Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εβαλα και εγω το Oreo 8 και μου χαλασε το "cast to device", πλεον δεν μπορω να παιξω ταινιες απο το PC. Με το 7.0 λειτουργουσε αψογα.

Εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα? Μπορω να γυρισω στο προηγουμενο firmware?

Εχω συνδεση τον εξωτερικο μου δισκο με τον media player της τηλεορασης.Υπαρχει καποιο κολπο στο να κλεινε και ο δισκος μαζι οταν κλεινω την τιβι.Να μην παραμενει ανοιχτο το φωτακι του σκληρου λεω(σε έναν media player που τον εβαζα ,όταν τον εκλεινα.Εκλεινε και ο σκληρος.Αν υπαρχει κανενα κολπο για αυτό θα σας ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εβαλα και εγω το Oreo 8 και μου χαλασε το "cast to device", πλεον δεν μπορω να παιξω ταινιες απο το PC. Με το 7.0 λειτουργουσε αψογα.

Εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα? Μπορω να γυρισω στο προηγουμενο firmware?

Νομίζω το Cast to device από Windows pc λειτουργεί με Wifi Direct για το οποίο καταργήθηκε η δυνατότητα να μένει standby σε τελεοραση με Oreo. Δοκίμασε να πας πρώτα στο screen mirroring από τη τηλεόραση και μετά προσπάθησε να κάνεις cast. Επίσης τσέκαρε της ρυθμίσεις του Wifi Direct στη τηλεόραση, έχουν αλλάξει στο Oreo.

Παιδιά σε θέαση FHD Blu-ray παρατηρώ αρκετό «χιόνι» και σπάσιμο της εικόνας σε πλάνα που στρίβει η κάμερα... αυτά τα δυο τα είχα και στην προηγούμενη τηλεόραση μου... δεν αποφεύγονται με τίποτα...; τα σπασίματα έχουν να κάνουν με την ταινία (καμερες) ή τις τηλεοράσεις μας;

Απο τις ρυθμίσεις Motion (κίνηση), έχεις βάλει το "Motionflow" σε "True cinema"' και το "CineMotion" σε "High"; Πρέπει να το κάνεις σε κάθε Input που βλέπεις ταινίες ή σειρές 24p για να αποφευχθεί το σπάσιμο στη κίνηση εκτός εάν έχεις εξωτερικό bluray player/media player και το έχεις ρυθμίσει να βγάζει 24p.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νομίζω το Cast to device από Windows pc λειτουργεί με Wifi Direct για το οποίο καταργήθηκε η δυνατότητα να μένει standby σε τελεοραση με Oreo. Δοκίμασε να πας πρώτα στο screen mirroring από τη τηλεόραση και μετά προσπάθησε να κάνεις cast. Επίσης τσέκαρε της ρυθμίσεις του Wifi Direct στη τηλεόραση, έχουν αλλάξει στο Oreo.

Ειμαι συνδεδεμενος, με καλωδιο ethernet, δεν θα επρεπε να παιζει κανονικα? Δεν συνδεομαι ποτε με Wifi.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το "Cast to device" θέλει WiFi και από τις 2 πλευρές, συνεπώς μάλλον ο martyras έχει δίκιο

Παιδια δεν μιλαω για αποστολη απο κινητο/ταμπλετ στην τηλεοραση, αυτο δουλευει κανονικα, απο το πισι δεν μπορω να κανω cast to device μεσω Windows Media Player να στειλω απευθειας ταινια στην TV. Δεν εχει καμια σχεση με mirroring.

Sorry, αν εννοείς κάτι σαν κι αυτό που θα περιγράψω, τότε γίνεται, σε άλλη τηλεόραση πάντως.
Δοκίμασα μόλις, ομολογώ δεν μου είχε έρθει παρόμοια επιθυμία ποτέ, ν' ανοίξω YouTube στο desktop μου που είναι ενσύρματα συνδεδεμένο στο δίκτυο μου, και δοκίμασα το cast του γιουτουμπιού, είχε επιλογές για την τηλεόραση (Panasonic), το Shield και ένα WD media player στο υπνοδωμάτιο, όλα ενσύρματα. Έπαιξε σε όλα.
Λίγο άκυρο βέβαια για καθημερινή χρήση, καθότι όλα απέχουν από το δωμάτιο γραφείο.
Αν λοιπόν είναι έτσι, σου φταίει το ωραίο :-)

Παιδια δεν μιλαω για αποστολη απο κινητο/ταμπλετ στην τηλεοραση, αυτο δουλευει κανονικα, απο το πισι δεν μπορω να κανω cast to device μεσω Windows Media Player να στειλω απευθειας ταινια στην TV. Δεν εχει καμια σχεση με mirroring.

