Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καθε ποτε κανει στις εφαρμογες ξερουμε? Καθε φορα που μπαινω στο store βρισκω και μια ενημέρωση

Δεν εξαρτάται μόνο από το store αλλά και από τον Developer αν θέλει να προσθέσει καινούργιες δυνατότητες στην εφαρμογή του άρα το ποτέ αναβαθμίζεται μια εφαρμογή δεν μπορεί να απαντηθεί .

Όπως και αν δημιουργεί πρόβλημα .

Για μένα καλό είναι που έχεις απενεργοποίηση τις αυτόματες ενημερώσεις αλλά αυτό είναι προσωπικό .

Δεν εξαρτάται μόνο από το store αλλά και από τον Developer αν θέλει να προσθέσει καινούργιες δυνατότητες στην εφαρμογή του άρα το ποτέ αναβαθμίζεται μια εφαρμογή δεν μπορεί να απαντηθεί .

Όπως και αν δημιουργεί πρόβλημα .

Για μένα καλό είναι που έχεις απενεργοποίηση τις αυτόματες ενημερώσεις αλλά αυτό είναι προσωπικό .

Μαλλον δεν το εγραψα καλα. Εχω ενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις και ρωταω καθε ποτε κανει ενημερωση γιατι ολο βρισκω εφαρμογες που θελουν ενημερωση

Μαλλον δεν το εγραψα καλα. Εχω ενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις και ρωταω καθε ποτε κανει ενημερωση γιατι ολο βρισκω εφαρμογες που θελουν ενημερωση

Δεν γνωρίζω ποτέ τις εγκαθιστά αυτόματα ...Απλά έχω απενεργοποιήσει μέσα από το store -ρυθμίσεις τις αυτόματες ενημερώσεις όποτε όταν μπαίνω στο store βλέπω τις εφαρμογές -σύστημα του Android που χρειάζονται αναβάθμιση είναι όμως μια πάγια τακτική που εφαρμόζω σε iOS-Xbox και win10.

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ φιλικά μιλάω .
Δεν είδα καμία όμως παρέμβαση όταν γραφόντουσαν ότι τα καλύτερα πάνελ τα κρατάει η LG για τον ευτό της .
Αγνοώντας τα αυτονόητα ....

Και το κλείνω εδώ ...Πάντα φιλικά .

Σωστός.

Βλέποντας απόψε στο Netflix την ταινια Murder Mystery σε dolby vision, η απαγόρευση ξαναγύρισε. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα τον τελευταίο κύκλο του black mirror και η κατάσταση ήταν τραγική. Δεν έδωσα πολύ σημασία όμως, φαντάστηκα πως θα ήταν τυχαίο και μεμονωμένο γεγονός. Σήμερα όμως η ξενερα έχει χτυπήσει κόκκινο. Στα σκοτεινά πλάνα γίνεται χαμός σε σκιές και artifacts. Τελικα φταίει η τηλεόραση ή η Netflix;

Κάποια αξιόπιστη και σοβαρή πηγή εικόνας δεν έχεις; Με τίποτα το Netflix δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο, για να κρίνεις έτσι μία τηλεόραση. Και σε ιδανικές περιπτώσεις (που σπάνια υπάρχουν) δεν μπορεί να θεωρηθεί πηγή με ικανοποιητικό bitrate, άσε που είναι μεταβλητό οπότε και ο αλγόριθμος συμπίεσης πρέπει συνέχεια να αναπροσαρμόζεται μεταξύ των αναγκών της εικόνας και του ήχου, αλλά και του στιγμιαίου bandwidth. Πιστεύεις ότι αυτό δουλεύει καλά;

That's just my two pennies' worth

Μιλάω μόνο για το dolby vision στο οποίο είχε θέμα στα παλιά firmware η τηλεόραση. Δεν κρίνω την τηλεόραση γενικά αλλά για το dolby vision που έχει συζητηθεί παντού χιλιάδες φορές Πιο αξιόπιστη πηγή πάντως και ειδικά σε dv δεν έχω. Παρεμπιπτόντως παραπάνω που έχει γραφτεί απαγόρευση, εννοούσα απαγοητευση αλλά ο κορεκτορας με πρόδωσε.

