Κατοχος κι εγώ της TV. Ηθελα TV με εξαιρετικη εικονα, με προβληματιζε το burn-in, ηθελα να μην εχω προβλημα σε φωτεινο δωματιο (οποτε η tv να ειναι αντιστοιχα δυνατη/φωτεινη), οχι αντανακλασεις και καλες γωνιες θεασης.
Οποτε γράφω αντίστοιχα:
Πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου, εξαιρετική εικόνα. Ελάχιστη κατά τη γνώμη μου διαφορά από OLED και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς τον κίνδυνο για burn-in . Ήδη έχω πιάσει (3-4 φορές) τον εαυτό μου να έχει κάνει pause την εικόνα για τηλεφωνηματα που χωρις να το καταλαβω κράτησαν 25-35 λεπτά, ενω η TV έχει παίξει επίσης και υλικο με στατικές εικόνες για αρκετη ωρα όπου θα υπήρχε κίνδυνος burn-in.
Πραγματικά πολλές φορες ειπα ευτυχως που πηρα Full Array LED γιατι αλλιως θα ειχα κανει ηδη burn-in σε OLED. Και ερχομαι και απο Plasma... Αλλα τωρα με ολα τα μενου, smart tv, apps, pause, κτλ, βλεπω πως οι στατικές εικόνες ειναι παρα παρα πολυ πιο συχνες.
Επίσης κανένα πρόβλημα σε πολύ φωτεινό δωμάτιο.
Aντανακλάσεις υπάρχουν αλλά δεν μου δημιουργουν ιδιαιτερο προβλημα.
Γωνίες θέασης πολύ καλές. Καταλαβαίνεις διαφορά στις γωνίες (δεν ειναι σαν την plasma που ειχα και εβλεπα απο παρα πολυ μεγαλη γωνια), αλλα γενικα δεν αλλαζεις θεση στον καναπε και βλεπεις καμια τεραστια διαφορα.
Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το remote control. Ειχα χρονια να δω τοσο ποιοτικη κατασκευη. Μιλαω σαν κατασκευη (για λειτουργια και αξιοπιστια θα δουμε σε βαθος χρονου).
Αρνητικα: 1-2 φορες η TV δεν ανοιγε (σαν να εκανε καποιο update στο background χωρις να δειχνει τιποτα ομως) ή μηπως δεν διαβαζε το σημα απο το remote control για καποιο λογο?? Μετα απο λιγα λεπτα, όμως άνοιξε και ολα καλα. Τιποτα το ιδιαιτερο μαλλον.
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν αξιζε τα χρηματα της που ηταν σχεδον σε επιπεδο OLED οταν την πηρα. Ισως καποιες αρκετα πιο φτηνες Full Array LED να ειναι αντιστοιχες αλλα δεν μπορω να κρινω να πω την αληθεια.
Ελπιζω να βοηθησα, ειχα ψαξει για πολλες TV αρκετα, αν καποιος εχει καποια ερωτηση ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω.