Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το serviio το εγκαθιστάς στουν υπολογιστή σου.

Όλα καλά με το Serviio , το βρήκα , το δοκίμασα. Αλλά υπότιτλους παίζει μόνο αν επιλέξεις να κανει burn in τους υπότιτλους στην ταινία αλλιώς δεν εμφανίζει υπότιτλους , με αποτέλεσμα να τρώει αρκετά κολλήματα καθώς παίζει η ταίνια , δεν ξέρω αν φταίει το laptop μου βέβαια που είναι αρκετά αργό ...

Ακόμη πιο εύκολο DLNA χωρίς εφαρμογές είναι η ''Οικιακή Ομάδα'' των windows , παίζει κανονικά στην TV με τον ίδιο τρόπο όπως το Serviio αλλά επίσης δεν παίζει υπότιτλους αν τους έχεις σε ξεχωριστό αρχείο ....

Απο στικάκι διαβάζει κανονικά τους υπότιτλους σαν ξεχωριστό αρχείο ,επιλέγοντας τους από το κουμπί του τηλεκοντρόλ.

Κάνω κάτι λάθος ή ετσι είναι τα πράγματα ?

Γενική ερώτηση το Netflix της τηλεόρασης αυτής είναι 4K?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις -

Το πρώτο που θα δοκίμαζα μετά απο αυτά που ήδη έκανες, θα έβαζα στην τηλεόραση στατική IP. Μήπως κάνει conflict με κάποια άλλη συσκευή στο δίκτυό σου
δούλευε στο youtube πχ? στον browser του vewd δούλευε?
Ποιο δοκίμασες? ειναι driverless?

Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όλα καλά με το Serviio , το βρήκα , το δοκίμασα. Αλλά υπότιτλους παίζει μόνο αν επιλέξεις να κανει burn in τους υπότιτλους στην ταινία αλλιώς δεν εμφανίζει υπότιτλους , με αποτέλεσμα να τρώει αρκετά κολλήματα καθώς παίζει η ταίνια , δεν ξέρω αν φταίει το laptop μου βέβαια που είναι αρκετά αργό ...

Ακόμη πιο εύκολο DLNA χωρίς εφαρμογές είναι η ''Οικιακή Ομάδα'' των windows , παίζει κανονικά στην TV με τον ίδιο τρόπο όπως το Serviio αλλά επίσης δεν παίζει υπότιτλους αν τους έχεις σε ξεχωριστό αρχείο ....

Απο στικάκι διαβάζει κανονικά τους υπότιτλους σαν ξεχωριστό αρχείο ,επιλέγοντας τους από το κουμπί του τηλεκοντρόλ.

Κάνω κάτι λάθος ή ετσι είναι τα πράγματα ?

Γενική ερώτηση το Netflix της τηλεόρασης αυτής είναι 4K?
Δεν έχω βρεί και εγώ άλλη λύση από το serviio. Βέβαια δεν κάνει burn in το λέει transcoding. σε μένα δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα με κολλήματα κλπ και το laptop μου δεν είναι κ τπτ το φοβερό. Κ μάλιστα το έχω δοκιμάσει κ σε ταινία 5GB.
Γενικά απ´οτι διάβασα το DLNA σαν τεχνολογία δεν υποστηρίζει subtitles επομένως για να δουλεψουν, αναγκαστικά πρέπει να γίνει transcoding ή να είναι καμμένοι μέσα στο αρχείο
Για το ps3 media server λένε αρκετοί οτι παίζει πολύ καλά στις Sony αλλά εγώ που το δοκίμασα στην τηλεόραση δεν μου λειτουργεί. Το βλέπει μεν σαν server, αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα στα αρχεία. Αν βρεις κάτι με αυτό, πες μου κ μένα.
Όσον αφορά το Netflix ναι είναι 4Κ κ HDR.
Αλλά το HDR του Netflix είναι μεγάλο χάλι.

Ναι transcoding , δε θες να σου πω specs απο το laptop χαχαχαχα. 2009 μοντέλο Pentium Dual Core 2.1ghz, 4gb ram, ATI Radeon 4500 , σκέψου 1080p ταινία στο pc λαγκάρει φούλ .
Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει τόσο ρόλο το pc στο DLNA .
Σε τι προφιλ το έχεις το Serviio ? εγώ σε Generic DLNA .

Αφου υποστηρίζει 4Κ netflix τότε δε κοιτάω καν για tvbox με 4K Netflix, τέλεια

Ναι transcoding , δε θες να σου πω specs απο το laptop χαχαχαχα. 2009 μοντέλο Pentium Dual Core 2.1ghz, 4gb ram, ATI Radeon 4500 , σκέψου 1080p ταινία στο pc λαγκάρει φούλ .
Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει τόσο ρόλο το pc στο DLNA .
Ούτε εγώ ξέρω αν παίζει ρόλο στο DLNA. Αλλά ξέρω σίγουρα οτι δεν έπρεπε να σου λαγκάρει στην ταινία το laptop.
Έχω κ ένα χρέπι που για να ανοίξει θέλει κανα μισάωρο, αλλά τις ταινίες τις παίζει μια χαρά.
Σε τι προφιλ το έχεις το Serviio ? εγώ σε Generic DLNA .
Στείλε μου αν θες pm το βράδυ κατά τις 10 να το δώ σπίτι κ να θυμηθώ να σου απαντήσω

Αφου υποστηρίζει 4Κ netflix τότε δε κοιτάω καν για tvbox με 4K Netflix, τέλεια
Εννοείται!