Βλέποντας απόψε στο Netflix την ταινια Murder Mystery σε dolby vision, η απαγόρευση ξαναγύρισε. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα τον τελευταίο κύκλο του black mirror και η κατάσταση ήταν τραγική. Δεν έδωσα πολύ σημασία όμως, φαντάστηκα πως θα ήταν τυχαίο και μεμονωμένο γεγονός. Σήμερα όμως η ξενερα έχει χτυπήσει κόκκινο. Στα σκοτεινά πλάνα γίνεται χαμός σε σκιές και artifacts. Τελικα φταίει η τηλεόραση ή η Netflix;

Eχεις δοκιμασει να παιξεις καλο υλικο απο καποια αλλη πηγη, ή το netflix ειναι η μονη πηγη αξιολογησης σου. ?

Οσον αφορα το dolby vision συγκεκριμενα δοκιμασε να κατεβασεις τα παρακατω αρχεια, να τα βαλεις σε ενα usb στικακι/δισκο και να τα δοκιμασεις στην Tv.

https://4kmedia.org/lg-dolby-vision-uhd-4k-demo/

https://developer.dolby.com/tools-media/sample-media/video-streams/dolby-vision-streams/#!

Eχεις δοκιμασει να παιξεις καλο υλικο απο καποια αλλη πηγη, ή το netflix ειναι η μονη πηγη αξιολογησης σου. ?

Οσον αφορα το dolby vision συγκεκριμενα δοκιμασε να κατεβασεις τα παρακατω αρχεια, να τα βαλεις σε ενα usb στικακι/δισκο και να τα δοκιμασεις στην Tv.

https://4kmedia.org/lg-dolby-vision-uhd-4k-demo/

https://developer.dolby.com/tools-media/sample-media/video-streams/dolby-vision-streams/#!

Werewolf η συζήτηση τόσον καιρό γίνεται κυρίως για το Netflix. Πιθανόν να φταίει η υπηρεσία όπως εχω πει και πάλι. Πιθανόν η υλοποίηση και συνεργασία Netflix dolby vision και sony να πέφτει συνεχώς σε σφάλμα. Δεν κρίνω την τηλεοραση, κρίνω το dv στο netflix που θεωρώ ότι είναι η πιο κοινή πηγή για τον περισσότερο κόσμο. Θα κατεβάσω τα αρχεία αν και δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα. Θα βάλω να παίξω και dv και από το xbox και θα σας πω το βράδυ τις εμπειρίες μου.

Οκ κύριοι είδα και στο xbox one s και εκεί τα πράγματα είναι μια από τα ίδια. . Λίγο καλύτερα ίσως από την τηλεόραση αλλά και πάλι καθόλου ικανοποιητικα.Βγαζοντας την επιλογή dolby vision και αφήνοντας μόνο το hdr 10, οι ίδιες σειρές είναι αρκετά καλύτερες σε hdr από ότι σε dv. Το είχα ξαναδεί στο παρελθόν αλλά τώρα το επιβεβαίωσα οριστικά. 90 τοις εκατό πιστεύω θέμα Netflix και 10 τοις εκατό θέμα τηλεόρασης. Ας μου θύμησει κάποιος παρακαλώ πως βλέπουμε το bitrate από εξωτερική πηγή για να είμαι σίγουρος.

