Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πανελ με το acoustic surface ποσο χαμηλα κατεβαινει συχνοτικα. ? Που θα κροσαρει δηλαδη ενα sub. ?
Επισης ο ηχος σε σχεση με ενα τυπικο ηχειο μιας flat tv, πως ειναι ως αισθηση. ?
Δηλαδη οι υπολοιπες συχνοτητες που αναπαραγονται τι αισθηση ως προς την ποιοτητα δινουν .?
Καλυτερη/ιδια/χειροτερη απο ενα τυπικο woofer. ?

Το κροσαρισμα θέλει ψάξιμο σπο το υπογούφερ ...θα το κροσάρεις από εκεί .
Δεν γνωρίζω πόσο κατεβαίνει χαμηλά αλλά είναι εντυπωσιακό πάντα για τα δεδομένα μιας τηλεόρασης αν του προσθέσεις και το υπογούφερ θα πάει ακόμη πιο χαμηλά .
Στις υπόλοιπες συχνότητες ο ήχος είναι πεντακάθαρος 3D (εντυπωσιακός ) έχει ρυθμίσεις για να τον φέρεις στα γούστα σου .
Η πλάκα είναι ότι και εγώ στην αρχή δεν ήξερα από προέρχεται ο ήχος (πάντα με υλικό blu ray) αλλά και στα games.
Όντως ο ήχος βγαίνει μέσα από το πάνελ .

Για τους πιο απαιτητικούς...Πάντα θα υπάρχει η λύση AV,τελικών και ηχείων .

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ε, εσείς στις τηλεοράσεις να μείνετε στα λημέρια σας. Στις τηλεοράσεις δλδ. Τον ήχο να τον αφήσετε σε μας :P

Κανονιστε να κανετε κανενα post για καποιο νεο AV ενισχυτη και να σχολιαζετε την οθονη του. Θα σφαχτουμε.
c031.gif

Ε, εσείς στις τηλεοράσεις να μείνετε στα λημέρια σας. Στις τηλεοράσεις δλδ. Τον ήχο να τον αφήσετε σε μας :P

Χε χε ..σωστός .
Γνωρίζεις όμως ότι έχω αδυναμία στον δικάναλο ήχο .

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κανονιστε να κανετε κανενα post για καποιο νεο AV ενισχυτη και να σχολιαζετε την οθονη του. Θα σφαχτουμε.
c031.gif

Πάντως το teac ud 503 με την oled οθονη έχει πάθει χοντρό burn in στην ένδειξη USB χεχεχε :)

Καθημερινή χρήση digea ,ταινίες αλλά και παιχνίδια εδώ και κάποιους μήνες κανένα πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι στιγμής .
Επαυξάνω για το παρακάτω βίντεο .
https://youtu.be/P_KW7WVBFb8

Καλησπέρα σας, ως νέος κάτοχος της AF8 ήθελα να ρωτήσω κάποιον παλιότερο ιδιοκτήτη της AF8 αν ξέρει κάθε ποτε κάνει η tv compensation cycle ( CC ), κάθε 3 ή 4 ωρες; Ωστε σε περίπτωση που ξεχνάω να την κλείσω να βάζω χρονοδιακόπτη να κλείνει μόνη της. Μιλάω πάντα σε περιπτώσεις συνεχόμενης λειτουργίας που μπορεί να έχω αφαιρεθεί ή ξεχαστεί ή ακόμη και κοιμηθεί !!! Ευχαριστώ.

Καλορίζικη .
Δεν έχω παρατηρήσει σε αυτές τις ώρες που αναφέρεις να κάνει compensation cycle ( CC ). Κλειστή .
Αν κάποιοι άλλοι φίλοι το έχουν παρατηρήσει ας το αναφέρουν .

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από πολλές ώρες λειτουργίας δείχνει στιγμιαία την είσοδο και ανάλυση στο πάνω μέρος της οθόνης ...ίσως και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη να κάνει compensation cycle ( CC ) εν ώρα λειτουργίας μπορεί όλο αυτό να έχει να κάνει με το λογισμικό που τρέχει από την άλλη έχω ενεργοποίηση την προφύλαξη της οθόνης στα 5 λεπτά όπως και σε pc σε περίπτωση που δεν υπάρχει σήμα ,ακόμη και σε χρήση παιχνιδιών μετά από πολλές ώρας ενεργοποιώ σε πραγματικό χρόνο την προφύλαξη από το Xbox.

