Φοβερό! Κι αυτό με το router που έχεις; Εχεις να προτείνεις και άλλα μέχρι την τιμή του δικου σου το οποίο το θεωρώ λιγάκι ακριβό αλλά για αυτά που κάνει αξίζει τα λεφτά του.
Πριν το παραγγείλω αν το παραγγείλω και δεν καταλήξω στη δικιά σου λύση που δείχνει να είναι πιο γρήγορη από το mikrotik που προτείνεις.
Επίσης στο Netflix όταν πατάω το κουμπάκι κάτω από το 7 για να δω την ταχύτητα βγάζει π.χ. 15.6 mb/2160. Αυτό σημαίνει 4K; Εχω δει και σε HDR σειρές να βγάζει χαμηλότερη ταχύτητα και ανάλυση όπως 2,88/720.
Αρχίζω και ψήνομαι για το Asus αλλά δεν είναι και η πρώτη μου προτεραιότητα για την ώρα. Τα 92 που έχει στην καλύτερη περίπτωση και πάνω από 120 αμέσως μέτα στο skroutz δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα αν πληρωνόμουν κανονικά από τη δουλειά μου αλλά οι καιροί είναι περίεργοι. Και μου αρέσει η ιδέα να μπορώ να βάζω χέρι στο firmware. Επίσης θέλω να μπορώ να δημιουργήσω και VPN για να βλέπω από έξω από το δίκτυο του σπιτιού μου IP κάμερες. Από οτι βλέπω στα features του merlin firmware το κάνει το Asus. Για το Mikrotik δεν ξέρω ακόμη.
Αυτό δεν είναι το Asus;
https://www.skroutz.gr/s/7826947/Asus-DSL-AC56U.html#specs
Φοβάμαι ότι δεν είναι πια διαθέσιμο το RT-AC56U. Κάποιο παραπλήσιο μοντέλο;
Ρε παιδιά εάν είναι να φτάσετε σε αυτά τα τα λεφτά την δουλειά την κάνει και ένα media player
Εντάξει, τωρα συζητάμε για αναπαραγωγή μεγάλου και βαρύ 4Κ αρχείου απο NAS ...φυσικά και μπορείς να παίξεις τα περισσότερα αρχεία σου με ethernet η wifi-n ,η ακόμα και ολα απο το δίσκο. Αλλα και πάλι το να αναβαθμίσεις το δίκτυό σου σε AC (γίνεται και με 40 με μια λυση σαν το microtik) ειναι κάτι θα ωφελήσει πολλές συσκευές (κινητό, laptop πχ) και αργά η γρήγορα ενας poweruser θα το κανει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.