Φίλε Πάρη βρήκες και εσυ υλικό στο Netflix Murder Mystery και έπαθες σοκ Χα Χα Χα .
Εντάξει είναι για τα μπάζα από όπου και να το παίξεις ...ι υπάρχουν διάφορες από εξωτερικές πηγές αλλά δεν το λες σε καμία περίπτωση
υλικό αναφοράς .
Για να σου δώσω να το καταλάβεις είδα πρόσφατα Netflix από το Oppo 103eu ,επιτέλους είδε Ελληνικούς υπότιτλους όχι ελληνικό μενού και τα χρώματα ήταν στο θεό ...
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι με το κάθε εξωτερικό player χρειάζονται σχετικές ρυθμίσεις μην νομίζεις ότι και με την εσωτερική εφαρμογή τα πράγματα είναι καλύτερα σαν χρήση media player ένα μεγάλο Ναι από εμένα μπορείς να κανείς πολλά πράγματα από εκεί .
Το Netflix για μένα προσωπικά είναι όντως μια ευκολία και μια αναζήτησή για εμάς τους ψείρες σε καλό υλικό αλλά και πάλι ακόμη αν το συγκρίνεις το ίδιο υλικό με το δισκάκι blu Ray τα πράγματα είναι μέρα με την νύχτα .
Και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή αν όντως μας πάνε σε γενικευμένο streaming.

Όπως αντιλαμβάνεσαι σε αυτό δεν φταίει καμία τηλεόραση αλλά το υλικό ...
Τα πράγματα γενικά είναι καλύτερα με το streaming αν νοικιάσεις ταινία από το Apple TV αλλά οι ενοικίαση είναι κοντά στα 5 ευρώ σε καινούργιο υλικό .

Υ.Σ Αν αναφέρεσαι για να βλέπεις το bitrate στο Xbox S πατάς προς τα κάτω το δεξί joystick.

Problem fixed κατέβασα το transparency των υποτίτλων και όλα πλέον τζάμι, επιτέλους

και στο netflix ρυθμίζεται το transparency των υποτίτλων, αλλά όχι από την εφαρμογή, πρέπει να συνδεθείς από pc. Πας στο Account->My profile->Subtitle appearence και κάνεις κλικ στο χρώμα του font και tick στο semi transparent. Βοηθάει πολύ στο DV, όπου οι υπότιτλοι βγάζουν μάτια, αλλά σε SDR δεν μου αρέσει και πολύ, είναι αρκετά διαφανείς. Μια μέση λύση είναι να βάλεις Drop Shadow χωρίς semi transparency. Βελτιώνει κάπως το DV, χωρίς να χαλάει το SDR

Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι η εικόνα στο Netflix (και στο Youtube), μετακινείται μετά από λίγο δεξιά ή αριστερά μερικά χιλιοστά αφήνοντας κενό (μαύρο, δεν καταλαβαίνεις την κίνηση φυσικά, αλλά το κενό το έχω προσέξει). Λογικά είναι το pixel shift, τι νόημα έχει, όμως, στο Netflix όπου δεν υπάρχει λογότυπο; Επίσης, το να αφήνει black bar, έστω και 2,3 χιλιοστά, δεν μου φαίνεται και πολύ καλό.
Στα κανάλια δεν έχω παρατηρήσει κενό, αλλά μάλλον γιατί υπάρχει λίγο overscanning έτσι όπως το χω ρυθμίσει.

Καλησπέρα στην παρέα.Νέα ενημέρωση διαθέσιμη στο ελληνικό σαιτ της Sony με ονομασία 66520.Την κατεβάζω και αύριο θα έχω νεότερα.

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στην παρέα.Νέα ενημέρωση διαθέσιμη στο ελληνικό σαιτ της Sony με ονομασία 66520.Την κατεβάζω και αύριο θα έχω νεότερα.

Ωραια γιατι με την 8 ειχα θεματα στην εκκίνηση στο σημα με pc και ps4, για να δουμε θα φτιαξει?

Λοιπόν την πέρασα ...66520.
Αν και δεν είχα θέμα ....Σαν πρώτη βιαστική μάτια δεν βλέπω δυσλειτουργία αλλά θέλει ψάξιμο .

