Εάν θυμάμαι καλά , γιατί έχω ψιλοπαρατησει το σπορ με το pc hardware , πρέπει να είναι η 7700 silentτι καρτα γραφικων εχεις στο Pc?
Δηλαδή. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτε στα κανάλια ούτε με το pcΚάτι ανάλογο με τό HDR έχει να κάνει Με τα χρώματα.εχει στο Netflix
Εάν θυμάμαι καλά , γιατί έχω ψιλοπαρατησει το σπορ με το pc hardware , πρέπει να είναι η 7700 silent
Το βλέπεις?
Έχω ξεχάσει την εταιρεία
Πάντως είναι πασίγνωστη εταιρεία
Βγάζει και μητρικές
Πρέπει να είναι υλοποίηση της ΑΜD
Αυτό τό dv τι είναι?
Πού χρησιμεύει?
Καί που το βρίσκω?
Ευχαριστώ,
παιδιά να κάνω μια ερώτηση, από στικάκι το hdr παίζει ή μόνο από hdmi?
Περιμένω την 75άρα το Σάββατο το μεσημέρι!:ernaehrung004:
Παιδιά να κανω και εγω μια ερώτηση. Περιφανος πλεον κατοχος της τηλεόρασηςκαι εγω, την πήρα για τον νεο σπίτι που ανακαινιζω και θα μετακομισω μετα απο 2-3 μηνες. Πρέπει να την ανοιξω και να την δουλεψω μερικες μερες, ώστε να ελεγξω για τυχον ελλατωματα (καμενα πιξελ κλπ) η να την αφησω στο κουτί και να τη στησω οταν μετακομισω; Υπάρχει καποια διαδικασια που πρεπει να κανεις σαν ελεγχο-τσεκαρισμα, οταν αγοραζεις νεα τηλεόραση;
Σε μένα έκανε update σήμεραΠαρέλαβα κ εγώ σήμερα το πρωί την κρέμασα ξεκινάει το σκάλισμα.update κάνατε που βγάζει κατευθείαν;
παιδιά να κάνω μια ερώτηση, από στικάκι το hdr παίζει ή μόνο από hdmi?
Σαν εικόνα για μαύρο πολύ καλύτερη η σονυ ,εχει πολλές εφαρμογές για iptv που θέλω ενώ η σαμσουγκ μόνο 1. Έχει dts ηχο στον media player η σαμσουγκ Όχι πλέον από το 2018. Το μονο καλο τις σαμσουνκ οτι εχει 2 δεκτες με pap και καλο τηλεχειριστήριο bluetooth. Ενημέρωση δεν μου εβγαλε καμια. Εσας το Dolby vision ειναι φωτεινό?
Μπορεί κάποιος να μας πει το τελευταίο firmware?
Έχω διαβάσει ότι η τηλεόραση κολλάει λόγω Android
Ειδικά αν εισαι στην αρχη, κανε update ωστε να τη "στησεις" με την ησυχια σου μετα.Παρέλαβα κ εγώ σήμερα το πρωί την κρέμασα ξεκινάει το σκάλισμα.update κάνατε που βγάζει κατευθείαν;
Σε μένα έκανε update σήμερα
Σε 15 λεπτά είχε τελειώσει
Δεν ανέφερε όμως το firmware version , καί δεν ξέρω τι αλλαγές έγιναν
Πάντως αυτά πού γράφουν μερικοί για κολλήματα , σε μένα δεν υπάρχουν
Είναι πολύ γρήγορη
Δεν αναφέρομαι βέβαια σε netflix 4k
Στο youtube πάει σφαίρα
Πολύ καλλίτερα από την 48 705 πού είχα αγοράσει πριν 30 μήνες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.