Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικα μετα απο πειραματισμους δεν φταιει το home cinema.Ξεσυνδεσα το scart απο πανω και παλι ακουγεται ο ηχος.
Ο ηχος σταματαει μονο οταν βγαλω το scart πανω απο τον ανταπτορα.Μολις συνδεσω το scart στον ανταπτορα ακουγεται παλι.
Δοκιμασα και με αλλο scart αλλα τα ιδια.

Ναι και καλα.Αφου το εχω να το πεταξω?
Το θεμα μας ειναι γιατι κανει παρασιτα.
Συμβαινει σε κανα αλλο αυτο?Μολις συνδεσω στον ανταπτορα καποιο scart κανει ηχητικα παρασιτα.Σαν χιονια που λεγαμε παλια.

Ακούς τον θόρυβο και όταν απλά συνδέσεις το scart καλώδιο στην 920, και η άλλη του άκρη είναι ασύνδετη;

Τότε νομίζω το πρόβλημα δεν λύνεται. Τελευταία σου επιλογή, να δοκιμάσεις ένα θωρακισμένο καλώδιο scart. Το καλώδιο μαζεύει θόρυβο. Τι καλώδιο είναι;

Kαλησπέρα, χρόνια πολλά στην παρέα και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ'όλα και... απολαυστικές θεάσεις!

Από 31/12/12 είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος μιας 46άρας HX920 (δεν βρήκα 55άρα...) και παλεύω να πάρω τα μέγιστά της... όντας επί σειρά ετών dedicated PHILIP'S fan ομολογώ πως με παιδεύουν αρκετά τόσο οι ρυθμίσεις της αγαπητής SONY, όσο και το κάπως "παράξενα κατανεμημένο" και "φτωχό" remote control της... την πρώτη "ήττα" την έφαγα με το λεπτεπίλεπτο 3D της... αν ήξερα ότι έπρεπε να φοράω κολάρο για να παρακολουθίσω ανθρώπινα, ίσως να μη με δελέαζε καν η χαμηλή τιμή της... anyway παλεύω ακόμα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις προσπαθώντας όπως προείπα να "ξεζουμίσω" ποιοτικά το νέο μου απόκτημα... θα σας κρατίσω ενήμερους για πιθανά "ευρήματα" (ελπίζω όχι δυσάρεστα...) :fahne90:

Καλές θεάσεις φίλε macardu,

Μην ανησυχείς, το "κολάρο" θα σε αποζημιώση με την καταπληκτική ποιότητα 3D!

Tελικά τα "ευρήματα" ήταν δυσάρεστα... ένα κολημένο pixel (κόκκινο όταν είναι μαύρο το φόντο διαφορετικά γίνεται λευκό σε μπλε ή και μαύρο σε κόκκινο) στην αριστερή πλευρά περίπου στη μέση... τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση? Υπάρχει δυνατότητα επισκευής? (ξεκολήματος) :(

Χαιρετώ κι εγώ το νήμα. Είμαι κάτοχος της 55ΗΧ920 από το Σεπτέμβριο του 2011. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου, αλλά έχω αντιμετωπίσει ένα μικρό προβληματάκι που αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να "διευθετήσει" η συγκεκριμένη τηλεόραση. Έχει τύχει μέχρι τώρα να κατεβάσω 2 3D ταινίες (mkv) H-SBS όπου με λύπη μου διαπίστωσα πως οι εικόνες για το κάθε μάτι είναι.. ανάποδα. Δηλαδή, φορώντας τα γυαλιά "κανονικά" δεν έχεις σαφή αίσθηση 3D, ενώ όταν τα φορέσεις "ανάποδα" έτσι ώστε η δεξιά LCD να βρίσκεται στο αριστερό μάτι και η αριστερή LCD να βρίσκεται στο δεξί μάτι, η εικόνα 3D είναι.. όπως θα έπρεπε να είναι. Φαντάζομαι πως αν υπήρχε κάπου επιλογή για swap left-right, το θέμα θα λυνότανε πολύ εύκολα, αλλά δεν έχω ανακαλύψει κάτι τέτοιο. Ο media player (Xtreamer Sidewinder) σίγουρα δεν έχει τέτοια επιλογή. Υπάρχει καμιά εύκολη λύση; Μπορώ μήπως ορίζοντας κάποιο flag στο mkv να το "διορθώσω" χωρίς να χρειαστεί να προσφύγω σε reencoding? Τελικά μήπως έχει κάπου τέτοια επιλογή η 920 και δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα;

Παιδια μια ερωτηση στο νημα μετα απο πολυ καιρο. Ξερετε καμια βαση τοιχου που να κανει στην 55αρα; Το ψαχνω μερες τωρα αλλα δε βρισκω συμβατη παρα μονο αυτη της σονυ που κοστιζει τρελα λεφτα...

Παιδια μια ερωτηση στο νημα μετα απο πολυ καιρο. Ξερετε καμια βαση τοιχου που να κανει στην 55αρα; Το ψαχνω μερες τωρα αλλα δε βρισκω συμβατη παρα μονο αυτη της σονυ που κοστιζει τρελα λεφτα...

KDL-55HX920 [26,1Kg] standard VESA 30x30 cm.

Επειδη σε καποια site που εψαχνα το VESA δεν εβρισκα σιγουρη πληροφορια γιατι αλλα ελεγαν not vesa compliant αλλα ελεγαν για vesa 300X400, εγω καθισα και μετρησα την αποσταση των βιδων στην πλατη και οι πανω βιδες εχουν αποσταση 32εκ ενω οι κατω 30! φανταστηκα λοιπον οτι οι κλασικες βασεις δεν κανουν στην τηλεοραση μας...

Xavito εχεις βαλει βαση με τετοιο Vesa; αν ειναι να παω να παρω μια....

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Επειδη σε καποια site που εψαχνα το VESA δεν εβρισκα σιγουρη πληροφορια γιατι αλλα ελεγαν not vesa compliant αλλα ελεγαν για vesa 300X400, εγω καθισα και μετρησα την αποσταση των βιδων στην πλατη και οι πανω βιδες εχουν αποσταση 32εκ ενω οι κατω 30! φανταστηκα λοιπον οτι οι κλασικες βασεις δεν κανουν στην τηλεοραση μας...

Xavito εχεις βαλει βαση με τετοιο Vesa; αν ειναι να παω να παρω μια....

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Παιδια εχει βαλει κανεις τελικα την τηλεοραση στο τοιχο; και αν ναι, με ποια βαση;

Καλησπερα παιδια, με τα λυπης μου σας ανακοινώνω οτι η τηλεόραση ειναι ετοιμη να πεταχτεί απο το παραθυρο και μαζι της και εγω! το 2011 την πηρα και την προηγουμενη βδομαδα επαθε ζημια στο πανελ! 4 χρονών τηλεόραση! ποτε ξανα sony!! τσαμπα μια μικρη περιουσια που ειχα ξοδέψει για αυτην! :(