Ωραία παρουσίαση, Τάκη !!! :SFGSFGSF:
Ο ΔημΔημ ακόμα ταινία βλέπει και δεν γράφει τπτ; :aetsch:
Thanks! Να δούμε ποτέ θα αξιωθει..
Ωραία παρουσίαση, Τάκη !!! :SFGSFGSF:
Πάντως όσοι τα έχουν αγοράσει "ορκίζονται" στο όνομα τους και μάλιστα με το παλαιότερο βαρυτερο μοντέλο. Η Sony πιθανόν να μην γνωρίζει κάνει την ύπαρξη τους..
Αυτα λοιπόν που σε ενοχλούν, άπαξ και ο αλλος οχι μόνο δεν σε προσβάλλει αλλά ούτε καν σου απευθύνεται, να μην τα ανάγεις σε χαρακτηρισμούς προς τους άλλους (βλ. ''ελλειψη σεβασμού'') γιατί τότε εσύ (και μόνο εσύ) κάνεις αυτό που κατηγορείς: Δεν σέβεσαι τη γνώμη του άλλου και τον προσβάλλεις!Συριε, τίποτα δεν συγχεω, απλά με ενοχλεί το ξερολιστικο ύφος και τα απόλυτα σχόλια, ειδικά όταν προέρχονται από κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει ένα προϊόν..
Εδώ έχουμε διαφορετική φιλοσοφία: εγώ δεν πρόκειται να κραξω το οτιδήποτε εάν δεν το δοκιμάσω ο ίδιος.
Ναι, ειναι οντως κριμα να μαμας το ιδιο σου το θεμα λέγοντας οτι ο αλλος δεν σεβεται καποιους που αγορασαν το προιον που κανεις review, οτι ειναι ξερόλας, ότι σου έκανε κώλο το θέμα και συνεχίζοντας να ειρωνεύεσαι.Σύριε, πραγματικα εχεις ταλεντο να κανεις κωλο ενα θέμα.
Δεν θα συνεχίσω γιατι ειναι κρίμα...
Τα σχολια μου Τακη εκτός του ότι, απαντούσαν στο γιατί κάποιοι (οχι όλοι προφανως) το αγόρασαν και ''πινουν νερό στο όνομα του'', δεν αναφερόντουσαν σε εσένα!Καλα, κατσε διαβασε καποια στιγμη πιο ψυχραιμα τι έγραψες και ποιος εκανε τους χαρακτηρισμους περι ηλίθιων, Ζουγκλακων κλπ και ισως να καταλάβεις..
Αυτα χωρις ιχνος ειρωνείας και απευθυνομενος στον Συριο του προφορικού λογου και οχι του γραπτου..
Don't worry, οταν πιανουμε κουβέντα για τον 8720 σου τα βρίσκουμε παλι αμέσωςΨυχραμένοι είστε?? Βλέπω μια ελαφρά ψυχρασία μεταξύ σας...πότε ψυχραστήκατε??
Για τα περαιτέρω στο 6.20''
http://www.youtube.com/watch?v=yECzeZ4GPyo
Τα σχολια μου Τακη εκτός του ότι, απαντούσαν στο γιατί κάποιοι (οχι όλοι προφανως) το αγόρασαν και ''πινουν νερό στο όνομα του'', δεν αναφερόντουσαν σε εσένα!
Σε αντίθεση με τα δικά σου (''δεν σέβεσαι'', είσαι ξερόλας κλπ) τα οποία, κατά την προσφιλέστατη τακτική σου όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, απεθυνόντουσαν σε εμένα!
Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, λυπάμαι, δεν μπορω να κάνω κάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.