Ναι έχεις δίκιο το cast to device που λες χρησιμοποιεί DLNA. Απ'ότι διάβασα δεν λειτουργεί σε ολους που το χρησιμοποιούσαν πριν βάλουν το Oreo. Μόνο 2 εναλλακτικές φαίνεται να λειτουργούν:

1. Chromecast το βίντεο από τον chrome
"Cast music and videos from your computer

On your computer, open Chrome.
At the top right, click More More and then Cast.
At the top, next to "Cast to," click the Down arrow Down Arrow.
Under "Stream a video or audio file," click Cast file.
Select a file.
Choose your Chromecast device where you want the file to play."

2. Ρύθμιση του windows media player ως dlna media server και αναπαραγωγή από την εφαρμογή Video της Sony.
https://www.howtogeek.com/215400/how-to-turn-your-computer-into-a-dlna-media-server/

Καλημέρα...μου ήρθε χθές επίσημη ενημέρωση λογισμικού....με αυτά που που ακούω.. χωρίς να έχω τις γνώσεις σας.. έχω ενδοιασμούς και ένα φόβο μήπως το oreo 8 ειναι χειρότερο;;;;;
Να κάνω την αναβάθμιση...τι λένε οι ειδικοί;;;ποια είναι τα υπέρ και τα κατά;

Καλημέρα...μου ήρθε χθές επίσημη ενημέρωση λογισμικού....με αυτά που που ακούω.. χωρίς να έχω τις γνώσεις σας.. έχω ενδοιασμούς και ένα φόβο μήπως το oreo 8 ειναι χειρότερο;;;;;
Να κάνω την αναβάθμιση...τι λένε οι ειδικοί;;;ποια είναι τα υπέρ και τα κατά;
Σωστός. Κι εγώ δεν προχωρώ για την ώρα...

Πώς μπορώ να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές. Mετά από την αναβάθμιση δεν λειτουργεί πλέον παρατεταμένο πάτημα του home button.

Πώς μπορώ να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές. Mετά από την αναβάθμιση δεν λειτουργεί πλέον παρατεταμένο πάτημα του home button.

Οχι δυστυχώς δεν μπορείς, υποτίθεται συμφωνα με τη Sony οτι κλεινουν αυτοματα μετα απο λιγη ωρα στο παρασκήνιο.

Και γω έτσι έλεγα ολα καλά με το oreo όλα όπως πριν και νασου που άρχισε να μου κάνει το κουλό πρόβλημα που δεν ανάβει μετά απο ώρες στην αναμονή και πρέπει να τη βγαλεις από την πρίζα. Παντού αναφορές γίνονται τελευταία γι'αυτό, πουθενά όμως ξεκαθαρη λύση.

Και γω έτσι έλεγα ολα καλά με το oreo όλα όπως πριν και νασου που άρχισε να μου κάνει το κουλό πρόβλημα που δεν ανάβει μετά απο ώρες στην αναμονή και πρέπει να τη βγαλεις από την πρίζα. Παντού αναφορές γίνονται τελευταία γι'αυτό, πουθενά όμως ξεκαθαρη λύση.
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το μόνο που βρήκα σε ένα γερμανικό Forum είναι ότι επιλέγεις κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και πας υποχρεωτική διακοπή. Μετάνιωσα για το update έπρεπε να περιμένω.

Αν πας στις επιλογές προγραμματιστή στις ρυθμίσεις δεν μπορείς να βάλεις στο On την Μη Διατήρηση Εφαρμογών?

uploadfromtaptalk1563540842576.jpg

Δεν έχω την τηλεόραση αλλά μιλάω για το ανδροιντ καθαρά..

Same Sh1t...Different Day

Κάποιος άλλος..... άλλο πρόβλημα με την αναβάθμιση σε oreo 8....τελικά τι να κάνουνε...να την κάνουμε ή όχι ή να περιμένουμε την επόμενη.....9;;;