Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραίος! Ξεδιαλυνες πολλά πράγματα.
Κάτι ακόμα παιδιά και σας αφήνω ήσυχους. Η συμπεριφορά του πάνελ είναι λογική στο logo του ράδιο αρβύλα και έχει σχέση με οσα έχουμε πει για τη δική μου περίπτωση; Δεν είναι τόσο τεράστια η διαφορά όσο φαίνεται τουλάχιστον στη φώτο σε μπλε φόντο, αλλά υφίσταται.
https://ibb.co/Pmv1HCc
https://ibb.co/9N4t4Hz
https://ibb.co/tPX0JQH
https://ibb.co/TWXY74j

Το λογότυπο θα πρέπει να είναι άσπρο με οποίο φόντο υπάρχει από πίσω είναι κάτι που το τσέκαρα με την sony LCD kdl W815 απλά εκεί ειλικρινά έβαλα τα γέλια δεν συγκρίνεται ...

με τον άπειρο λόγο αντίθεσης που μπορείς να πάρεις με την AF8 που φαίνεται ακόμη με το σήμα της digea.
Είναι γεγονός πάντως ότι η 815 ήταν πολύ καλή στο σήμα της digea απλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την af8 .
Απλά εδώ ισχύει ο κανόνας ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Attachments

• 415A84FE-C84C-4866-BC8C-8116DFE79B93.jpg
    415A84FE-C84C-4866-BC8C-8116DFE79B93.jpg
    131.8 KB · Views: 239
  • B599C02E-CFE4-4E53-9F2D-AB22EE1F02F4.jpg
    B599C02E-CFE4-4E53-9F2D-AB22EE1F02F4.jpg
    159.8 KB · Views: 237
  • C3545B71-3BFC-4490-A14B-29C3A69ABBF7.jpg
    C3545B71-3BFC-4490-A14B-29C3A69ABBF7.jpg
    145.8 KB · Views: 234
Το λογότυπο θα πρέπει να είναι άσπρο με οποίο φόντο υπάρχει από πίσω είναι κάτι που το τσέκαρα με την sony LCD kdl W815 απλά εκεί ειλικρινά έβαλα τα γέλια δεν συγκρίνεται ...

με τον άπειρο λόγο αντίθεσης που μπορείς να πάρεις με την AF8 που φαίνεται ακόμη με το σήμα της digea.
Είναι γεγονός πάντως ότι η 815 ήταν πολύ καλή στο σήμα της digea απλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την af8 .
Απλά εδώ ισχύει ο κανόνας ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Στην sony πως είναι; Έχεις αντιληφθεί κάτι αντίστοιχο; Κάποιος άλλος να μου πει τη γνωμη του; Τελευταία μέρα σήμερα για αλλαγή και πρέπει να πάρω μια απόφαση.

Εγώ προτείνω να τη γυρίσεις ώστε να μην περάσει η προθεσμία και μετά δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Παίρνεις ένα πιστωτικό και μετά το ψάχνεις καλύτερα δοκιμάζοντας όλες τις τηλεοράσεις. Ο Κωτσόβολος μπορεί να κάνει το δύσκολο και να σου προτείνει να τη στείλεις στη Sony. Εσύ επέμεινε για πιστωτικό. Κοίταξε όπως σου πρότειναν τα παιδιά τη Sony XF9005 που μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα.

Εγώ προτείνω να τη γυρίσεις ώστε να μην περάσει η προθεσμία και μετά δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Παίρνεις ένα πιστωτικό και μετά το ψάχνεις καλύτερα δοκιμάζοντας όλες τις τηλεοράσεις. Ο Κωτσόβολος μπορεί να κάνει το δύσκολο και να σου προτείνει να τη στείλεις στη Sony. Εσύ επέμεινε για πιστωτικό. Κοίταξε όπως σου πρότειναν τα παιδιά τη Sony XF9005 που μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα.

