Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως ήταν εκθεσιακό το κομμάτι που πήρες; Αν όντως έχει θέμα τη στέλνεις πίσω έτσι όπως είναι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ολοκαίνουρια ήταν. Για το "πρόβλημα" που βρήκα ίσως να σχετίζεται με αυτό. https://www.rtings.com/tv/discussions/UBHgzCqxwHQ0EL3s/unusable-due-to-dimming

Εγώ λέω ότι έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και η αντιπάθεια γενικά για της oled είναι γνωστή .
Δεν βλέπουν τα χάλια για την ρεαλιστική αφύσικη εικόνα που έχουν τα LCD πάνελ .

Εγώ λέω ότι έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και η αντιπάθεια γενικά για της oled είναι γνωστή .
Δεν βλέπουν τα χάλια για την ρεαλιστική αφύσικη εικόνα που έχουν τα LCD πάνελ .
Ρε συ και αυτός λογικά κάτοχος είναι όπως και γω.Εγω που βλέπω ψεγάδια στην τηλεόραση μου ούτε πρόβλημα στον εγκέφαλο έχω ούτε αντιπάθεια στις Oled. Εσύ έχεις παρατηρήσει αυτό που προανεφερα;

Ναι ακριβώς και από κάτω σχόλιο ...Πάρτε Qled.:flipout:

Το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου .
Κσι εντέλει γιατί δεν μπαίνεις στην διαδικασία να καλιπράρεις την τηλεόραση σου ,υπάρχουν εδώ παιδιά γνώστες στην εικόνα .
Η ακόμη επιστροφή της τηλεόρασης αφού δεν έχεις κλείσει ούτε 15 μέρες .

Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε για να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια .

Η χρήση που κάνω εγώ στην tv είναι γενικής χρήσης ...
Streaming από εφαρμογές του Xbox-PC-iOS -antroit -παιχνίδια -ταινίες .
Κσι όχι μόνο είμαι ικανοποιημένος αλλά είμαι σίγουρος με αυτά που βλέπω ότι αν η προτεραιότητα σου είναι η ποιότητα της εικόνας μόνο μια OLED προς το παρών μπορεί να σου δώσει .

Κσι εντέλει η φυσικότητα της εικόνας λόγω Organic Light με τον άπειρο λόγο αντίθεσης -pixel έχουν καμία σχέση με το φωτιστικά στοιχεία LED σαν φωτορυθμικό με την αφύσικη εικόνα των LCD.
Ακόμη κσι στα γραφικά των videogames φαίνεται η διαφορά σε υψηλή ανάλυση .
7C90D0BA-6AB3-4F94-B86E-0B1A3DBE3DA8.jpg9835B030-86AC-4DFF-9B34-0ABDED3AA035.jpgF58B4193-CD77-4C61-9986-B0EA82EEB4D0.jpg05C21EC1-778F-4317-8458-405FB99ED4BF.jpg575B4308-4A54-4D3A-8078-2EEA562D1A1C.jpg66FD6375-D399-4AB0-A8ED-D44045FE12CD.jpg

Ναι ακριβώς και από κάτω σχόλιο ...Πάρτε Qled.:flipout:

Το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου .
Κσι εντέλει γιατί δεν μπαίνεις στην διαδικασία να καλιπράρεις την τηλεόραση σου ,υπάρχουν εδώ παιδιά γνώστες στην εικόνα .
Η ακόμη επιστροφή της τηλεόρασης αφού δεν έχεις κλείσει ούτε 15 μέρες .

Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε για να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια .

Η χρήση που κάνω εγώ στην tv είναι γενικής χρήσης ...
Streaming από εφαρμογές του Xbox-PC-iOS -antroit -παιχνίδια -ταινίες .
Κσι όχι μόνο είμαι ικανοποιημένος αλλά είμαι σίγουρος με αυτά που βλέπω ότι αν η προτεραιότητα σου είναι η ποιότητα της εικόνας μόνο μια OLED προς το παρών μπορεί να σου δώσει .

