spartan27gr
AVClub Enthusiast
- 17 January 2009
- 1,049
Καλημέρα εννοείς η υπερβολική φωτεινότητα όταν πατας pause? Κατά την αναπαραγωγή dolby vision έχει διορθωθεί το πρόβλημα;Δυστηχως το bug με την home screen και το dolby vision δεν εχει διορθωθει ακομα.
Οταν πατας pause δεν εχει διορθωθει, κατα την αναπαραγωγη σε εμενα εδω και αρκετους μηνες επαιζε κανονικα, στο προπροηγουμενο firmware επρεπε ν κανω restart καθε 2-3 μερες...Καλημέρα εννοείς η υπερβολική φωτεινότητα όταν πατας pause? Κατά την αναπαραγωγή dolby vision έχει διορθωθεί το πρόβλημα;
όχι φίλε δεν έχω καμία αποσύνδεση εγώ έως τώρα..... ρουτερ Huawei της Nova έχωεχει παρατηρήσει κανείς μετά το τελευταίο update ότι όταν πας να συνδεθείς μέσω wifi κολλάει και δεν συνδέεται με τίποτα (το έχω ενσύρματα για την ώρα )
ναι, σπάνια αλλά ναι, θυμίζει το πρόβλημα που έχει το netflix στο dolby vision (όχι τοσο ενοχλητικό όμως)Όσοι έχετε βάλει Disney + έχετε παρατηρήσει να σας κάνει παιχνίδια στο χρώμα? Να σας γυρίζει από θερμό σε ψυχρό αντίστροφα?
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλαβαίνω, τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι ρυθμίσεις σε αυτή την περίπτωση; Εδώ μιλάμε ότι μπαίνει αυτόματα σε ρυθμίσεις Dolby Vision, δεν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο προφίλ ρυθμίσεων και η εικόνα είναι ξεθωριασμένη με τεράστιο blooming και δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα ενός αρχείου π.χ. που παίζω από τον εξωτερικό σκληρό και έχω κατεβάσει σε 2160p ή ακόμα και σε 1080p. Δεν ξέρω, ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ καλά...το dv του disney,είναι πάρα πολύ καλό.
ρίξε μια ματιά εδω μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά.
Την έχεις βγάλει και από το ρεύμα;Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Εδω και μέρες μου εμφανιζει οτι εχει γινει ληψη νέου firmware κσι θα εγκατασταθεί μολις απενεργοποιηθει η tv. Εχω δοκιμασει ολους τους τρόπους αλλα δεν κανει εγκατάσταση
Και μένα το ίδιο ακριβώς.Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Εδω και μέρες μου εμφανιζει οτι εχει γινει ληψη νέου firmware κσι θα εγκατασταθεί μολις απενεργοποιηθει η tv. Εχω δοκιμασει ολους τους τρόπους αλλα δεν κανει εγκατάσταση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.