Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά είχες δίκιο ! Οι μπαταρίες ήταν στο 16% παρόλο που δεν είχα θέμα σε κανένα άλλο κουμπί, παρά μόνο σε αυτό του mic για την ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ! Έβαλα καινούργιες και ΟΛΑ οκ !! Thanks !!
Για ακριβώς αυτό τον λόγο μου είχε σπάσει τα νεύρα όταν έκανε τα ίδια: γιατί δεν στέκει ο λόγος.

ΥΓ Για ακριβώς αυτό τον λόγο το θυμόμουν κιόλας :D

Μια χαρά "λογικό" είναι. 'Οταν πατάς ένα οποιοδήποτε άλλο κουμπί, στέλνει την εντολή κάτι ms και τέλος. Όταν πατάς το κουμπί φωνητικής αναζήτησης, ανοίγει μικρόφωνο και περιμένει να ακούσει.
Θα μου πεις, με 16% δεν μπορούσε να το κρατήσει ανοιχτό; Don't know, αλλά μου έχει τύχει και σε άλλες περιπτώσεις, οπότε κι εγώ κατευθείαν θα πήγαινα σε μπαταρίες.

Καλησπέρα
Είχα καιρό να δοκιμάσω να δω μια ταινία από usb (γραμμένη από pc νομίζω) στην τηλεόραση...
Δε βλέπω να αναπαράγεται, υπάρχει πρόβλημα πλέον;

Καλησπέρα
Είχα καιρό να δοκιμάσω να δω μια ταινία από usb (γραμμένη από pc νομίζω) στην τηλεόραση...
Δε βλέπω να αναπαράγεται, υπάρχει πρόβλημα πλέον;
Ok, ρυθμίστηκε

Ρε παιδιά κατάφερε κανένας να λύσει το θέμα με την ένταση του ήχου που αυξομειώνεται;

Καλησπέρα στην παρέα!

Ερώτηση... Δεν θυμάμαι εδώ κ πόσο καιρό συμβαίνει το παρακάτω, αλλά έχω το εξής πρόβλημα...

Το έχω παρατηρήσει μόνο στο YouTube και στο Stremio... όταν βάζω να παίξει 4K HDR 60fps... γ@μι3τ@ι να κολλάει!!! Μπορεί να παίζει μόνο ο ήχος ή κ τίποτα!

Δεν μπορεί να το υποστηρίξει σωστά το hardware της τηλεόρασης ή είναι κάτι άλλο?

Έχω 200αρα γραμμή οπτική, η τηλεόραση είναι συνδεμένη με WiFi 5GHz, το ρούτερ είναι απέναντι στα 5-6 μέτρα χωρίς το οτιδήποτε ενδιάμεσα, κ στα settings του ρούτερ έχω ορίσει την τηλεόραση σαν high priority.

Καλησπέρα σε όλους.
Έχω την 65-XF9005 με το τελευταίο frirmware και είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο μέσω ethernet (το WiFi είναι απενεργοποιημένο)

Έχω τα παρακάτω δυο προβλήματα τα οποία δεν ξέρω αν έχουν σχέση μεταξύ τους:
  1. Μετά από επανεκκίνηση έχω πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο (πχ Netflix, HbbTV όλων των καναλιών κ.ο.κ.) αλλά μετά από λίγη ώρα (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) άσχετα με το τι βλέπω (πχ ψηφιακή TV, χρήση κάποιας εφαρμογής ή θέαση από εξωτερική πηγή) σταματά η πρόσβαση στο HbbTV όλων των καναλιών (στον ALPHA TV μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ στα άλλα κανάλια δεν κάνει τίποτα όταν πατάω το κόκκινο κουμπί). Όλες οι άλλες εφαρμογές (Netflix, Youtube, Ertflix, Amazon Prime, Disney+ κ.ο.κ.) συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
  2. Εγκατέστησα το NordVPN από το Google Play Store της τηλεόρασης και όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε κάποιον server του NordVPN σταματά η πρόσβαση στο δίκτυο (όχι μόνο διαδίκτυου) και εμφανίζεται μήνυμα αποσύνδεσης του Ethernet το οποίο επανέρχεται πάλι από τις ρυθμίσεις δικτύου -> DHCP -> ΟΚ

Ξέρει κανείς πως επιλύεται κάποιο από τα παραπάνω. Η απεγκατάσταση του NordVPN δεν λύνει το 1ο πρόβλημα
Ευχαριστώ

Επαναφορά δοκίμασες? Μετά την επαναφορά μη βάλεις εφαρμογές και παρακολουθησε την συμπεριφορά της. Στη συνέχεια προσθέτεις μια μια της εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν για να δεις αν είναι θέμα εφαρμογών.

Same Sh1t... Different Day

Σχετικά με την αποσύνδεση του ethernet όταν είσαι συνδεδεμένος με το VPN, είναι γνωστό πρόβλημα για το οποίο δεν έχει δωθεί κάποια μόνιμη λύση. Κάποιοι χρήστες προτείνουν όπως από τις ρυθμίσεις του NordVPN αλλάξεις το πρωτόκολλο σε OpenVPN. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Απλά αφαίρεσα το καλώδιο του ethernet και πλέον χρησιμοποιώ μόνιμα το Wifi.

Επαναφορά δοκίμασες? Μετά την επαναφορά μη βάλεις εφαρμογές και παρακολουθησε την συμπεριφορά της. Στη συνέχεια προσθέτεις μια μια της εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν για να δεις αν είναι θέμα εφαρμογών.

Επαναφορά σκέφτομαι να κάνω γιατί έχω πολλές εφαρμογές (kodi, netflix, disney+, stremio, EON, Cosmote TV κ.α.) όπως επίσης έχω κάνει και κάποιες ρυθμίσεις μέσω ADB για να συνεργάζεται η τηλεόραση με την ALEXA (άνοιγμα, κλείσιμο TV, αλλαγή καναλιού κ.α. με φωνητικές εντολές μέσω alexa).

Πιθανώς κάτι παίζει να έγινε με την εγκατάσταση του NordVPN γιατί όταν το ξανα-εγκατέστησα (χωρίς να το τρέχω) η σύνδεση στο HbbTV δεν διακόπτονταν όπως πριν.
Τελικά απεγκατέστησα το NordVPN γιατί ενώ έτρεχε η εφαρμογή της Cosmote TV κανονικά δεν έπαιζε κανένα βίντεο είτε live είτε On-Demand. Μόλις έφυγε το NordVPN όλα στο Cosmote TV έτρεχαν κανονικά.

Μάλλον θα το γυρίσω σε σύνδεση μέσω WiFi όπως πρότεινε ο savvasha.

Κατά τη γνώμη μου ο επεξεργαστής και η μνήμη της τηλεόρασης δεν είναι για τέτοια ζόρια... ΑΝ μπορείς βάλε όλα αυτές τις εφαρμογές σε ένα μποξακι για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήρεμο-ήσυχο..

• Like
Reactions: allareas
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω την 65-XF9005 με το τελευταίο frirmware και είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο μέσω ethernet (το WiFi είναι απενεργοποιημένο)

1. Μετά από επανεκκίνηση έχω πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο (πχ Netflix, HbbTV όλων των καναλιών κ.ο.κ.) αλλά μετά από λίγη ώρα (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) άσχετα με το τι βλέπω (πχ ψηφιακή TV, χρήση κάποιας εφαρμογής ή θέαση από εξωτερική πηγή) σταματά η πρόσβαση στο HbbTV όλων των καναλιών (στον ALPHA TV μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ στα άλλα κανάλια δεν κάνει τίποτα όταν πατάω το κόκκινο κουμπί). Όλες οι άλλες εφαρμογές (Netflix, Youtube, Ertflix, Amazon Prime, Disney+ κ.ο.κ.) συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
  2. Εγκατέστησα το NordVPN από το Google Play Store της τηλεόρασης και όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε κάποιον server του NordVPN σταματά η πρόσβαση στο δίκτυο (όχι μόνο διαδίκτυου) και εμφανίζεται μήνυμα αποσύνδεσης του Ethernet το οποίο επανέρχεται πάλι από τις ρυθμίσεις δικτύου -> DHCP -> ΟΚ

Ξέρει κανείς πως επιλύεται κάποιο από τα παραπάνω. Η απεγκατάσταση του NordVPN δεν λύνει το 1ο πρόβλημα
Ευχαριστώ
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω στην περίπτωσή σου, τη δεύτερη ! Μόνο που εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Openvpn for Android και φυσικά OPENVPN ! Εμφανίζεται μήνυμα αποσύνδεσης του Ethernet το οποίο επανέρχεται πάλι από τις ρυθμίσεις δικτύου -> DHCP -> ΟΚ ...

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, ξέρει κανείς καποιο εναλλακτικό και αξιόπιστο κοντρόλ για την TV, μιας και το original έχει κανα 60άρι;

Καλησπέρα σε όλους.

Ευχαριστώ
Μπας και βρήκε κανείς λύση στο νούμερο 2 πρόβλημα ;