Καλημέρα φίλε. Έχω αποφασίσει να πορευτω με την Oled.Ασε που πιστεύω πως είναι έγκλημα με τα ίδια χρήματα να μπορώ να έχω Oled και να παίρνω led. Κοίταξα τις προάλλες την xf και δεν ενθουσιαστηκα και πως να ενθουσιαστω δηλαδή μετα από την εμπειρία μου με τη af8. Ο προβληματισμός μου έχει κυρίως να κάνει με το να μην πέσω σε χειρότερο πάνελ. Δηλαδή να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Κωτσο ενώ με έχει εξυπηρετήσει τα μάλα μέχρι τώρα, να παιδευτω με το πήγαινε έλα και να πάρω και χειρότερη τηλεόραση ή ίδια, με τρομάζει μόνο στην ιδέα. Εσύ για την αλλαγή στο χρώμα του logo τι λες;

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην sony πως είναι; Έχεις αντιληφθεί κάτι αντίστοιχο; Κάποιος άλλος να μου πει τη γνωμη του; Τελευταία μέρα σήμερα για αλλαγή και πρέπει να πάρω μια απόφαση.

Την XF είχα κλείσει και την ακύρωσα τελευταία στιγμή .
Όταν αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στο κατάστημα με δικό μου υλικό .
LCD έτσι και αλλιώς είχα αν και πορεύτηκα χρόνια με πλάσμα .

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με LCD tv όσο καλή και να είναι .
Στα μάτια τα δικά μου είναι και παραμένει αφύσικη εικόνα που θα έπρεπε όλοι οι κατασκευαστές να στραφούν στην OLED αλλά έχουν παραμείνει εκεί κάποιοι λόγω κατασκευαστικού κόστους .

Η af8 όταν πρωτοβγήκε στην Ελληνική αγορά είχε κοντά στα 2700 euro αν θυμάμαι καλά στις 55 ίντσες .

Προσωπικά σαν τις oled δεν υπάρχει αλλά η μόνο τιβι εκτός oled που θα προτιμούσα θα πήγαινα σε qled την σειρά 9, η μόνη που είδα πολλές ώρες με δικό μου υλικό στο κλείσιμο του μαγαζιού με όσο πιο κλειστά φώτα γίνεται και μου άρεσε, αλλά με χάλασαν οι υπότιτλοι

Προσωπικά σαν τις oled δεν υπάρχει αλλά η μόνο τιβι εκτός oled που θα προτιμούσα θα πήγαινα σε qled την σειρά 9, η μόνη που είδα πολλές ώρες με δικό μου υλικό στο κλείσιμο του μαγαζιού με όσο πιο κλειστά φώτα γίνεται και μου άρεσε, αλλά με χάλασαν οι υπότιτλοι
Καλά που δεν πήγες σε Samsung...Εκτος από τη δική μου εμπειρία έχω και του κουμπάρου μου. Η Samsung του έβγαλε το ίδιο πρόβλημα με το φωτισμό και μάλιστα μοντέλο του 18.Δεν το συζητάμε για την εξυπηρέτηση τους. Ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση στο τελευταίο μεηλ... Χαχαχαχ.
Η εικόνα της δικιάς μας δεν παίζεται. Αν συνηθίσεις τα τερτίπια της και πέσεις σε καλό πάνελ είσαι άρχοντας. Εγώ πήρα την απόφαση μου, συνεννοηθηκα με Κωτσο και το απόγευμα πάω για αντικατάσταση με ίδια... και η Παναγία μαζί μου.

Την XF είχα κλείσει και την ακύρωσα τελευταία στιγμή .
Όταν αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στο κατάστημα με δικό μου υλικό .
LCD έτσι και αλλιώς είχα αν και πορεύτηκα χρόνια με πλάσμα .

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με LCD tv όσο καλή και να είναι .
Στα μάτια τα δικά μου είναι και παραμένει αφύσικη εικόνα που θα έπρεπε όλοι οι κατασκευαστές να στραφούν στην OLED αλλά έχουν παραμείνει εκεί κάποιοι λόγω κατασκευαστικού κόστους .

Η af8 όταν πρωτοβγήκε στην Ελληνική αγορά είχε κοντά στα 2700 euro αν θυμάμαι καλά στις 55 ίντσες .