Παρόλα αυτά αν βρείς χρόνο να τσεκάρεις το PS3 media server κ θές μοιράσου το μαζί μας, γιατί απο ελεύθερο χρόνο πάσχουμε.

το PS3 Media Server είναι κάτι σαν το Serviio? θα το ψαξω και θα το μοιραστώ μαζί σας
ακριβώς. Σχεδιάστηκε για να μοιράζεσαι αρχεία μέσω DLNA με τον media player του PS3, αλλά το χρησιμοποιούν πολλοί που έχουν Sony Tv

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν εγκατέστησα το PS3 Media Server, η TV το βρήκε αμέσως όπως επίσης και το media server την tv, μπαίνει σε όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου η tv . Αλλά δεν ανοίγει ούτε καν φωτογραφίες , φυσικά ούτε και video...
Δεν έχω πειράξει ακόμα ρυθμίσεις στο Media Server.

Είναι και εσάς λίγο laggy η πλοήγηση της TV σε φακέλους μέσω DLNA?οχι οτι σε USB παει σφαίρα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν εγκατέστησα το PS3 Media Server, η TV το βρήκε αμέσως όπως επίσης και το media server την tv, μπαίνει σε όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου η tv . Αλλά δεν ανοίγει ούτε καν φωτογραφίες , φυσικά ούτε και video...
Δεν έχω πειράξει ακόμα ρυθμίσεις στο Media Server.

Είναι και εσάς λίγο laggy η πλοήγηση της TV σε φακέλους μέσω DLNA?οχι οτι σε USB παει σφαίρα...

εμένα έβλεπε μεν τον σέρβερ, αλλά δεν άνοιγε φάκελος.
αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, πες μας ρυθμίσεις.
Όταν λές laggy τι εννοείς? πόσο κάνει δλδ να ανοίξει? κ πόσα αρχεία έχει μέσα ο φάκελος?
γιατί εμένα σε φάκελο πχ με 4 ταινίες κάνει περίπου 1sec

Εμένα βλέπει όλο τον σκληρό, όλους τους φακέλους, αλλα δεν ανοίγει τα αρχεια.
Όταν λέω laggy εννοώ ανοίγει τον φάκελο πολύ γρήγορα αλλα στο αριστερά δεξια μέσα στα αρχεία αν το κάνεις γρήγορα μπορει και να κολλήσει ή μπορεί να επιλέξεις το αρχείο να μην κάνει τίποτα, μετά να πατήσεις return και να κολλήσει εκεί και να θέλει αρκετή ώρα να ξεκολλήσει ούτε με home δε ξεκολλάει .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις -

δούλευε στο youtube πχ? στον browser του vewd δούλευε?
Ποιο δοκίμασες? ειναι driverless?

Δουλεύει και το youtube και το netflix. Οταν μείνει κλειστή για πολλές ώρες, κάποιες φορές όταν την ανοίγω χρείαζεται ή να ξανακάνω τη σύνδεση

Δουλεύει και το youtube και το netflix. Οταν μείνει κλειστή για πολλές ώρες, κάποιες φορές όταν την ανοίγω χρείαζεται ή να ξανακάνω τη σύνδεση

μιλάμε για το πληκτρολόγιο έτσι?? στον browser του vewd δουλεύει?

Εμένα βλέπει όλο τον σκληρό, όλους τους φακέλους, αλλα δεν ανοίγει τα αρχεια.
Όταν λέω laggy εννοώ ανοίγει τον φάκελο πολύ γρήγορα αλλα στο αριστερά δεξια μέσα στα αρχεία αν το κάνεις γρήγορα μπορει και να κολλήσει ή μπορεί να επιλέξεις το αρχείο να μην κάνει τίποτα, μετά να πατήσεις return και να κολλήσει εκεί και να θέλει αρκετή ώρα να ξεκολλήσει ούτε με home δε ξεκολλάει .
Μιλάμε φαντάζομαι για φακέλους με πολύ υλικό μέσα, οπότε μέχρι να φορτώσει η πληροφορία αργεί.....
λέω εγώ τωρα....

καλησπερα..προσφατα απεκτησα την xf7096,γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να μου εμφανιζονται οι υποτιτλοι οταν βαζω ταινια απο usb?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλάμε φαντάζομαι για φακέλους με πολύ υλικό μέσα, οπότε μέχρι να φορτώσει η πληροφορία αργεί.....
λέω εγώ τωρα....

οχι και με 3-4 αρχεία

καλησπερα..προσφατα απεκτησα την xf7096,γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να μου εμφανιζονται οι υποτιτλοι οταν βαζω ταινια απο usb?

αν έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο πάτα απο το τηλεκοντρόλ το κουμπακι με τις 3 τελίτσες ανάμεσα στο Volume +/- και στο Channel +/-

αν έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο πάτα απο το τηλεκοντρόλ το κουμπακι με τις 3 τελίτσες ανάμεσα στο Volume +/- και στο Channel +/-
οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω

o yes !! για air keyboard/mouse . Στον browser δουλευει? και ειπες μονο το keyboard??
Ναι μόνο το keyboard. Δεν σε ποια εφαρμογή το δοκίμασα, γιατί εφόσον δεν δούλευε το ποντίκι δε με ενδιέφερε. Χλωμό το βλέπω πάντως να υπάρχει. Όσο έψαξα εγώ δεν βρήκα κάτι. Αν βρείς μίλα