Sony KD/KE XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βάλε SSD εγώ έβαλα αμέσως όταν είδα ότι τα στικακια ψήνονται από την θερμοκρασία ... έχει πάρει αναβαθμίσεις η τηλεόραση δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως
και κάνουν εγκατάσταση αυτόματα σε αυτόν .

Εγώ αγόρασα τον
[h=1]Sandisk Extreme Portable SSD 250GB[/h]

Εγω με Samsung Evo 360, στα 250GB και ειμαι επισης το ιδιο καλα και απροβληματιστα.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΤΟ να το αφαιρεσεις απο τη θυρα πριν κανεις το update και να το ξαναβαλεις αφου τελειωσει ???
Δεν το δοκίμασα αυτο.. Δεν ξέρω αν θα αλλαζε κατι.. Next time.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω με Samsung Evo 360, στα 250GB και ειμαι επισης το ιδιο καλα και απροβληματιστα.

Οπότε και ο Samsung παίζει μια χαρά, μάλλον 860 ήθελες να γράψεις.

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από αρκετό ψάξιμο (διάβασμα) αποφάσισα να παραγγείλω XH9077 55" τον σημαντικότερο ρόλο για την απόφαση μου έπαιξε η τιμή της που έχει αυτές τις μέρες 800 ευρώ. Προέρχομαι από την Panasonic G10 42" και την έχω από το 2009. Σαν εικόνα για ταινίες και Netflix κλπ πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση από plasma σε LCD θα αντιμετωπίσω τίποτα περίεργα κουσούρια αυτής της τεχνολογίας τον LED TV. Η χρήση της θα είναι και για game ( τα παιδιά στο σύντομο μέλλον θα πάρουν το ps5. Να χαρεί και ο μπαμπάς!) Επίσης η τηλεόραση θα παίζει και αρκετές ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να έχω κάνει μια καλή επιλογή γιατί η OLED που ήθελα δεν μπορούσα να την φθάσω οικονομικά. Επίσης φοβήθηκα και το θέμα του burn in, έχοντας αρκετά παράσημα από τα λογότυπα των καναλιών στην plasma μου.

Re: Απάντηση: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από αρκετό ψάξιμο (διάβασμα) αποφάσισα να παραγγείλω XH9077 55" τον σημαντικότερο ρόλο για την απόφαση μου έπαιξε η τιμή της που έχει αυτές τις μέρες 800 ευρώ. Προέρχομαι από την Panasonic G10 42" και την έχω από το 2009. Σαν εικόνα για ταινίες και Netflix κλπ πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση από plasma σε LCD θα αντιμετωπίσω τίποτα περίεργα κουσούρια αυτής της τεχνολογίας τον LED TV. Η χρήση της θα είναι και για game ( τα παιδιά στο σύντομο μέλλον θα πάρουν το ps5. Να χαρεί και ο μπαμπάς!) Επίσης η τηλεόραση θα παίζει και αρκετές ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να έχω κάνει μια καλή επιλογή γιατί η OLED που ήθελα δεν μπορούσα να την φθάσω οικονομικά. Επίσης φοβήθηκα και το θέμα του burn in, έχοντας αρκετά παράσημα από τα λογότυπα των καναλιών στην plasma μου.
Πιστεύω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Είναι μία από τις πολύ καλές επιλογές σε αυτα τα λεφτά. Γνώμες και γουστά υπάρχουν πολλά και καθένας επιλέγει και κατι διαφορετικό βαση αυτων. Κανείς δεν γράφει κάτι κακό για το συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι απο τα ποιο ισορροπημένα σε ολα τα επίπεδα. Καθε μοντέλο κάπου υπερτερεί. Στο σαλονι εχω plasma. Στις περισσότερες σκηνές προτιμώ τη σονυ. Βέβαια η plasma εχει πλέον μια ηλικία.. Προσωπικη γνώμη, για πραγματικά καλύτερη ποιότητα εικόνας, μονο oled.. Ολες οι καλες lcd σε παρόμοια λεφτα εκει κοντά ειναι.

Μια χαρά είσαι φίλε μου μην έχεις καμία αγωνιά . Και εγώ απο Panasonic plasma προέρχομαι το μόνο μείον είναι οι γωνίες θέασης , σε ολα τα άλλα η SONY είναι με διαφορά καλύτερη τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπότε και ο Samsung παίζει μια χαρά, μάλλον 860 ήθελες να γράψεις.

Χαχαχαχα σωστος. ναι λογω κεκτημενης ταχυτητας, misstyping:flipout:

Ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα! Σίγουρα όλες οι TV έχουν τα υπέρ και τα κατά και φυσικά δεν ψειρίζω την μαϊμού για τα λεφτά που κάνει. Το καλό είναι ότι διαβάζω γνώμες από "plasmatakides" και αυτό μου αρκεί και με κάνει χαρούμενο για την επιλογή μου. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!θα τα λέμε,ως φαίνεται και σαν "ledakides".

Καλημέρα παιδιά.Επειδή έχω διαβάσει πολυ καλά σχόλια για την 9077 και θα ήθελα να την πάρω (αν προλάβω) ήθελα να ρωτήσω το ασημί πλαίσιο που έχει είναι έντονο ή σκούρο ασημί; Δεν την έχω δει απο κοντά και οι εικόνες στο ιντερνετ δεν βοηθάνε. Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά.Επειδή έχω διαβάσει πολυ καλά σχόλια για την 9077 και θα ήθελα να την πάρω (αν προλάβω) ήθελα να ρωτήσω το ασημί πλαίσιο που έχει είναι έντονο ή σκούρο ασημί; Δεν την έχω δει απο κοντά και οι εικόνες στο ιντερνετ δεν βοηθάνε. Ευχαριστώ
Τοσο καιρο που εχω και εγω που την ειδα δύσκολο να περιγράψω με ακρίβεια.. Πάντως ενω ούτε καν είχα ποτε στο μυαλό μου να παρω την 9077 ακριβώς γιατι έχει ασημι μπροστά, όταν την είδα κόντεψα να αγοράσω αυτη.. :)
Η λογική λεει οι ποιο πόλοι προτιμουν αυτη που το μπεζελ μπροστά είναι μαύρο, γιατί το μαύρο δε φαίνεται. Αλλά το ασημι έχει και αυτό τη χάρη του, ειναι κάτι διαφορετικό απ τα συνηθισμένα. Πάντως δεν είναι ασημι/καθρέφτης, δεν είναι νικελ.
Αμα δε σε βιάζει περίμενε να το δεις από κοντά σε κατάστημα. Ετσι και αλλιως δεν ειδα σοβαρη πτώση στη Black Friday, ειδικά για το 65αρι μοντέλο αν ενδιαφέρεσαι γι αυτο. Εμενα προ bf είχε βγει με επιστροφή 1050 (και πήγε και παρακάτω) και τωρα πωλείται 1200.. Στο εξωτερικό έχει πέσει προ πολλού στα 1000.
Μπορει να ανέβουν οι τιμές βέβαια για λιγο αλλα σιγά σιγά θα πέσουν παρακάτω.
Δες και αυτο αν σε βοηθήσει :
https://youtu.be/UB-3m5WokOU

Re: Αγορά 55', LG NANO866 ή Sony XH9096

Αν και έχει ξεφύγει λίγο η κουβέντα, να σας ενημερώσω ότι από χθες είμαι κάτοχος της sony!!!! Χωρίς να την έχω ψάξει πολύ έχω να σας πω:

Επίπεδα μαύρου πολύ καλά, όχι oled, αλλά καλά.
Blooming πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να δεις, εγώ δεν βλέπω. Όλες τις ρυθμίσεις εικόνας τις έχω από τη μέση
έως και καθόλου εκτός από αντίθεση.
Φωτεινότητα πολύ καλή. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι φωτεινή...
Κίνηση φυσική με το motionflow μέτριο - χαμηλό. Δεν μου αρέσει στο φουλ, είναι πολύ ψεύτικο καμία σχέση με τα 100hz της πλάσμα.
Οι ρυθμίσεις από τη μάνα τις μου φαίνονται πολύ επιθετικές για τα δικά μου μάτια...
Το android είναι γρήγορο. Μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά θα παίξει στικάκι για έξτρα χώρο και ασύρματο keyboard mouse.
Από τα usb έχει παίξει όλα τα φορμάτ μέχρι τώρα. Τους υπότιτλους τους βγάζει με μαύρο πλαίσιο, ξέρει κανένας κάτι?
Uscaling από digea kai vodafone tv καλό!! Όχι όμως στα κανάλια που δεν είναι hd. Μα αυτά είναι χάλια έτσι κι' αλλιώς...
Ήρθε και η ενημέρωση για το 4κ.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου!!!
Βέβαια πίστευα ότι 55' είναι οκ μετά από τις 42'... Αλλά και σε 65' να πήγαινα πάλι καλά θα ήταν!!

Ότι θέλετε ρωτάτε..

