Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νομίζω οτι η καλύτερη λύση ειναι να την συνδέσεις με Ethernet και με static ip ( εμένα αυτο μου έλυσε το πρόβλημα)

Αν μπορούσα να την συνδέσω με Ethernet θα το είχα κάνει. Powerline είναι πιο εφικτό. Ίσως πρέπει να το σκεφτώ.
Static IP εννοείς για την τηλεόραση προφανώς, θα το ψάξω.

Άλλαξε κανάλι για αρχή στο ρούτερ.λύνει πολλές φορές αρκετά θέματα με συνδεσιμότητα

Same Sh1t...Different Day

Και εγώ με power line το έχω. Του δηλώνεις μέσα απο τις ρυθμίσεις μια συγκεκριμένη ip πχ 192.168.1.120

Αν δεν το έχεις στα 5 τότε προτείνω να το κάνεις.Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα τότε άλλαξε το κανάλι εκπομπής του ασύρματου δικτύου.Συνήθως από default είναι στο auto.Δοκίμασε τα 1,6 ή 11.

Same Sh1t...Different Day

Διακρίνω σε μαύρο φόντο οριζόντιες άσπρες γραμμές. Είναι φυσιολογικό λόγω τεχνολογίας lcd η κάτι παίζει. Επίσης τελευταία είδα στο νετφλιξ την δική των 7 και είχα σε κάποιες σκηνές αλλαγές στα χρώματα. Το έχει διαπιστώσει κάνεις;

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διακρίνω σε μαύρο φόντο οριζόντιες άσπρες γραμμές. Είναι φυσιολογικό λόγω τεχνολογίας lcd η κάτι παίζει. Επίσης τελευταία είδα στο νετφλιξ την δική των 7 και είχα σε κάποιες σκηνές αλλαγές στα χρώματα. Το έχει διαπιστώσει κάνεις;

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μου φαίνονται φυσιολογικά αυτά τα 2. Αν θες ανέβασε 2 φωτογραφίες για να δούμε το πρόβλημα.

Μια ερωτηση, samba shares μπορω να δω με την συγκεκριμενη;

Το βρηκα, το καταφερα μεσω x-plore αρχικως, απετυχα με vlc και archos, και τελικα τα πηγα μια χαρα με kodi.
Επειδη στριμαρει μεσω powerline, μεχρι ματροσκες 22-23 γιγα μπορεσα να δω χωρις προβλημα, αλλα μου φαινεται μια χαρα.

Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται καποια συγξεκτιμενη ρύθμιση η tv για να πιάσει τα καναλια hd της digea? Απο σημερα υπάρχει το δίκτυο αυτο κ στην Λήμνο αλλα δεν μπορώ να συγχρονίσω τα hd

Καλησπέρα
Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να δείχνει σε στυλ slideshow φωτογραφίες από ένα στικάκι;
Σε παλιότερη έκδοση μπορούσε να γίνει μέσω της app album αλλά τώρα το αυτόματο slideshow δε λειτουργεί, μόνο χειροκίνητα γίνεται...

Καλησπέρα
Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να δείχνει σε στυλ slideshow φωτογραφίες από ένα στικάκι;
Σε παλιότερη έκδοση μπορούσε να γίνει μέσω της app album αλλά τώρα το αυτόματο slideshow δε λειτουργεί, μόνο χειροκίνητα γίνεται...
Εγώ χρησιμοποιώ το fotoo, φορτώνεις φωτογραφίες και από local και από ονλαιν υλικό. Όταν το είχα ψάξει είχα βρει κ άλλες εφαρμογές για αυτή την δουλειά αλλά αυτή με βόλεψε περισσότερο! Κάνε μια αναζήτηση για το fotoo κ θα σου βγάλει κ άλλες προτεινόμενες!

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ το fotoo, φορτώνεις φωτογραφίες και από local και από ονλαιν υλικό. Όταν το είχα ψάξει είχα βρει κ άλλες εφαρμογές για αυτή την δουλειά αλλά αυτή με βόλεψε περισσότερο! Κάνε μια αναζήτηση για το fotoo κ θα σου βγάλει κ άλλες προτεινόμενες!

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα το ψάξω!

Βγήκε το update σε Android 9 στο σάιτ της υποστήριξης ... το έκανα μέσω USB χωρίς πρόβλημα!

Όλα καλά εδώ και 5 μήνες με την τηλεόραση. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η απουσία hdmi 2.1 λόγω PS5. Στα ίδια περίπου χρήματα θα έπαιρνα το μοντέλο 2020 KD55XH9077 55' που είναι σε προσφορά και έχει hdmi 2.1. Η XF 9005 που έχουμε υπερτερεί σε κάτι;

Αύριο μεθαύριο θα κανω και εγω την αναβάθμιση. Κάπου διάβασα θα βάλουν και το apple tv+

Η XF 9005 που έχουμε υπερτερεί σε κάτι;

Σε φωτεινότητα,σε καλύτερη ακρίβεια του οπίσθιου φωτισμού,σε επεξεργασία εικόνας,σε κίνηση.Η XF9005 είναι σαν την XG9505(2019) και την XH9505(2020).

Μια χαρά θα παίζεις PS5 σε 4Κ/60 frames.