Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η μέθοδος δουλευε άψογα μέχρι την 6.3626. Η Sony έδωσε την 6.3632 μετά τον χαμό και σταμάτησε το πάρτυ που είχε στηθεί. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.

Υπάρχουν όμως αναφορές απο κάποιους που το κατάφεραν και με την 6.3632.

Sent from my iPhone 6s iOS 9.3.3 jb using Tapatalk

Η μέθοδος δουλευε άψογα μέχρι την 6.3626. Η Sony έδωσε την 6.3632 μετά τον χαμό και σταμάτησε το πάρτυ που είχε στηθεί. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.

Υπάρχουν όμως αναφορές απο κάποιους που το κατάφεραν και με την 6.3632.

Λάθος έγραψα... 636261.
Μου έχει έρθει κι ένα update τις τελευταίες μέρες αλλά δεν το έχω κάνει

Σχετικά με την εγγύηση "η απάντηση ειναι ότι όταν η τηλεοραση θεωρητικά πάει στο σέρβις κανενας υπάλληλος δε θα κάτσει να δει ποιο firmware φοράει. Θα ασχοληθεί με θέματα hardware". Επιπλέον η τηλεοραση εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως X950G ασχέτως αν έχει περασμένο firmware της H. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε κάποιους ειναι ότι μετά το πέρασμα του Η δε μπορούσαν να εγκαταστήσουν/δεν υπάρχει στο store το Disney app.

Λάθος έγραψα... 636261.
Μου έχει έρθει κι ένα update τις τελευταίες μέρες αλλά δεν το έχω κάνει

Εχεις το μαχαίρι. Εχεις και το καρπούζι. Απο ότι έχω δει εχεις παράπονα απο τη τηλεοραση σου. Όποτε...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχεις το μαχαίρι. Εχεις και το καρπούζι. Απο ότι έχω δει εχεις παράπονα απο τη τηλεοραση σου. Όποτε...

Ναι, κάπως έτσι...
Υπαρχει λινκ με οδηγίες, software κλπ?

Ψάξε στον σύνδεσμο που ανεβασε ο φίλος. Νόμιζα ότι γενικά το ξέρατε γιαυτο ρώτησα αν κάποιος το έχει κανει!! Ειμαι έξω και δε μπορώ να σου βρω τον οδηγό τωρα. Αν ψάξεις δεν ειναι τπτ.

Re: Απάντηση: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ψάξε στον σύνδεσμο που ανεβασε ο φίλος. Νόμιζα ότι γενικά το ξέρατε γιαυτο ρώτησα αν κάποιος το έχει κανει!! Ειμαι έξω και δε μπορώ να σου βρω τον οδηγό τωρα. Αν ψάξεις δεν ειναι τπτ.

To reddit link πιο πάνω είναι οκ.

Μου ήρθε σήμερα λέτε να έχει παλιό firmware anyways αύριο θα δούμε.Αυτο που θα ήθελα να μάθω είναι αν έχω καταλάβει καλά έχει είσοδο πέρα από την κεραία και για δορυφορικό πιάτο.Να το συνδέσω θα πιάνει τα free είχα nova πριν.

Τελικά έχει 6.4758.0610.οπωτε δεν θα γινετε?

Επίσης να ενημερώσω ότι το stremio δουλεύει μια χαρά στην Tv

Last edited by a moderator:
Γειά σας

Απέκτησα και εγώ την 49xg9005 επειδή ήθελα 49in 100hz android tv αλλά έχω απογοητευτεί όταν διάβασα οτι είναι ολόιδια με το μοντέλο του 2018 που σημαίνει οτι υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει android 9..

έχει βρει κάποιος κάτι περισσότερο;

Καλώς σας βρήκα!

Γειά σας

Απέκτησα και εγώ την 49xg9005 επειδή ήθελα 49in 100hz android tv αλλά έχω απογοητευτεί όταν διάβασα οτι είναι ολόιδια με το μοντέλο του 2018 που σημαίνει οτι υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει android 9..