Τελικά δε μου πες όμως... Το logo αλλάζει χρώμα στη δικιά σου af8 όπως στη δική μου; Εγώ θα την αλλάξω το απόγευμα με προσευχές και θα σας πω τα νεότερα το βράδυ.

Την πάτησα φίλοι μου. Το πάνελ της καινούργιας ειναι πολύ κατώτερο. Η μπλεδιλα δεξιά έμεινε και τώρα έχει και κάτω στο κέντρο.. Ειμαι να σκάσω από τη στεναχώρια μου. https://ibb.co/72ydDMt

Ακόμα δε λειτούργησε μερικές ώρες η τηλεόραση, δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για προβληματικό μοντέλο. Ας συμπληρώσει μερικές ώρες, να γίνουν και 3-4 compensation cycles. Επίσης, όχι άλλο spam (με διπλά, τριπλά κολλητά posts) στο συγκεκριμένο thread, αν γίνεται...

Ακόμα δε λειτούργησε μερικές ώρες η τηλεόραση, δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για προβληματικό μοντέλο. Ας συμπληρώσει μερικές ώρες, να γίνουν και 3-4 compensation cycles. Επίσης, όχι άλλο spam (με διπλά, τριπλά κολλητά posts) στο συγκεκριμένο thread, αν γίνεται...

Καλησπέρα michalis.Δεν υπάρχει δυνατότητα στην εφαρμογή από το κινητό να κάνω συγχωνευση μηνυματων.Εγω φταίω και ζητάω συγγνώμη αλλά δεν γράφω όλα τα μηνύματα μονομιάς. Για παράδειγμα στα τελευταια δύο το ένα το έγραψα μεσημέρι και το άλλο απόγευμα. Επίσης πολλα από τα μηνύματα τα γράφω όσο είμαι στη δουλειά όταν ξεκλεβω λίγο χρόνο άρα μπορεί να προλάβω να πω κάτι τώρα και κάτι άλλο λίγο πιο μετά. Στο θέμα μου τώρα, αν δουλέψει ώρες ή τηλεόραση και γίνουν και τα cc και δεν αλλάξει τίποτα θεωρείς από αυτό που βλέπεις το πάνελ προβληματικό;Με το μάτι ειναι πολύ πιο εμφανής η αν ομοιομορφία πάντως από ότι στη φώτο. Δεν θα το αντέξω να ξαναπάω σε άλλη αλλαγή και μάλλον δε θα με αντέξουν και στον Κωτσοβολο...Χαχαχαχαχ. Την πάτησα φίλε μου νομίζω αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ άλλο εκτός και αν μου πείτε οι ειδικοί πως έχω σοβαρό θέμα. Όχι στο μυαλό, αυτό το ξέρω, στο πάνελ εννοώ.

Καλησπέρα, σε επικοινωνία με την Sony και σε ερώτηση μου σχετικά με το cc, μου απάντησε το εξής: With reference to your enquiry, we appreciate your concern on this matter but the panel calibration feature is already integrated and runs automatically and there is not an indication that it is working, besides the fact that when the TV turns on again, the pixels/panel would be functioning at its best.
If you have any concerns that the feature isn't running as it should, perhaps an inspection is required. Since we are the dedicated support team for the UK & Ireland, our best advice would be to contact the local Sony support team in your country of origin:
https://services.sony.gr/supportmvc/el/Contact/Email
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα michalis.Δεν υπάρχει δυνατότητα στην εφαρμογή από το κινητό να κάνω συγχωνευση μηνυματων.Εγω φταίω και ζητάω συγγνώμη αλλά δεν γράφω όλα τα μηνύματα μονομιάς. Για παράδειγμα στα τελευταια δύο το ένα το έγραψα μεσημέρι και το άλλο απόγευμα. Επίσης πολλα από τα μηνύματα τα γράφω όσο είμαι στη δουλειά όταν ξεκλεβω λίγο χρόνο άρα μπορεί να προλάβω να πω κάτι τώρα και κάτι άλλο λίγο πιο μετά. Στο θέμα μου τώρα, αν δουλέψει ώρες ή τηλεόραση και γίνουν και τα cc και δεν αλλάξει τίποτα θεωρείς από αυτό που βλέπεις το πάνελ προβληματικό;Με το μάτι ειναι πολύ πιο εμφανής η αν ομοιομορφία πάντως από ότι στη φώτο. Δεν θα το αντέξω να ξαναπάω σε άλλη αλλαγή και μάλλον δε θα με αντέξουν και στον Κωτσοβολο...Χαχαχαχαχ. Την πάτησα φίλε μου νομίζω αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ άλλο εκτός και αν μου πείτε οι ειδικοί πως έχω σοβαρό θέμα. Όχι στο μυαλό, αυτό το ξέρω, στο πάνελ εννοώ.

Επεξεργασία/Edit post (για μερικά λεπτά), καθώς και multi-quote, από όσο θυμάμαι είναι προσβάσιμα και από φορητές συσκευές. Δεν είναι μόνο τα κολλητά posts το πρόβλημα... Τέλος πάντων, στα του θέματος, αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος με μαντικές ικανότητες για να σου απαντήσει με βεβαιότητα ότι θα βελτιωθεί η εικόνα, έπειτα από κάποιες ώρες/μέρες λειτουργίας. Ούτε να διακρίνει κάποιος από φωτογραφίες είναι εύκολο. Απλά λειτουργείς την τηλεόραση (ιδανικά, χωρίς άγχος) και στη συνέχεια, αν υφίσταται πρόβλημα, επικοινωνείς με το κατάστημα ή/και το service της Sony.

Καλησπέρα, σε επικοινωνία με την Sony και σε ερώτηση μου σχετικά με το cc, μου απάντησε το εξής: With reference to your enquiry, we appreciate your concern on this matter but the panel calibration feature is already integrated and runs automatically and there is not an indication that it is working, besides the fact that when the TV turns on again, the pixels/panel would be functioning at its best.
If you have any concerns that the feature isn't running as it should, perhaps an inspection is required. Since we are the dedicated support team for the UK & Ireland, our best advice would be to contact the local Sony support team in your country of origin:

Με έναν μετρητή ρεύματος θα είναι εύκολο να εντοπίσει κάποιος αν όντως γίνονται κανονικά compensation cycles...

Χαίρομαι που επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα για το CC.
Μιλάμε για άλλες προδιαγραφές .

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαίρομαι που επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα για το CC.
Μιλάμε για άλλες προδιαγραφές .

Σε ποια φραση επιβεβαιωνει τι. ?

Το μονο που λενε, ειναι πως το cc τρεχει αυτοματα, δεν καταλαβαινεις πότε τρεχει, αλλα οταν ξανα ανοιξεις την Tv η εικονα ειναι παλι οκ (απο τυχον image retention)

Ωρες στην απαντηση δεν δινουν, οπως ωρες δεν δινει και η LG, μονοι μας καθομαστε να τα ανακαλυψουμε.

Επεξεργασία/Edit post (για μερικά λεπτά), καθώς και multi-quote, από όσο θυμάμαι είναι προσβάσιμα και από φορητές συσκευές. Δεν είναι μόνο τα κολλητά posts το πρόβλημα... Τέλος πάντων, στα του θέματος, αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος με μαντικές ικανότητες για να σου απαντήσει με βεβαιότητα ότι θα βελτιωθεί η εικόνα, έπειτα από κάποιες ώρες/μέρες λειτουργίας. Ούτε να διακρίνει κάποιος από φωτογραφίες είναι εύκολο. Απλά λειτουργείς την τηλεόραση (ιδανικά, χωρίς άγχος) και στη συνέχεια, αν υφίσταται πρόβλημα, επικοινωνείς με το κατάστημα ή/και το service της Sony.

Με έναν μετρητή ρεύματος θα είναι εύκολο να εντοπίσει κάποιος αν όντως γίνονται κανονικά compensation cycles...
Ποιο άλλο είναι το θέμα Μιχάλη να το διορθώσω αν κάνω κάτι λάθος. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος σε μια παρέα που με φιλοξενεί και με βοηθάει.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ποια φραση επιβεβαιωνει τι. ?

