Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πατάς το Info την ώρα που παίζει. Στο Netflix δεν είναι όλες οι σειρές στα 4Κ.
Προ κορονοϊού το bitrate στα 4K ήταν 15mbps. Τώρα έχει πέσει στα 7.5 νομίζω.
Μου φαίνεται απίθανο να έχει μεγαλύτερο bitrate το YouTube

Sent from my iPhone using Tapatalk

Που είναι το info στο τηλεκοντρόλ της SONY???

Το i+

Ευχαριστώ πολύ!

9a68289b24003becc5e8fea854acc5e3.plist

Εδώ και λίγο καιρό έχει ξανά πάει στα 15

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως έχει κανείς την 75ρα για εντυπώσεις;

Πάρτη με κλειστά μάτια. Μόλις την πάρεις της κάνεις και ένα επαγγελματικό καλιμπράρισμα και μετά για πολλά χρόνια θα βλέπεις τα πάντα με ανοιχτό στόμα όπως εγώ.

παιδιά όταν καλιμπραρουμε τη τηλεόραση , μας ρυθμίζουν κάθε λειτουργία χωριστά; για sd για hd για Dolby vision?

παιδιά όταν καλιμπραρουμε τη τηλεόραση , μας ρυθμίζουν κάθε λειτουργία χωριστά; για sd για hd για Dolby vision?

Ότι πληρώσεις παίρνεις.
Μπορείς να ζητήσεις SDR, HDR calibration.
Μπορεί να θες να κάνεις μόνο το SDR ή μόνο το HDR.
Επιλογή σου είναι.

Ότι πληρώσεις παίρνεις.
Μπορείς να ζητήσεις SDR, HDR calibration.
Μπορεί να θες να κάνεις μόνο το SDR ή μόνο το HDR.
Επιλογή σου είναι.

Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος επαγγελματίας να κάνει καλή δουλειά, ξέρουμε;

Για Σαλόνικα δεν ξέρω να σου πω.

Κάνε κανένα search "isf calibrator Θεσσαλονίκη" μπας και βρεθεί κανείς.

Ειδάλλως από Αθήνα για να έρθει κανείς επάνω θα πρέπει να κάνετε καμμιά μάζωξη 10-20 άτομα ώστε να συμφέρει τα μεταφορικά να μοιραστούνε.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάρτη με κλειστά μάτια. Μόλις την πάρεις της κάνεις και ένα επαγγελματικό καλιμπράρισμα και μετά για πολλά χρόνια θα βλέπεις τα πάντα με ανοιχτό στόμα όπως εγώ.

Μήπως ξέρεις περισσότερα για το φίλτρο wide angle που έχει;
Είναι περισσότερο σαν αυτό της ZF9 ή σαν αυτό της XH95 που θεωρείται ανώτερο (μεγαλύτερο κοντραστ)
Έχεις κάποιο θέμα με το μαύρο γενικά;
ευχαριστώ

Ρε μάγκες βοήθεια.. είμαι διακοπές εδώ κ δύο μέρες, μου έρχεται ιδιοποίηση στο κινητό από τις κάμερες για κίνηση στο σπίτι μπαίνω για τσεκ κ τι να δω...έχει ανοίξει μόνη της η τηλεόραση... υπάρχει τρόπος να την κλείσω μέσω νετ κάπως;; Θα γυρίσουμε σε 4 μέρες....

Ρε μάγκες βοήθεια.. είμαι διακοπές εδώ κ δύο μέρες, μου έρχεται ιδιοποίηση στο κινητό από τις κάμερες για κίνηση στο σπίτι μπαίνω για τσεκ κ τι να δω...έχει ανοίξει μόνη της η τηλεόραση... υπάρχει τρόπος να την κλείσω μέσω νετ κάπως;; Θα γυρίσουμε σε 4 μέρες....

Όχι δεν μπορείς να την χειριστείς από εξωτερικό δίκτυο.
Μόνο μέσω του lan σου κι αυτό εφόσον την έχεις συνδέσει με κάποια συσκευή μέσω app κτλ.

Είναι τελείως κουφό όμως που άνοιξε από μόνη της. Από περιέργεια ποιο μοντέλο εχεις;

Να φανταστώ έχεις απενεργοποιήσει το αυτόματο κλείσιμο της ε; Αν το είχες ενεργό θα ξαναεκλεινε τουλάχιστον. Καλό θα είναι να το ενεργοποιήσεις. Εγώ πχ το έχω στις 4 ώρες

Re: Απάντηση: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν υπάρχει πρόσβαση στο ρολόι της ΔΕΗ του σπιτιού σου στείλε έναν γείτονα η ένα συγγενή να κατεβάσει την ασφάλεια για 5λεπτα

μετά από τις θετικές κριτικές που είχα διαβάσει για την τβλεοραση. πήρα την xg9005 αφού δεν έχω χώρο για 55. έχω απογοητευτεί από το blooming.ε ω δοκιμάσει ενα σωρό ρυθμίσεις που βρίσκω απτό οι ντερνετ για αυτό το θεμα. αλλά δυστυχώς τίποτα.οταν εμφανίζονται υπότιτλοι φωτίζει η γύρω περιοχή πολύ έντονα. είναι πάρα πολύ ενοχλητικο σε σημείο που θέλω να τη πουλήσω.

Δεν έχει επιλογή για να κάνεις πλήρη απενεργοποίηση του local dimming ?
έστω επιλογή να πάει στο lowest level ?

μετά από τις θετικές κριτικές που είχα διαβάσει για την τβλεοραση. πήρα την xg9005 αφού δεν έχω χώρο για 55. έχω απογοητευτεί από το blooming.ε ω δοκιμάσει ενα σωρό ρυθμίσεις που βρίσκω απτό οι ντερνετ για αυτό το θεμα. αλλά δυστυχώς τίποτα.οταν εμφανίζονται υπότιτλοι φωτίζει η γύρω περιοχή πολύ έντονα. είναι πάρα πολύ ενοχλητικο σε σημείο που θέλω να τη πουλήσω.

Για το Netflix μιλάς; Κάνε τους υπότιτλους διαφανείς και θα ηρεμήσεις. Δυστυχώς οι υπότιτλοι είναι πονεμένη ιστορία αλλά δεν φταίει η Sony.