Καλώς σας βρήκα!

Εδώ κάποιοι λένε ότι είναι ίδια με του 2020. Τι γίνεται η SONY 3 χρόνια την ίδια τηλεόραση βγάζει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γειά σας

Καλώς σας βρήκα!
δυστηχως φιλε την εφαγα κιεγω την φολα.
ηθελα earc αλλα δεν προσεξα οτι η 49αρα φοραει τον x1 extreme (τον ιδιο επεξεργαστη με την xf9005) ενω η 55'' τον ultimate.
εκτος λοιπον του earc που το χρειαζομουνα , το μενου ειναι σαφως πιο αργο και επισης η τηλεοραση θα λαβει υποστιριξη σαν να ειναι τηλεοραση του 2018.
με λιγα λογια αγορασαμε μια xf9005 49''.

Καλησπέρα παιδιά .Παρήγγειλα χτές τη 55' και αύριο παραλαμβάνω. Ερωτήσεις πρωτάρη μιάς και δεν είμαι κάτοχος τηλεόρασης εδώ και τούλ 10 χρόνια οπότε απέχω πλήρως απ την φάση.

α) Για τα κανονικά κανάλια συνδέω πρέπει να συνδέσω προφανώς την κεραία όπως παλιά ή όπως απ όταν ψηφιοποιήθηκαν την βάζαμε στο κουτί για να πιάνει τα ψηφιακά; Ξέρω η πιό νουμπάς (θές και καλή τιβί πανάθεμά σε ) ερώτηση όλων των εποχών.

β) Τα 120hz είναι μόνιμα ή πρέπει να τα ενεργοποιώ /απενεργοποιώ εγώ απ το μενού κάθε φορά; Θέλω να πώ όταν το περιεχόμενο είναι πχ κάποιος ποδοσφαιρικός αγώνας που συνήθως υποστηρίζουν γυρνάει αυτόματα σε αυτό το mode ή ισχύει για τα πάντα.

γ) επειδή έφιαξα πισί φέτος και πλέον παίζω και παιχνίδια στην τιβί αλλά και σκοπεύω να την έχω μόνιμα συνδεδεμένη και με πισί την τιβί τί παίζει με τα hdmi? Εννοώ τί πρότυπο είναι ? 1.3, 1.4? και γενικά τι διαφορές παίζουν; Απ το πισί θα στέλνω σήμα σε full hd ή σε 1920 χ 1200 (που τόσο είναι η οθόνη του πισιού). Θα πρέπει να προσέξω τι καλώδιο να πάρω, κάποιο συγκεκριμένο;

α , β τα κάνει μόνη της ....βέβαια έχει επιλογή για θέαση αθλητικά νομιζω ( βαλτη στην κεραία δεν χρειάζεται το κουτί που αναφέρεις και το password του wi-fi μετά θα περιμένεις να κάνει update λογικά. Οτι σου λέει η τηλεόραση θα κάνεις κατά την πρώτη εκκίνηση )

και παλιό καλώδιο κάνει HDMI αν έχεις για full hd....... αλλιώς πάρε ένα καλής ποιότητας να τελειώνεις.

Απάντηση: Re: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α , β τα κάνει μόνη της ....βέβαια έχει επιλογή για θέαση αθλητικά νομιζω ( βαλτη στην κεραία δεν χρειάζεται το κουτί που αναφέρεις και το password του wi-fi μετά θα περιμένεις να κάνει update λογικά. Οτι σου λέει η τηλεόραση θα κάνεις κατά την πρώτη εκκίνηση )

και παλιό καλώδιο κάνει HDMI αν έχεις για full hd....... αλλιώς πάρε ένα καλής ποιότητας να τελειώνεις.