Κσι εντέλει η φυσικότητα της εικόνας λόγω Organic Light με τον άπειρο λόγο αντίθεσης -pixel έχουν καμία σχέση με το φωτιστικά στοιχεία LED σαν φωτορυθμικό με την αφύσικη εικόνα των LCD.
Ακόμη κσι στα γραφικά των videogames φαίνεται η διαφορά σε υψηλή ανάλυση .
View attachment 159912View attachment 159913View attachment 159914View attachment 159915View attachment 159916View attachment 159917

Τι ακριβώς εννοείς με "το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου" ; Είπα εγώ πως είναι δικό σου ή άφησα καμία υπόνοια πως έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο; Δεν κάνω καμιά συγκριση πλέον με led, θέλω η καταπληκτική μου τηλεόραση να παίξει σωστά. Θεωρώ ότι δεν παίζει σωστά και θελω να δω αν μπορώ να αλλάξω την εικόνα της η αν έχει τελικά πρόβλημα.

Αυτό κατάλαβες ;
Ποστάρεις σχόλια του rtings που για μένα είναι αναξιόπιστοι αφού από κάτω υπάρχει σχόλιο πάρτε Qled.
Και η λύση είναι απλή η καλιπράρεις την TV σου για να πάρεις το μέγιστο η την γυρίζεις πίσω .
Πάντως θέμα προβλήματος φωτεινότητας και λευκού δεν υφίσταται απλά διορθώνεται .

Αυτό κατάλαβες ;
Ποστάρεις σχόλια του rtings που για μένα είναι αναξιόπιστοι αφού από κάτω υπάρχει σχόλιο πάρτε Qled.
Και η λύση είναι απλή η καλιπράρεις την TV σου για να πάρεις το μέγιστο η την γυρίζεις πίσω .
Πάντως θέμα προβλήματος φωτεινότητας και λευκού δεν υφίσταται απλά διορθώνεται .
Το δικό μου ποστ και την φωτογραφία μου ηθελα να δείξω και τα σχόλια στη φωτογραφία μου. Όχι γενικά τι λένε. Αλλά τι λένε για τη δική μου περίπτωση.

Αυτοί αναιρούν και τους εαυτούς τους ... όταν αυτά που γράφουν είναι δικά τους σχόλια .
Από μετάφραση .

Το ABL στο A8 μπορεί να απενεργοποιηθεί ρυθμίζοντας το ' Peak Brightness ' στο Off , οπότε η φωτεινότητα της τηλεόρασης είναι σταθερή στα ~ 110 cd / m² ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν παρακολουθείτε τηλεόραση σε σκοτεινό δωμάτιο και δεν θέλετε να κυμαίνεται η φωτεινότητα της οθόνης ή να χρησιμοποιείται για PC.

Αυτοί αναιρούν και τους εαυτούς τους ... όταν αυτά που γράφουν είναι δικά τους σχόλια .
Από μετάφραση .

Το ABL στο A8 μπορεί να απενεργοποιηθεί ρυθμίζοντας το ' Peak Brightness ' στο Off , οπότε η φωτεινότητα της τηλεόρασης είναι σταθερή στα ~ 110 cd / m² ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν παρακολουθείτε τηλεόραση σε σκοτεινό δωμάτιο και δεν θέλετε να κυμαίνεται η φωτεινότητα της οθόνης ή να χρησιμοποιείται για PC.
Ρε αδερφέ καλά τα λες αλλά τη φωτογραφία μου θα τη δεις να μου πεις τη γνωμη σου γιατί θέλω να πάω Κωτσο σημερα; Χαχαχαχ.

