Έχετε εσεις τετοια προβλήματα με το dolby vision από τη native εφαρμογή του netflix?
μάλλον δεν θα το φτιάξουν ποτέ....
Μα δεν ειναι θεμα αυτο.Έχετε εσεις τετοια προβλήματα με το dolby vision από τη native εφαρμογή του netflix?
Μα δεν ειναι θεμα αυτο.
Το hdr στα 100 nits δουλευει, οποτε ουτως η αλλως πρεπει ν βλεπεις σε σκοτεινο δωματιο.
Εγω προσωπικα σαν εικονα το dolby vision μου φαινεται αψογο δεν εχω κανενα παραπονο.
Εμενα καποιες τυχαιες φορες απλα δεν δειχνει σωστα τα χρωματα, αλλα με ενα restart φτιαχνει.από το forum της Sony US:
November 6, 2021 at 3:04 PM
αυτό που αντιμετωπίζω στην δική μου tv, είναι το flickering, με διαφορετικές αποχρώσεις σε DV μόνο από τo native app Netflix της tv, σε όλα τα υπόλοιπα είναι άψογη.
- Same issues with my 900F (είναι η ίδια με την XF9005 απλά στην Αμερική έχει αυτόν τον κωδικό). Super dark on Dolby vision content. Flickers different hues while watching video. It’s a obvious shift in the way the same scenes colors. Happened maybe a dozen times in something I just watched. Disappointing to see a company have this many reported issues but no fix
μου το έκανε στο "MY NAME" και μετά από ένα restart, όντως έφτιαξε, απλά είναι ενοχλητικό.Εμενα καποιες τυχαιες φορες απλα δεν δειχνει σωστα τα χρωματα, αλλα με ενα restart φτιαχνει.
Αυτο το θεμα δεν το ειχε 2 firmware πισω, οποτε λογικα καποια στιγμη θα το φτιαξουν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις άλλο HDMI High speed καλώδιο.Καλησπέρα
έχω το εξής πρόβλημα
μερικές φορές ανοίξω το PS5 και ενώ το έχω στο HDMI 2.0 με ενεργοποιημένη την ρύθμιση για 4k μερικές φορές αναβοσβήνει η οθόνη σαν να χάνει το σήμα
αν κάνω restart την tv στρώνει και παίζει κανονικά αλλά το κάνει κάθε 2-3 μέρες μια φορά και είναι πολύ εκνευριστικό
(το καλώδιο είναι HDMI 2.0 συνδεμένο στην HDMI 2 που είναι 2.0)
είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει το ps5 γιατί μου το έκανε και με το ps4 pro αυτό
απότι διάβασα πολύ έχουν το πρόβλημα και όλοι αναφέρουν για handshaking issue (ενώ ειναι sony και τα δύο ) και πως η μόνη λύση είναι restart
Δεν είναι τραγικό ;
μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις το info banner και να γλιτώσεις.....Καλησπέρα
έχω το εξής πρόβλημα
μερικές φορές ανοίξω το PS5 και ενώ το έχω στο HDMI 2.0 με ενεργοποιημένη την ρύθμιση για 4k μερικές φορές αναβοσβήνει η οθόνη σαν να χάνει το σήμα
αν κάνω restart την tv στρώνει και παίζει κανονικά αλλά το κάνει κάθε 2-3 μέρες μια φορά και είναι πολύ εκνευριστικό
απότι διάβασα πολύ έχουν το πρόβλημα και όλοι αναφέρουν για handshaking issue (ενώ ειναι sony και τα δύο ) και πως η μόνη λύση είναι restart
Δεν είναι τραγικό ;
μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις το info banner και να γλιτώσεις.....
Και εγω μια απο τα ιδια με ακριβως την ιδια συχνοτητα με εσενα.Καλησπέρα
έχω το εξής πρόβλημα
Δεν είναι τραγικό ;
και σε μένα αυτό είναιΠοιο είναι το τελευταίο firmware της 9005;
Στο about μου γράφει
Version
9
android security patch level
5 March 2021, version 9,
kernel version
4.9.125
#1 Thu Apr 22 13:30:49 JST 2021
Ποιο είναι το τελευταίο firmware της 9005;
Στο about μου γράφει
Version
9
android security patch level
5 March 2021, version 9,
kernel version
4.9.125
#1 Thu Apr 22 13:30:49 JST 2021
Εφαρμογή Help>Πληροφορίες συστήματος>Έκδοση λογισμικού PKG6.7165και σε μένα αυτό είναι
Ε δεν γινετε ολο και κατι θα βγει πιστευω...την 7165 έχω περασμένη.όχι απευθείας με την tv το έχω συνδεμένο ...
δεν νομίζω να πάρουμε άλλο firmware εμείς δυστυχώς
μακάρι όμως να πάρουμε αναβάθμιση που θα γίνει google tv ..το ελπίζω
Σε ποια επιλογη ειναι αυτη η ρυθμιση?Ευχαριστωμπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις το info banner και να γλιτώσεις.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.