Άμα σε πέρνει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή προσωπικά θα έβαζα τον χρονοδιακόπτη .
Να θυμάσαι τις πραγματικές δυνατότητες σαν ποιότητα εικόνας θα τις δεις μετά από πολλές ώρες χρήσης και την ανανέωση καθαρισμός του πάνελ θα πρέπει να την κάνεις μια φορά τον χρόνο σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Sony.

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας, ως νέος κάτοχος της AF8 ήθελα να ρωτήσω κάποιον παλιότερο ιδιοκτήτη της AF8 αν ξέρει κάθε ποτε κάνει η tv compensation cycle ( CC ), κάθε 3 ή 4 ωρες; Ωστε σε περίπτωση που ξεχνάω να την κλείσω να βάζω χρονοδιακόπτη να κλείνει μόνη της. Μιλάω πάντα σε περιπτώσεις συνεχόμενης λειτουργίας που μπορεί να έχω αφαιρεθεί ή ξεχαστεί ή ακόμη και κοιμηθεί !!! Ευχαριστώ.

Δεν εχει και τοσο σημασια. Βαλτο στις 4 ωρες για να εισαι μεσα. Παντως αν συμβαινει και στα νεα μοντελα οπως και στις παλαιοτερες 1080p, να ξερεις οτι εν παροδω χρονου, το CC δειχνει να μεταβαλλει τους χρονους του.
Στη δικη μου EG910V το CC γινεται πλεον ανα 2.5 ωρες. (εχω γραψει πανω απο 6000 ωρες λειτουργιας)

Υπαρχουν τροποι παντως να μαθεις θαθε πότε κανει η δικη σου. (ειτε να στησεις αυτι για να ακουσεις το ρελε, να βαλεις καποιο μετρητικο στην πριζα για να δεις την καταναλωση, να συνδεσεις ενα pc επανω της και να ακους τον ηχο αποσυνδεσης συσκευης οταν κλεινει η Tv)

Μιας και παρέλαβε χθες, μερικές απορίες θα ήθελα να μου επιλύσετε ως παλιότεροι! Η 65’AF8 θα επρεπε να είχε κάποια μεμβράνη διαφανή στην οθόνη της, ως καινούργια που είναι; Διότι σε εμένα δεν είχε και με ανησυχεί μήπως είναι τίποτα εκθεσιακή ή τίποτα άλλο;; Επίσης, από video σε youtube έχω παρατηρήσει στο πλάι να υπάρχει μια έξοδος IR BLASTERS, κάτι που επίσης δεν υπάρχει στην δίκη μου. Επίσης στη συσκευασία υπήρχαν 2 παροχές για σύνδεση στη πρίζα!!! Και δεν υπήρχαν ακουστικά !!!

η lg c8 που ειχα παρει τον οκτωβριο ειχε ζελατινα μπροστα, τραβοντας το σημα που ειχε κατω αριστερα εβγαινε και η ζελατινα.

Μιας και παρέλαβε χθες, μερικές απορίες θα ήθελα να μου επιλύσετε ως παλιότεροι! Η 65’AF8 θα επρεπε να είχε κάποια μεμβράνη διαφανή στην οθόνη της, ως καινούργια που είναι; Διότι σε εμένα δεν είχε και με ανησυχεί μήπως είναι τίποτα εκθεσιακή ή τίποτα άλλο;; Επίσης, από video σε youtube έχω παρατηρήσει στο πλάι να υπάρχει μια έξοδος IR BLASTERS, κάτι που επίσης δεν υπάρχει στην δίκη μου. Επίσης στη συσκευασία υπήρχαν 2 παροχές για σύνδεση στη πρίζα!!! Και δεν υπήρχαν ακουστικά !!!

περιεργα πραγματα, κανε ενα τηλεφωνο αυριο στην sony και ρωτα για καλο και κακο.

Γενικά είχε κάτι μικρές ζελατίνες σε γυαλιστερά μικρά σημεία αλλά όχι στην οθόνη ή στην πίσω πλευρά. Είχε μόνο την προστατευτική σακούλα που έχουν όλες οι tv γύρω από την οθόνη.