Πάρη όπως σου έχουν γράψει και εδώ αλλά και στο avforum, εάν δε θεωρείς ότι παίρνεις αυτό που θα έπρεπε και εφόσον είσαι σε περίοδο doa, τότε δε θα έπρεπε να το συζητάς. Θεωρώ ότι θα πρέπει να τη συσκευάσεις και να την επιστρέψεις στο Κωτσόβολο. Μπορεί όντως να είναι προβληματικό το panel σου.

Και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μάκης και από τη φωτογραφία του avforums είναι προφανές ότι το πάνελ σου έχει πρόβλημα. Ο Κωτσόβολος αναφέρει DOA 10 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που τη παρέλαβες οπότε καλό είναι και σήμερα να την επιστρέψεις γιατι μετά θα σε παραπέμψει στην LG και θα στείλουν τη τηλεόραση στο service.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά απλώς θέλω να σιγουρευτώ γιατί έχω υποστεί μεγάλη τόσο εγώ όσο και ο Κωτσοβολος με την έννοια ότι με κάλυψε πάρα την άρνηση της Samsung οπότε δεν θέλω να γίνω ο μπιπ της υπόθεσης.

*Μεγαλη ταλαιπωρια

Last edited by a moderator:
Αν καλούσες έναν τεχνικό της lg στο σπίτι θα έβγαζες άκρη πριν απευθυνθείς στον Κωτσοβολο;

Πήγα στο καταστημα και έπαιξα με τις ρυθμίσεις τόσο στην af8 όσο και στη c8 της LG και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Σκοτεινό χωρίς λευκά. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πως τα μάτια μου και τα γούστα μου έχουν θέμα. Τώρα για τη φώτο, ίσως να φταίει και η λήψη. Έχω ψιλοαπελπιστει. Δοκίμασα να παίξω και με την led την 9005, αλλά η ομοιομορφία και φυσικά τα μαύρα ήταν χάλια μπροστά στη δική μου.

Παρεμπιπτόντως ρωτησα για calibration και μου είπαν πως κοστίζει 50 ευρώ. Λίγα δεν είναι ρε παιδιά; Έχει κανείς εμπειρία από αυτήν την υπηρεσία του Κωτσοβολου; Χρησιμοποιούν κανονικά μηχανήματα μέτρησης φωτισμού κλπ η απλώς παίζουν με το μάτι;

Last edited by a moderator:
Πήγα στο καταστημα και έπαιξα με τις ρυθμίσεις τόσο στην af8 όσο και στη c8 της LG και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Σκοτεινό χωρίς λευκά. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πως τα μάτια μου και τα γούστα μου έχουν θέμα. Τώρα για τη φώτο, ίσως να φταίει και η λήψη. Έχω ψιλοαπελπιστει. Δοκίμασα να παίξω και με την led την 9005, αλλά η ομοιομορφία και φυσικά τα μαύρα ήταν χάλια μπροστά στη δική μου.

Παρεμπιπτόντως ρωτησα για calibration και μου είπαν πως κοστίζει 50 ευρώ. Λίγα δεν είναι ρε παιδιά; Έχει κανείς εμπειρία από αυτήν την υπηρεσία του Κωτσοβολου; Χρησιμοποιούν κανονικά μηχανήματα μέτρησης φωτισμού κλπ η απλώς παίζουν με το μάτι;
Στη Samsung στη ρύθμιση δυναμική έβλεπες; Αν ναι είναι υπερβολικά φωτεινό και κατά τη γνώμη μου κουράζει και αλλοιώνει τα πάντα. Βέβαια το πως θέλει να βλέπει ο καθένας είναι δικό του δικαίωμα.

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στη Samsung στη ρύθμιση δυναμική έβλεπες; Αν ναι είναι υπερβολικά φωτεινό και κατά τη γνώμη μου κουράζει και αλλοιώνει τα πάντα. Βέβαια το πως θέλει να βλέπει ο καθένας είναι δικό του δικαίωμα.

Όχι αδερφέ είχα περάσει τα προτεινόμενα και είχα προσθέσει τα γούστα μου.