πολλαπλούς δορυφόρους). Μοντούλες δεν παρέχονται από τους εδώ παρόχους, οπότε δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν ένας ενσωματωμένης δορυφορικός δέκτης.
Κακώς μπερδεύεσαι, πρακτική αξία ένας δορυφορικός δέκτης σε τηλεόραση δεν έχει. Μάλλον η αρχική παρατήρηση πηγάζει από την αίσθηση ότι υπάρχει ένα μοντέλο με "κάτι παραπάνω" από το εδώ μοντέλο...

Οκ ,εδω θα ηθελα πραγματικα να δω τι κανει ο δορυφ. δεκτης της 92χ εκει που προσφερεται..μοντουλες & καρτες βρισκει κανεις στην χωρα μας επισημες απο ξενα πακετα ,προσωπικα θα ηθελα πολυ να το δοκιμαζα η εστω να το υποστηριζε η τηλεοραση μου με τα + & -..
Καταλαβαινεις το νοημα μου..

Οκ ,εδω θα ηθελα πραγματικα να δω τι κανει ο δορυφ. δεκτης της 92χ εκει που προσφερεται..μοντουλες & καρτες βρισκει κανεις στην χωρα μας επισημες απο ξενα πακετα ,προσωπικα θα ηθελα πολυ να το δοκιμαζα η εστω να το υποστηριζε η τηλεοραση μου με τα + & -..
Καταλαβαινεις το νοημα μου..

Εγώ θα προτιμούσα κάτι απλούστερο: ιδιοκτησιακό δέκτη με HDMI CEC. Θα έλυνε το πρόβλημα του τηλεχειριστηρίου, χωρίς τις πιθανές ασυμβατότητες (π.χ. EPG) μιας μοντούλας.

Λοιπόν μετά από αρκετή σκέψη για το αν πρέπει να διαλέξω ίντσες ή ποιότητα, κατέληξα στη 46άρα 920. Το πρωϊ την πήρα και έπεσα με τα μούτρα στη συναρμολόγηση και την εξερεύνησή της. Η εικόνα σε HD είναι πραγματικά πολύ καλή, από την ώρα που την πήρα βλέπω Australian Open στο Eurosport HD. Πείραξα λίγο και τις ρυθμίσεις και η εικόνα είναι άψογη. Εκανα και τα clouding test, just in case, αλλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως!
Στα κανάλια της Nova η εικόνα είναι συμπαθητική, σε αναλογικό απλό σήμα όμως δεν λέει τίποτα...

neo update παιδια δεν ξερω τι εχει φτιαξει.
Firmwareversie: PKG3-904EUA-0104
Verbeteringen in deze versie

Verbetert de prestaties en stabiliteit van de functies voor internettelevisie.

Voor de volgende toestellen:

KDL-65HX920 / HX923 / HX925
KDL-60NX720 / NX723 / NX725
KDL-55EX720 / EX721 / EX723 / EX725 / NX720 / NX723 / NX725 / HX820 / HX823 / HX825 / HX920 / HX923 / HX925
KDL-46CX520 / CX525 / EX520 / EX521 / EX524 / EX525 / EX720 / EX721 / EX723 / EX724 / EX725 / EX726 / EX727 / EX728 / EX729 / HX720 / HX723 / HX725 / NX720 / NX723 / NX725 / HX820 / HX823 / HX825 / HX920 / HX923 / HX925
KDL-40CX520 / CX521 / CX523 / CX525 / EX520 / EX521 / EX523 / EX524 / EX525 / EX720 / EX721 / EX723 / EX724 / EX725 / EX726 / EX727 / EX728 / EX729 / HX720 / HX723 / HX725 / NX720 / NX723 / NX725
KDL-37EX521 / EX524 / EX525 / EX720 / EX723 / EX725
KDL-32CX520 / CX521 / CX523 / CX525 / EX421 / EX425 / EX520 / EX521 / EX523 / EX524 / EX525 / EX720 / EX721 / EX723 / EX724 / EX725 / EX726 / EX727 / EX728 / EX729
KDL-26EX320 / EX321 / EX325
KDL-24EX320 / EX325
KDL-22EX320* / EX325

Με το playstation και την προσφορά της Sony, τι έχετε κάνει; Εγώ έστειλα σήμερα τα χαρτιά. Ποιά είναι η διαδικασία και ο χρόνος που απαιτείται;

Να κάνω κια μια άλλη ερώτηση στους κατόχους, που έχουν επίσης και Media player?
Εχω το WD live και η ταινία έχει άψογη εικόνα, αλλά δεν ακούω ήχο. Αλλαξα από τις ρυθμίσεις του media player από στερεωφωνικό σε ψηφιακό και ανάποδα, αλλά και πάλι δεν έχω ήχο.
Η σύνδεση είναι μέσω HDMI...

Εμενα εκανε το ps3 2 μηνες παρα κατι απο οταν το παραγκειλα.Ηρθε χτες και τα χαρτια τα ειχα στειλει 25 νοεμβρη. ΟΤΑΝ με το καλο σας ερθει το voucher πληρωνετε μεσω internet και σας αποστελεται απο την sony europe το ps3 με courier.Περιπου 5 εργασιμες.

Greenfan δες καταρχας το καλωδιο σου και δες μηπως η θυρα που το εχεις βαλει στην TV δεν δινει ηχο.Ειναι σε καποιες τηλεορασεις που το ενα hdmi ειναι μονο εικονα νομιζω.Αλλιως αν το εχεις βαλει stereo πρεπει να παιζει κανονικα.

ΥΓ μου ηρθε φλασια. Μηπως η ταινια που βαζεις ειναι dts encoded και το player σου δεν εχει αγορασμενη την αδεια για dts?Μαλλον δυσκολο βεβαια αν εχεις το live που λες παραπανω το οποιο σιγουρα εχει dts.

Last edited:
Δεν είναι το live, έκανα λάθος, το Elements play είναι και ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει αν παίζει DTS.
Εστειλα e-mail στη WD και περιμένω να μου απαντήσουν γιατί δεν βρίσκω μια ξεκάθαρη απάντηση...