Χαιρετώ κι εγώ το νήμα. Είμαι κάτοχος της 55ΗΧ920 από το Σεπτέμβριο του 2011. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου, αλλά έχω αντιμετωπίσει ένα μικρό προβληματάκι που αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να "διευθετήσει" η συγκεκριμένη τηλεόραση. Έχει τύχει μέχρι τώρα να κατεβάσω 2 3D ταινίες (mkv) H-SBS όπου με λύπη μου διαπίστωσα πως οι εικόνες για το κάθε μάτι είναι.. ανάποδα. Δηλαδή, φορώντας τα γυαλιά "κανονικά" δεν έχεις σαφή αίσθηση 3D, ενώ όταν τα φορέσεις "ανάποδα" έτσι ώστε η δεξιά LCD να βρίσκεται στο αριστερό μάτι και η αριστερή LCD να βρίσκεται στο δεξί μάτι, η εικόνα 3D είναι.. όπως θα έπρεπε να είναι. Φαντάζομαι πως αν υπήρχε κάπου επιλογή για swap left-right, το θέμα θα λυνότανε πολύ εύκολα, αλλά δεν έχω ανακαλύψει κάτι τέτοιο. Ο media player (Xtreamer Sidewinder) σίγουρα δεν έχει τέτοια επιλογή. Υπάρχει καμιά εύκολη λύση; Μπορώ μήπως ορίζοντας κάποιο flag στο mkv να το "διορθώσω" χωρίς να χρειαστεί να προσφύγω σε reencoding? Τελικά μήπως έχει κάπου τέτοια επιλογή η 920 και δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα;