Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενεργοποιησα το passthrough απο το kodi και εχω πλεον surround σε dts αρχεια, με dolby true hd εχει θεμα μου τα βγαζει ολα απο μπροστα σαν stereo...
Εχουμε καμια λυση?
Dolby true hd δε νομίζω να μπορεί να α σου βγάλει γιατί δεν έχει earc αλλά απλό arc.

Ούτε απλό dts δεν μου περνάει ο kodi. Μόνο DD 5.1

Στάλθηκε από το STK-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα hd format ήχου , dd true hd και master audio , τα περνάει το Kodi σίγουρα , τα ενεργοποιεις απτις ρυθμίσεις. το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να περάσει η τηλεόραση γιατί έχει απλό arc κ όχι earc.

Σου περνάει κανονικά dts; Εμένα μόνο dd 5:1 μού περνάει. Μόνο ο Nplayer μου περνάει τα πάντα.

Ενταξη μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα τι φταιει κ τα περναει ολα κανονικα πλεον.
Βαλε enable passthrough κ κανε enable ολα τα codecs εκτος απο dts hd.
Απλα στα καναλιο πρεπει να βαλεις 2.0 γιατι εχει bug το kodi και θα σου βγαλει μετα απο αυτο κ ενα extra codec.

Ευχαριστώ πολύ. Θα το τσεκάρω. Μόνο τα κανάλια δεν είχα δοκιμάσει να βάλω σε 2.0

Ευχαριστώ πολύ. Θα το τσεκάρω. Μόνο τα κανάλια δεν είχα δοκιμάσει να βάλω σε 2.0

Βαλτα σε 2.0
και μετα βαλε τις ρυθμισεις ετσι οπως τοχω. Το dts hd πρεπει ναναι κλειστο.
https://images2.imgbox.com/80/17/nTjlcWKf_o.jpg

Τα έχω κάνει αυτά αλλά δεν μου εμφανίζει τα: DTS capable receiver και DTS HD capable receiver. Έχεις καμιά ειδική έκδοση kodi (πχ SPMC);

Τα έχω κάνει αυτά αλλά δεν μου εμφανίζει τα: DTS capable receiver και DTS HD capable receiver. Έχεις καμιά ειδική έκδοση kodi (πχ SPMC);

Το κανονικο εχω απο το play store.
Δοκιμασε να βαλεις της ρυθμισεις στο expert μηπως στο εμφανισει.

Πάντα στο expert τις έχω. Τέλος πάντων δεν πειράζει. Σε ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες πατώντας το κουμπί guide δε μου δείχνει τίποτα από τα προγράμματα των καναλιών. Γράφει δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος, έχει συμβεί σε κάποιον?

Λοιπον ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα προβληματισμό μου, είμαι στην PKG6. 5631.0178EUA έκδοση λογισμικού (Android 7),από όταν βγήκε το Android 8 σκέφτομαι να κάνω ή όχι την αναβάθμιση, αλλά επειδή η τηλεόραση είναι ήδη σχετικά αργή με την ram που έχει και επειδή στο 7 μπορώ και κλείνω τις εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκηνιο, δεν το έχω κάνει. Τι λέτε εσείς? Να την κάνω την αναβάθμιση ή να μείνω ως έχω γιατί αυτά που κερδίζω δεν αξίζουν το ρίσκο?

Και μόνο η βελτίωση στη ταχύτητα της αυξομείωσης της φωνής... αξίζει και με το παραπάνω η αναβάθμιση! χαχαχα!!!

Πέρα από την πλάκα, δεν έχω βρει κάποιο μειονέκτημα στη έκδοση 8 όσο καιρό την έχω. Ίσα ίσα είναι πιο γρήγορη σε όλους τους τομείς!

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, βλέπω στο διαδίκτυο, τόσα πολλά σχόλια για κατόχους που θα ήθελαν να κάνουν downgrade και επειδή είναι μια κίνηση που δεν έχει γυρισμό είμαι πολύ προβληματισμενος.

Και μόνο η βελτίωση στη ταχύτητα της αυξομείωσης της φωνής... αξίζει και με το παραπάνω η αναβάθμιση! χαχαχα!!!

Πέρα από την πλάκα, δεν έχω βρει κάποιο μειονέκτημα στη έκδοση 8 όσο καιρό την έχω. Ίσα ίσα είναι πιο γρήγορη σε όλους τους τομείς!

Πω πω, το ένιωσα αυτο που έγραψες σε μια εκθεσιακή που βρήκα μπροστά μου. Γέλασα και συνέχισα.

Δε θέλω να φανταστώ τι γινεται στην εναλλαγή καναλιών.

Sent from my iPhone 6s iOS 9.3.3 jb using Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, βλέπω στο διαδίκτυο, τόσα πολλά σχόλια για κατόχους που θα ήθελαν να κάνουν downgrade και επειδή είναι μια κίνηση που δεν έχει γυρισμό είμαι πολύ προβληματισμενος.

Εγώ έχω απενεργοποιήση το notification για το update και την έχω αφήσει ήσυχη με το Android 7. Δεν έχω κάποιο θέμα και όπως λες κι εσύ τόσα αρνητικά σχόλια έχω διαβάσει που προτιμώ να παραμείνω στο 7 και να μη ρισκάρω να μου σπάσουν τα νεύρα.

Ο,τι δουλεύει δε το πειράζουμε. ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.

Sent from my iPhone 6s iOS 9.3.3 jb using Tapatalk

Νέος κάτοχος 65 xf9005. Μόλις την εγκατεστησα και ψάχνω ρυθμίσεις για χρήση netflix και πολύ ποδοσφαίρο ΟΤΕ nova. Θα ήθελα τη βοήθεια σας..