Καλησπέρα και από μένα.Πέρασα το καινούργιο firmware και με δύο μέρες χρήση διαπίστωσα τα εξής.
Το android τρέχει λίγο καλύτερα.Φυσικά πάντα με το bluetooth κλειστό.
Το θεματάκι μου με το volume up down της ηχομπαρας στο arc δεν λυθηκε.Πάλι κολλάει.
Εχτές και προχτές όταν άνοιξα την τηλεόραση έχασε τη σύνδεση wifi και μάλιστα την πρώτη φορά κόλλησε το ρούτερ!;
BVB 7 τα δικά σου προβλήματα λύθηκαν;

Οκ κύριοι είδα και στο xbox one s και εκεί τα πράγματα είναι μια από τα ίδια. . Λίγο καλύτερα ίσως από την τηλεόραση αλλά και πάλι καθόλου ικανοποιητικα.Βγαζοντας την επιλογή dolby vision και αφήνοντας μόνο το hdr 10, οι ίδιες σειρές είναι αρκετά καλύτερες σε hdr από ότι σε dv. Το είχα ξαναδεί στο παρελθόν αλλά τώρα το επιβεβαίωσα οριστικά. 90 τοις εκατό πιστεύω θέμα Netflix και 10 τοις εκατό θέμα τηλεόρασης. Ας μου θύμησει κάποιος παρακαλώ πως βλέπουμε το bitrate από εξωτερική πηγή για να είμαι σίγουρος.
Την τηλεόραση την έχω 7-8 μήνες ,έχει όμως λίγες μέρες που της έχω και το xbox one x και ένα pc με κάρτα γραφικών 1060 6gb.
Στο pc παρότι όλα είναι σωστά δεν μου βγάζει dv στο Netflix αλλά hd ανάλυση ,στο xbox one x μου βγάζει dv .
Δεν μου αρέσει το dv στο xbox one x ,τα χρώματα είναι μουντά .
Αντίθετα στο pc ,με hd ανάλυση, μου φαίνονται καλύτερα τα χρώματα .

Πριν πάρω την AF8 είχα μια LG 4K χωρίς HDR και φυσικά DV πιο πολύ μου άρεσε η 4K εικόνα στο Netflix με το xbox one x .
Πιστεύω είναι θέμα DV του Netflix .

Πώς αλλάζουμε το
DV σε HDR ;

Την τηλεόραση την έχω 7-8 μήνες ,έχει όμως λίγες μέρες που της έχω και το xbox one x και ένα pc με κάρτα γραφικών 1060 6gb.
Στο pc παρότι όλα είναι σωστά δεν μου βγάζει dv στο Netflix αλλά hd ανάλυση ,στο xbox one x μου βγάζει dv .
Δεν μου αρέσει το dv στο xbox one x ,τα χρώματα είναι μουντά .
Αντίθετα στο pc ,με hd ανάλυση, μου φαίνονται καλύτερα τα χρώματα .

Πριν πάρω την AF8 είχα μια LG 4K χωρίς HDR και φυσικά DV πιο πολύ μου άρεσε η 4K εικόνα στο Netflix με το xbox one x .
Πιστεύω είναι θέμα DV του Netflix .

Πώς αλλάζουμε το
DV σε HDR ;

Στο xbox στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για hdr 10 και dv. Ξετικαρεις το κουτάκι για το dolby vision. (display and sound>video modes> advanced). Με αυτόν τον τρόπο βλέπω αυτές τις μέρες το stranger things 3.

Παιδιά καλησπέρα,μόλις παραγγειλα την sony af8 σε 65 ίντσες.Διαβαζω εδώ τι λέτε κ έχω ανχωθει τρελά μιλάμε... σίγουρα θα χρειαστώ βοηθεια στο σεταρισμα από τι καταλαβαίνω...
Μία απλή (χαζή)ερώτηση καταρχήν παίζει κανονικά όλους τους τύπους ταινιών κατεβασμένα σε stick έτσι ε;;;να ενημερώσω ότι πρώτη φορά σε android tv(κάτοχος lg smart 7 χρόνια)