όταν λές καλής ποιότητας μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις; Σίγουρα απ το πισί θα παίζω σε 1080 στην τιβί γτ η κάρτα γραφικών δεν είανι για 4κ gaming .

ΥΓ: χρειάζομαι σίγουρα 3μ ή και 5μ καλώδιο. Αν μπορούσες να μου πείς ένα καλής ποιότητας θα σου ήμουν υπόχρεος.

παιδιά στο Netflix έβαλα μαύρο background στους υπότιτλους κ το blooming βελτιώθηκε πάρα πολύ. αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει.

Παιδιά, αυτα τα ψάχνουμε πριν αγοράσουμε.

Διαφωνώ. Αγοράζοντας κάτι που είναι μοντέλο 2019 οφείλουν την ανάλογη υποστήριξη και δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να ψάχνει στα φόρουμ πριν αγοράσει τηλεόραση, έλεος..
Πολλές κάρτες γραφικών πωλούνται επόμενες χρονιές rebranded, δεν σταματούν την υποστήριξη οι εταιρείες.
Τουλάχιστον διάβασα οτι θα βγάλουν αναβάθμιση μέσα στο 2020 για να δώσουν το UI του android 9.
Ελπίζω να συνεχίσουν τα security updates για δύο ακόμα χρόνια όπως οφείλουν

Απάντηση: Re: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

όταν λές καλής ποιότητας μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις; Σίγουρα απ το πισί θα παίζω σε 1080 στην τιβί γτ η κάρτα γραφικών δεν είανι για 4κ gaming .

ΥΓ: χρειάζομαι σίγουρα 3μ ή και 5μ καλώδιο. Αν μπορούσες να μου πείς ένα καλής ποιότητας θα σου ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Επειδή βλέπω όλα κάτι 10ήμερα και 30ήμερα κατόπιν παραγγελίας (αν και ξέρω πόσο γτπ μάρκα είναι ) αλλά αυτό τι λέει;

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/...res/turbo-x-kalodio-hdmi-2-0-hq-3-7m-_2865742

Διαφωνώ. Αγοράζοντας κάτι που είναι μοντέλο 2019 οφείλουν την ανάλογη υποστήριξη και δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να ψάχνει στα φόρουμ πριν αγοράσει τηλεόραση, έλεος..
Πολλές κάρτες γραφικών πωλούνται επόμενες χρονιές rebranded, δεν σταματούν την υποστήριξη οι εταιρείες.
Τουλάχιστον διάβασα οτι θα βγάλουν αναβάθμιση μέσα στο 2020 για να δώσουν το UI του android 9.
Ελπίζω να συνεχίσουν τα security updates για δύο ακόμα χρόνια όπως οφείλουν

Mε Mediatek MΤ5891 πολυ δυσκολα θα παρει android 9 και αυτο ισχυροποιειται απο το γεγονος οτι η XF90 εχει το ιδιο soc και δε το παιρνει. Ξαναλεω, πριν αγορασουμε διαβαζουμε. Eδω δε θα το παρει η AG8 σιγα μη το δωσουν στη 49αρα XG9005.

Sony recently announced that they have no plans on updating BRAVIAs based on ATV2/ATV3 (MediaTek MT5891) to Android TV 9.0 Pie. This includes most models from 2017 and 2018 (like the famous X900E and X900F) and also some from 2019 (like the AG8 OLED).

Γενικα ολες οι εταιρειες εχουν μια ταση να κουτσουρευουν τις 49αρες εκδοσεις των τηλεορασεων. Το 95% εχει 50/60Hz panel ακομα και αν η 55αρα αντιστοιχη tv εχει 100Hz. Αν δεν υπαρχει ο παραγοντας του χωρου και μονο, τοτε ειναι ΑΣΥΜΦΟΡΟ να παιρνεις 49αρα τηλεοραση.

κι εγώ δυστυχώς λόγο χώρου τη πήρα. αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλαβω αυτή τη λογική με τις 49αρες.