Αν και έχει ξεφύγει λίγο η κουβέντα, να σας ενημερώσω ότι από χθες είμαι κάτοχος της sony!!!! Χωρίς να την έχω ψάξει πολύ έχω να σας πω:

Blooming πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να δεις, εγώ δεν βλέπω. Όλες τις ρυθμίσεις εικόνας τις έχω από τη μέση
Κίνηση φυσική με το motionflow μέτριο - χαμηλό. Δεν μου αρέσει στο φουλ, είναι πολύ ψεύτικο καμία σχέση με τα 100hz της πλάσμα.
Οι ρυθμίσεις από τη μάνα τις μου φαίνονται πολύ επιθετικές για τα δικά μου μάτια...
Το android είναι γρήγορο. Μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά θα παίξει στικάκι για έξτρα χώρο και ασύρματο keyboard mouse.
Από τα usb έχει παίξει όλα τα φορμάτ μέχρι τώρα. Τους υπότιτλους τους βγάζει με μαύρο πλαίσιο, ξέρει κανένας κάτι?
Uscaling από digea kai vodafone tv καλό!! Όχι όμως στα κανάλια που δεν είναι hd. Μα αυτά είναι χάλια έτσι κι' αλλιώς...

Βέβαια πίστευα ότι 55' είναι οκ μετά από τις 42'... Αλλά και σε 65' να πήγαινα πάλι καλά θα ήταν!!

Ότι θέλετε ρωτάτε..

Τους υπότιτλους δεν ξερω που αναφέρεσαι. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογες στο Android πχ vlc που σου δίνουν επιλογή για το background των υπότιτλων, όπως και στο YouTube.
Καλορίζικη!

Προχώρα άφοβα!! το ίδιο έκανα και γω από panasonic plasma!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τοσο καιρο που εχω και εγω που την ειδα δύσκολο να περιγράψω με ακρίβεια.. Πάντως ενω ούτε καν είχα ποτε στο μυαλό μου να παρω την 9077 ακριβώς γιατι έχει ασημι μπροστά, όταν την είδα κόντεψα να αγοράσω αυτη.. :)
Η λογική λεει οι ποιο πόλοι προτιμουν αυτη που το μπεζελ μπροστά είναι μαύρο, γιατί το μαύρο δε φαίνεται. Αλλά το ασημι έχει και αυτό τη χάρη του, ειναι κάτι διαφορετικό απ τα συνηθισμένα. Πάντως δεν είναι ασημι/καθρέφτης, δεν είναι νικελ.
Αμα δε σε βιάζει περίμενε να το δεις από κοντά σε κατάστημα. Ετσι και αλλιως δεν ειδα σοβαρη πτώση στη Black Friday, ειδικά για το 65αρι μοντέλο αν ενδιαφέρεσαι γι αυτο. Εμενα προ bf είχε βγει με επιστροφή 1050 (και πήγε και παρακάτω) και τωρα πωλείται 1200.. Στο εξωτερικό έχει πέσει προ πολλού στα 1000.
Μπορει να ανέβουν οι τιμές βέβαια για λιγο αλλα σιγά σιγά θα πέσουν παρακάτω.
Δες και αυτο αν σε βοηθήσει :
https://youtu.be/UB-3m5WokOU

Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση.Για την 55 ενδιαφέρομαι και δεν την βρίσκω κάτω απο 799. Η 55 9096 έχει ήδη εξαντληθεί στα μέγάλα καταστήματα που θα ήταν πιο safe επιλογή λόγω μαύρου πλαισίου.Στο βίντεο πάντως μου αρέσει η 9077 (και πιστεύω θα γλιτώσω την μουρμούρα :argue: γιατί δεν θα ταιριάζει με το σαλόνι)

Τους υπότιτλους τους βγάζει με μαύρο πλαίσιο, ξέρει κανένας κάτι?
.

Διότι αναπαράγετε από το built in-stock media player.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το google play store της τηλεόρασης δωρεάν VLC,Kodi,MX player,Nova κλπ.

Ότι θέλετε ρωτάτε..

Κάποια πρόταση για keyboard mouse & BT gamepad (ασύρματο θέλω), έχεις?
Ευχαριστώ

Λοιπόν αγαπητοί, παρήγγειλα τελικα αυτά τα οικονομικά gamepads:

https://www.skroutz.gr/s/23763832/Roar-R200WS.html

Και ναι παίζουν!!!

Ομως.... δυστυχώς δυο οι θέσεις για usb, και ο εξωτερικός σκληρός απαραίτητος....
Τωρα αυτό πως ξεπερνιέται; Είναι δυνατόν απ το ιδιο usb με ενα hub να φορτώσει κ την εφαρμογή κ το σημα απ το gamepad? Οεο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν αγαπητοί, παρήγγειλα τελικα αυτά τα οικονομικά gamepads:

https://www.skroutz.gr/s/23763832/Roar-R200WS.html

Και ναι παίζουν!!!

Ομως.... δυστυχώς δυο οι θέσεις για usb, και ο εξωτερικός σκληρός απαραίτητος....
Τωρα αυτό πως ξεπερνιέται; Είναι δυνατόν απ το ιδιο usb με ενα hub να φορτώσει κ την εφαρμογή κ το σημα απ το gamepad? Οεο;

Εμ, εγω τι γράφω παραπάνω οτι, ουτε το mouse/remote control δεν μπορώ να βάλω? Εχει usb που πρέπει να μπει για να δουλέψει ασύρματα και ηδη έχουν καλυφθεί τα 2 usb της τηλεόρασης απο τα 2 usb stick..
Εχω παραγγείλει αυτο 11 , αλλά θα αργήσει, είναι αναμονή παραλαβής.
https://www.e-shop.gr/baseus-adapter-hub-usb-30-to-4xusb-black-p-PER.939830
Το πηρα γιατί ήταν το φθηνότερο usb 3.0
Αν φτάσει θα γράψω αν δουλεύει. Λογικά πρεπει να δουλεύει πάντως. Το βάζεις σε μια θύρα usb (κατα προτίμηση την κατω που νομίζω είναι γρηγορότερη) και η λογική λεει οτι συνδεεις οτι αλλο θες εκει.
Το εχω κανει και στο αμαξι που είχε μονο μια θύρα usb για Android Auto και συνδέω ταυτόχρονα διάφορα. Εκει ηταν πολυ ποιο απίθανο να δουλεψει αλλά δούλεψε, εδω το πιθανότερο είναι να δουλεύει. Άλλωστε και σε κινητά που εχω δοκιμάσει, δούλεψαν. Από τα πλεονεκτήματα του Android. Σε κατι tigen / webos, τον ιπιες.. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμ, εγω τι γράφω παραπάνω οτι, ουτε το mouse/remote control δεν μπορώ να βάλω? Εχει usb που πρέπει να μπει για να δουλέψει ασύρματα και ηδη έχουν καλυφθεί τα 2 usb της τηλεόρασης απο τα 2 usb stick..
Εχω παραγγείλει αυτο 11 , αλλά θα αργήσει, είναι αναμονή παραλαβής.
https://www.e-shop.gr/baseus-adapter-hub-usb-30-to-4xusb-black-p-PER.939830
Το πηρα γιατί ήταν το φθηνότερο usb 3.0
Αν φτάσει θα γράψω αν δουλεύει. Λογικά πρεπει να δουλεύει πάντως. Το βάζεις σε μια θύρα usb (κατα προτίμηση την κατω) και η λογική λεει οτι συνδεεις οτι αλλο θες εκει.
Το εχω κανει και στο αμαξι που είχε μονο μια θύρα usb για Android Auto και συνδέω ταυτόχρονα διάφορα. Εκει ηταν πολυ ποιο απίθανο να δουλεψει αλλά δούλεψε, εδω το πιθανότερο είναι να δουλεύει.

Δηλαδή μπορεί ενα hub να λειτουργεί ως δυο πηγες ταυτόχρονα; Μπορεί να συνδεσες ταυτόχρονα στο αυτοκίνητο όμως λειτουργουσαν και ταυτόχρονα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή μπορεί ενα hub να λειτουργεί ως δυο πηγες ταυτόχρονα; Μπορεί να συνδεσες ταυτόχρονα στο αυτοκίνητο όμως λειτουργουσαν και ταυτόχρονα;

Ναι. Και στο αυτοκίνητο, και σε Android κινητά δουλεύει. Συνδεεις πχ ταυτόχρονα usb 64αρι και ποντίκι. Πρέπει το λειτουργικό να υπάρχει otg, που η συγκεκριμένη tv υποστηρίζει λογικά αφου βάζεις usb 64αρι πχ και το βλέπει. Αλλα επειδή παντα παίζουν και ασυμβατότητες + είναι Android tv και οχι κλασικό android οπότε μπορεί να έχουν αφαίρεσει κάτι, δεν είναι και βέβαιο.. Αν έχει κανείς να δοκιμάσει ας βαλει να μας πει, γιατί το δικό μου θα αργήσει. Πάντως θα στοιχηματίζα 80% ότι θα δούλευει, ελπίζω να μη βγω λάθος.. :)
Ο στόχος είναι σε ενα usb να συνδέσω 4 και να δουλεύουν ολα ταυτόχρονα..