Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει κάποιος στην παρέα που να χρησιμοποιεί PlayStation 4 στην συγκεκριμένη τηλεόραση; Στη λειτουργία «παιχν» έχω σπάσιμο στο βάθος της εικόνας σε σημείο τόσο ενοχλητικό οπου αναγκάζομαι να αλλάξω τη λειτουργία «παιχν» για να ενεργοποιήσω το motionflow, θυσιάζοντας φυσικά το input lag... αρχίζω να πιστεύω πως η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι καλή επιλογή για gaming τελικά...

υ.γ. Να αναφέρω πως και στις ταινίες από Blu-ray δίσκους έχω ανοιχτό το motion flow (χρήστης> ομαλότητα 2)... με οποιαδήποτε άλλη επιλογή, με κουράζει πολύ αυτό το σπάσιμο στην εικόνα.

Μου κανει εντυπωση παραγματικα αυτό που γραφεις.Εγω από τοτε που την πηρα σε αυτό το mode παιζω όλα τα παιχνίδια μου.Και με hdr ανοιχτο,μου εχουν φυγει τα σαγονια.

Έχει δοκιμάσει κανένας να παίξει 4Κ HDR10 βίντεο από usb (δίσκο/flash memory) σε κάποιον media player;

Κατεβασα το kodi στην tv αλλά στις πληροφορίες του kodi γράφει resolution 1920*1080 , δεν γίνεται να γίνει 4κ ανάλυση?

Παίξε μια ταινία 4Κ και δες από τις πληροφορίες την ανάλυση που παίζει εκείνη την στιγμή στην τηλεόραση αν έχει γυρίσει σε 4Κ
Σε μερικά boxes με coreElec / LibreElec το interface είναι σε 1080 αλλά όταν παίζει ταινπα σε 4Κ γυρίζει αυτόματα. Μπορεί έτσι να συμβαίνει και με την τηλεόραση

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια καλησπέρα.Εχετε να μου προτείνετε κανα καλο καλωδιο hdmi για την συγκεκριμενη τηλεοραση>?

Υπάρχει κάποιο τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση μας να δουλεύει με Bluetooth? Θέλω και σαν airmouse. Βλέπω κάτι κινεζικές από τα σαιτ αλλά δεν ξέρω αν θα δουλευουν

Οκ τοτε θα παω σε αυτή την επιλογή.Πιστευω να δω και βελτιωση και στην ηχομπαρα μου σε συνδεση αρκ
Αν το πάρεις γράψε σε παρακαλώ τι έγινε με το arc

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το πάρεις γράψε σε παρακαλώ τι έγινε με το arc

Εξαρχής η δικη μου ηχομπαρα δεν ειχε πρόβλημα με την συνδεση αρκ και τη συγκεκριμενη εκδοση λογισμικού.
Με απλο καλωδιο hdmi είμαι αυτή την στιγμη να φανταστείς.

Εξαρχής η δικη μου ηχομπαρα δεν ειχε πρόβλημα με την συνδεση αρκ και τη συγκεκριμενη εκδοση λογισμικού.
Με απλο καλωδιο hdmi είμαι αυτή την στιγμη να φανταστείς.
Και εμένα στην αρχή μια χαρά και ξαφνικά σε μια ημέρα αποφασισε να μην ξαναδουλεψει

Και εμένα στην αρχή μια χαρά και ξαφνικά σε μια ημέρα αποφασισε να μην ξαναδουλεψει

Και δηλαδή φταιει καθαρα το λογισμικο της τηλεόρασης?
Ποια ηχομπαρα εχεις?

Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι φταίει. Απλά σταμάτησε να λειτουργεί μια ημέρα και δεν την ξαναειδε. Μια LG 4ετιας, δεν θυμάμαι μοντέλο. Θα το ψάξω

Και στα ξαφνικα σταματησε να δουλευει το remote....
Σιγουρα δεν φταει αυτο γιατι παιζει σε αλλη τβ.
παιζει να μπορω να κανω κατι η παμε για service?