geovrettos
Senior Member
- 3 March 2020
- 345
Αυτό που μου απαντάς ήθελα... αν οι θύρες ερθενετ είναι χιλιάρες ήτελος πάντων μεχρι πόσο είναι.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Έχω μια απορία..Από την στιγμή που η τβ δεν εχει hdmi 2.1 τα 120hz που μπορούν να φανούν χρήσιμα ?
σε μενα μου κανε ενα handshake μετα το τελευταιο firmware update. εκανα factory reset και δεν ξαναεκανε, την εχω κανα μηνα χωρις restart δεν εχει θεμα.Με το ugreen εμένα βελτιώθηκαν τα πράγματα δεν λύθηκαν όμως (εμένα βέβαια λίγο διαφορετικό πρόβλημα handshake). Έχουν περάσει μέρες που δεν έχει παρουσιάσει θέμα. Τώρα τελευταία βέβαια πάλι στα ίδια γυρνάμε. Μόνη λύση το restart.
Καλημέρα, πρέπει να το επιλέγεις κάθε φορά από τις ρυθμίσεις το 5.1 (όπου είναι φυσικά διαθέσιμο) σε κάθε ταινία ή επεισόδιο, για cosmote, για cinobo δεν γνωρίζω.Καλημέρα, είμαι κάτοχος της 55αρας και σε γενικές γραμμές όλα καλά. Ένα πρόβλημα μόνο, το οποίο δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά της τηλεόρασης. Την τηλεόραση την έχω συνδέσει με οπτική ίνα στον AVR, έναν πολυκάναλο sony ο οποίος όμως είναι παλιό και δεν έχει hdmi. Απο netflix και kodi εγκαταστημένα στην tv, στέλνει κανονικά dolby digital στον ενισχυτή. Πριν λίγες μέρες πήρα το cosmote tv και εγκατέστησα την εφαρμογή στην τηλεόραση. Οι ταινίες που φαίνεται ότι έχουν 5.1 πηγαίνουν σαν pcm στον ενισχυτή. Το output στην τηλεόραση το έχω να φεύγει Dolby Digital. Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχα και με την εφαρμογή του Cinobo το οποίο δεν κατάφερα ποτέ να στείλω πολυκάναλο. Έχει καταφέρει κανείς με την εφαρμογή της cosmote να πάρει 5.1 ;
Αυτό έχω επιλεγμένο και παρόλα αυτά στον ενισχυτή το σήμα φτάνει pcm δικάναλο. Με ακριβώς το ίδιο configuration στο netflix και στο kodi παίζει κανονικά .βαλε μια ταινια απο το ondemand.
πατα ρυθμισεις του βιντεο και στον ηχο επελεξε dd 5.1.
Έχω και γω το ίδιο θέμα.Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή της ντιζνει; δε 4κ υλικό τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι έχουμε αναφέρει παλαιότερα με το νετφλιξ που βάζει κάτι σαν φίλτρο.
Επί της ουσίας δεν παίζει, κολλάει συνέχεια και δείχνει να μην διαβάζει την κωδικοποίηση του υλικού ( με μόνιμες αλλαγές στην ένταση/ οξύτητα των χρωμάτων, αλλαγή χρωμάτων και σπασίματα). Προφανώς δεν είναι θέμα ταχύτητας μιας και παίζω με χιλιάρα οπτική μέσω ερθενετ ...
Είναι απαράδεκτο που δεν είναι λειτουργική η τηλεόραση, απαράδεκτο μιας και μιλάμε για γνωστό θέμα ανεξάρτητα από το πόσο έντονο είναι κάθε φορά...
Το καλύτερό είναι να κάνεις.Κατέβασα τη νέα αναβάθμιση και μπήκε χωρίς πρόβλημα κρατώντας όλες τις ρυθμίσεις που είχα. Χρειάζεται ωστόσο να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις ;
Την τελευταία PKG6.7220.xxxxΤο καλύτερό είναι να κάνεις.
ποια εκδοσή έχεις τώρα;
Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.