Sony KD X8005C : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπλε όχι, γκρι προς το μαύρο αλλά τα σημεία που φαίνονται άσπρα είναι υπερβολικά και ανομοιόμορφα φωτισμένο γκρι, τόσο φωτεισμένο που παραπέμπει προς λευκό.

Αν χαμηλώσεις το ρυθμιστικό Φωτεινότητα (ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού) ,στις περιπτώσεις που παρακολουθείς σε εντελώς σκοτεινό χώρο,όπως στην φωτογραφία,βελτιώνεται η κατάσταση;

Ελάχιστα ως καθόλου. Ή ανομοιομορφία και οι υπερφωτισμενες περιοχές παραμένουν. Επικοινώνησα με το support της Sony και ήρθε σήμερα τεχνικός να την παραλάβει. Για να δούμε...

Καλησπέρα.εγινα πρόσφατα κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και ομολογώ ότι εχω εντυπωσιαστεί.μπορει όμως κάποιος να μου πει πως μπορώ με το χειριστήριο της να γράψω στην αναζήτησή;

Για την ιστορία αναφέρω ότι στην δικιά μου περίπτωση, το επίσημο service της SONY, αποφάνθηκε πως η τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα και δεν χρήζει επιδιόρθωσης. Να επισημάνω ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από εξέταση φωτογραφιών (!!!) που ο τεχνικός έστειλε στα κεντρικά. Εκείνος δηλαδή, που είχε μπροστά του την τηλεόραση και που ενημέρωσε πως βλέπει πρόβλημα, δεν είχε καμία δικαιοδοσία παρά μόνο να στείλει φωτογραφίες στα κεντρικά από τις οποίες αποφάσισαν από απόσταση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι το επίπεδο του service της SONY παιδιά.

Καλησπέρα.εγινα πρόσφατα κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και ομολογώ ότι εχω εντυπωσιαστεί.μπορει όμως κάποιος να μου πει πως μπορώ με το χειριστήριο της να γράψω στην αναζήτησή;

Πατάς δεξί βέλος από το τηλεχειριστήριο και μετακινήσε στο κενό παραλληλόγραμο και σου ανοίγει εικονικό πληκτρολόγιο.

Αλλιώς μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο ή να γράψεις μέσω της εφαρμογής Video & TV Sideview από το smartphone ή το tablet .

Ευχαριστώ για την απάντηση.επισης είναι δυνατόν να βλέπουμε παράλληλα δυο προγράμματα;

Καλημερα αγαπητοι φιλοι,θελω να μαθω στα σιγουρα αν η sony kd55x8005c, τελικα υποστηριζει hdr ,το διαβασα στο forum οτι σε καποια προηγουμενη αναβαθμιση εχει περασει σε επιπεδο software, ,διοτι μεσω satellite uhd το καναλι (demo hdr )δεν αποκωδικοποιειτε,ουτε υπαρχει στο μενου καποια επιλογη για ενεργοποιηση του.Κατα τα αλλα πολυ καλη για τα χρηματα τηs, 700euroμαζι με 5ετη εγγυηση.το bluetooth της ομως δεν ειναι συμβατο με πολλες συσκευες,πχ ηχομπαρες ,laptop,κλπ.Ευχαριστω!

Last edited:
Καλημερα αγαπητοι φιλοι,θελω να μαθω στα σιγουρα αν η sony kd55x8005c, τελικα υποστηριζει hdr ,το διαβασα στο forum οτι σε καποια προηγουμενη αναβαθμιση εχει περασει σε επιπεδο software, ,διοτι μεσω satellite uhd το καναλι (demo hdr )δεν αποκωδικοποιειτε,ουτε υπαρχει στο μενου καποια επιλογη για ενεργοποιηση του.Κατα τα αλλα πολυ καλη για τα χρηματα τηs, 700euroμαζι με 5ετη εγγυηση.το bluetooth της ομως δεν ειναι συμβατο με πολλες συσκευες,πχ ηχομπαρες ,laptop,κλπ.Ευχαριστω!

Φιλε μου σε ποιο καταστημα την βρηκεσ σε αυτη την τιμη ???

Καλησπερα,την πηρα πριν ενα μηνα απο κοτσοβολο, λιγο πριν τελειωσουν τα αποθεματα του,ειχε 2 σφραγισμενες στη βουλιαγμενης στο υψος της γλυφαδας,η παραγγελια εγινε απο το καταστημα στην ηλιουπολη στη τιμη των 650 ευρω και 50 ευρω για την 5 ετη εγγυηση που στη δευτερη βλαβη της , σου κανουν αντικατασταση της συσκευης.Νομιζω οτι η επιλογη για αυτα που μου προσφερει και το οπτικο αποτελεσμα της τοσο σε digea.hd, καθως και uhd ειναι απο τιςκαλυτερες επιλογες που ειχα να κανω,το hdr βεβαια ειναι ενα θεμα που δεν βλεπω να λυνεται με επομενα firmware update.

Βλεπω δεν υπαρχει σε Κωτσοβολο πλεον, παρα μονο η kd55xd7005 που δεν εχει ιδια χαρακτηριστικα.
Σε αλλα καταστηματα τιμη 900 !!
Σε ps 4 pro δηλαδη δεν θα υποστηριζει το hdr ??

Τι usb στικακι πρεπει να βαλω για να δουλευει η εγγραφη;
εβαλα ενα που εχω σπιτι και δεν δουλευε και θελω να αγορασω αλλο.. τι χαρακτηριστικά να κοιταξω να εχει;

Τελικα εχει κανενας φιλος ενημερωση ,περι hdr, για το μοντελλοkd55x8005c?
Ευχαριστω.

Εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες του θεματος.

Native υποστηριξη δεν υπαρχει γιατι η τηλεοραση δεν διαθετει colour gamut και 10bit panel.Με το update που εγινε προ μηνων,hdr αρχεια με προβλημα στην χρωματικη τους αποδοση(ξεπλυμένα χρωματα,αυξημενη φωτεινοτητα κλπ),κατοπιν επαιξαν σωστα και βασει των

δυνατοτητων της τηλεορασης.Αυτα εγραψαν οσοι εκαναν δοκιμες,εγω προσωπικα,ετρεξα καποια video μονο μετα το update,που επαιξαν μια χαρα.

αν οπως εχει γραφτει εδω στις πρωτες σελιδες του thread, το αμερικανικο μοντελο Χ810C ειναι το ιδιο με το ευρωπαικο Χ8005C,
τοτε υποστηριζει 10bit χρωμα συμφωνα με το review εδω. http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x810c
αρα φανταζομαι θα δει καποιος καλυτερα χρωματα απο 4K blu ray , σε σχεση με απλο bluray.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι ι διαφορά μεταξύ KD55X8005 και KD55XD8005

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι ι διαφορά μεταξύ KD55X8005 και KD55XD8005

η τιμη :p

η XD ειναι triluminos, θεωρητικα λιγο καλυτερα χρωματα, και επισης εχει HDR αρα θα ειναι πιο φωτεινή