Το μονο που λενε, ειναι πως το cc τρεχει αυτοματα, δεν καταλαβαινεις πότε τρεχει, αλλα οταν ξανα ανοιξεις την Tv η εικονα ειναι παλι οκ (απο τυχον image retention)

Ωρες στην απαντηση δεν δινουν, οπως ωρες δεν δινει και η LG, μονοι μας καθομαστε να τα ανακαλυψουμε.

Ναι αλλά ...
Τρέχει αυτόματα μου λέει πολλά .
Εξάλλου έγραψα ...Ότι μετά από πολλές ώρες χρήσης ξεπερνώντας ακόμη και τις 4 ώρες ειδικότερα στα games που σαφέστατα υπάρχουν στατικές εικόνες πολλά λογότυπα ενεργοποείται αυτόματα το CC ακόμη και εν ώρα λειτουργίας .
Ακούγετε ο ρελές της τv και βλεποεις στιγμιαία την είσοδο και την ανάλυση .
Και δεν έχει γίνει μόνο μια φορά .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλά ...
Τρέχει αυτόματα μου λέει πολλά .
Εξάλλου έγραψα ...Ότι μετά από πολλές ώρες χρήσης ξεπερνώντας ακόμη και τις 4 ώρες ειδικότερα στα games που σαφέστατα υπάρχουν στατικές εικόνες πολλά λογότυπα ενεργοποείται αυτόματα το CC ακόμη και εν ώρα λειτουργίας .
Ακούγετε ο ρελές της τv και βλεποεις στιγμιαία την είσοδο και την ανάλυση .
Και δεν έχει γίνει μόνο μια φορά .

Αυτοματα (καθε φορα που κλεινει) τρεχει και στις LG, δεν καταθετεις αιτηση στην αρχιεπισκοπη.

Τωρα ισχυριζεσαι κατι αλλο ομως. Οτι το CC τρεχει ΕΝΩ ειναι ανοιχτη η Tv.

Αυτο αμφιβαλλω οτι επισυμβαινει.

Το ρελε το οποιο αναφερομαστε (καθε τοσο) ειναι το ρελε ON/OFF της Tv.
Πως γινεται να ακους ρελε να κανει OFF και η τηλεοραση να παιζει. ?

Όπως ακριβώς ακούγετε μερικές φορές σε off (ρελές )δηλαδή το έχω ακούσει την επόμενη μέρα με κλειστή την τηλεόραση .
Δεν γνωρίζω αν κάνει εκείνη την στιγμή cc η προέρχεται από το antroit αφού είναι γνωστό λόγω του συγκεκριμένου λογισμικού η τηλεόραση παραμένει πάντα σε αδράνεια .

Ποιο άλλο είναι το θέμα Μιχάλη να το διορθώσω αν κάνω κάτι λάθος. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος σε μια παρέα που με φιλοξενεί και με βοηθάει.

Ε, τα (πάρα) πολλά posts για το ίδιο θέμα είναι πρόβλημα, από όποιο άτομο και να γίνονται. Εκτιμώ, πως δεν είναι ευχάριστο θέαμα και για άλλα άτομα, εξού και η προηγούμενη παράκληση. Τέλος για αυτό, αφού και το υφιστάμενο post από εμένα είναι ουσιαστικά off topic/spam...

Σε κάθε περίπτωση, υπομονή με την τηλεόραση και να γνωρίζεις ότι πολλές φορές η εικόνα (των τηλεοράσεων) μεταβάλλεται με τον χρόνο. Ας "στρώσει" λίγο το δεύτερο μοντέλο, για να είσαι βέβαιος ότι δεν είναι προβληματικό. "Παίξε" κάπως και με τις ρυθμίσεις αν χρειάζεται και επανέρχεσαι (στο συγκεκριμένο thread) αφού έχει λειτουργήσει ικανοποιητικό χρόνο το μηχάνημα. Το πολύ άγχος και τα πολλαπλά posts δεν κάνουν καλό ούτε σε εσένα ούτε σε όσους διαβάζουν ή συμμετέχουν στη συζήτηση...