@Haduken: καλορίζικη. Ναι εγω ειχα γραψει για το "μέγεθος οθόνης". Βαλε να παιζει ενα τηλεοπτικό κανάλι και τεστάρε μονος σου.. Εντωμεταξύ πηγα να δω που είναι ακριβώς να στο γράψω και είδα οτι μετα το Update που εκανε πρόσφατα η tv, το ξανα άλλαξε απο εκει που το είχα σε κανονικό παλι... Η σωστή ρυθμίση ειναι +1 για να βλέπεις κανονικά χωρίς να χανεις κοματια της εικόνας (οπως ειναι default στο κανονικο). Πας ρυθμίσεις - οθονη και ήχος - οθονη - και στο περιοχή προβολής παιξε από κανονικό που είναι σε +1, - 1 και θα δεις το ζουμ να αλλάζει. Το σωστο είναι στο +1.
Θυμάμαι κάποιος πάντως που είχε γραψει οτι δεν αλλαζε η ρύθμιση στη δικιά του. Δεν ξέρω γιατί, εμένα αλλάζει.
@taksidiotis: Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το πρόβλημά μνήμης. Είχα θέματα και εγω πάντως. Αλλάζοντας σε ssd, δε λυθηκαν καθώς το usb stick που είχα πρώτα ειχε δημιουργήσει θέματα που δε λυθηκαν απλα βάζοντας ssd. Τα προβλήματα λυθηκαν μετα απο factory reset, εγκατάσταση ssd κατευθείαν.
Εχω ακόμα κάποια θεματακια καποιες φορές μπορεί να αργήσει 2-3 δευτερόλεπτα να εμφανισει κάποια εικονίδια εφαρμογων (που εχω στο ssd) στο launcher. Αλλα εχω μακράν το ποιο πολύπλοκο setup απο οποιονδήποτε αλλον εδω μεσα. Είμαι βέβαιος οτι δεν υπάρχει αλλος που έχει 2 ssd συνδεδεμένους, ο ενας 1 tera συν usb switch για να συνδέω και αλλες συσκευές usb πάνω, συν ο ενας usb που είναι 480gb έχει 2 partition, το ενα 256gb ως εσωτερικό αποθ χωρο και το 2ο partition ως εξωτερικό..
Αποτέλεσμα η tv βλέπει 4 αποθ χωρους (μαζι με τον ενσωματωμένο). Και πολλα πολλα πρόγραμματα που σχεδόν κανενα δεν είναι για tv.
Τελος το θεμα blooming που έχει υπέρ αναλύθει, επειδή την εχω καιρο την tv πλεον, υπάρχουν προγράμματα που είναι ανύπαρκτο και υπάρχουν άλλα που οντως υπάρχει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπότιτλους. Φυσικά παίζουν ρολο και οι ρυθμίσεις. Δεν υπάρχουν μαγικες ρυθμίσεις. Ουτε αυτες που έχουν δείξει σε YouTube οι επαγγελματίες είναι καλές. Απλούστατα ηταν καλές για το περιεχόμενο που βλέπανε εκείνη τη στιγμή στην συγκεκριμένη tv που είχανε. Τόσο απλά. Οι ίδιες ρυθμίσεις σε διαφορετικο περιεχόμενο δεν βοηθουν καθόλου. Επιμένω σε αυτα που είχα γράψει πολύ αναλυτικά, οποιος θέλει τις διαβάζει. Φτιάχνεις ΠΟΛΛΕΣ ρυθμίσεις και καθε φορα αλλάζεις σε αυτή που είναι καλύτερη η εικόνα για τα δικα σου ματια. Και αυτο για ΚΑΘΕ player. Αλλες για tv, αλλες για πχ δορυφορική, αλλες πχ για kodi. Γιατί καθε ρύθμιση είναι ξεχωριστή για καθε player. Αμφιβάλλω αν όλοι το έχουν καταλάβει αυτο παρόλο που το εχω γράψει.