Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Η κεραία σου είναι μια χαρά ( εγώ να δεις με 25ετίας κεραίας ... μέσα στην σκουριά ) τα καλώδια σίγουρα θέλουν προσοχή ( μην τα πατήσεις , μην τα διπλώσεις και τέτοια ) Εαν μπορείς πάρε την TV και βάλε την δίπλα στην κεραία ( ξέρω πολύς κόπος ) αλλά θα ξέρεις εαν η κεραία πράγματι αξίζει ή θέλει αλλαγή ( επίσης ένα σφάλμα που γίνεται περισσότερο από άγνοια και λιγότερο για το κέρδος των εγκαταστατών , το οποίο γίνεται τεράστιο άμα δηλώσεις άγνοια ) το σφάλμα είναι το εξής , οι συνδέσεις σε κάθε όροφο γίνονται σειριακά αλλά όχι με ένα απλό Τ , αλλά ένα σύστημα Τ που θέλει και μπρίζα ( μέγεθος αρκετά μεγαλύτερο από ένα SE p990 ) και φυσικά οι συνδέσεις που πηγαίνουν σε κάθε όροφο να είναι απο συσκευή μία είσοδος - όσους ορόφους έξοδοι , φυσικά καλό είναι να κάνεις ένα βήμα παρά πέρα και να έχεις είσοδους και για δορυφορική τηλεόραση ) Το κόστος κυμαίνεται από 100 εως 200 ευρώ το διαμέρισμα , εαν είναι περισσότερα από 15 , ενώ αυξάνει σημαντικά για λιγότερα ...

ΥΓ δίνω πολύ σημασία στις εγκαταστάσεις , αφού πρόσφατα είδα μια κλοπή 1000 ευρώ με υλικά των 500 ευρώ και 1 μέρας εγκατάσταση ... Ολα τα καλώδια πετούσαν , εκτεθημένα στις καιρικές συνθήκες και φυσικά επειδή δεν έγινε με την συγκατάβαση όλων, οποιος θέλει να μπει εκ των υστέρων πληρώνει 50 ευρώ και βάζουν απλά ένα καλώδιο πάνω σε γυμνό σημείο άλλου καλωδίου ... Α , και δεν έχει πρόβλεψη για δορυφορική τηλεόραση ...

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Καλοριζικη και απο μενα ....στον πρωην αναποφασιστο.:2thumb22sup:

:smile: Παιδιά σας ευχαριστώ όλους!!!Να είστε καλά!!Joseph σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες σου θα τα κοιτάξω όλα και θα σου πω πάντως σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Smoothbore πίστεψέ με πέρασα πολλά βράδια ξάγρυπνος και έψαξα πολύ σε internet και μαγαζιά για το τι να αγοράσω γιατί μιλάμε για αρκετά ευρώ και ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτό που θα πάρω!Πάντως δεν είμαι μόνο εγώ που ενθουσιάστηκα και ο γαμπρός μου που την είδε και ξετρελάθηκε!Θέλει να πάρει και αυτός την ίδια αλλά το σκέφτεται και για samsung ή philips αλλά μάλλον θα πάρει και αυτός την ίδια.Πάντως η sony έκανε το θαύμα της και έβγαλε πάλι μία τηλεόραση εξαιρετική και πάνω από όλα, επειδή είχα και παλιότερα sony crt 12ετίας,είναι από τις λιγότερο ζημιάρικες!!

Να συμπληρώσω κάτι ακόμα, το υπέρτατο test για την οθόνη θα είναι όταν θα πάρω το ps3 και θα δω την πρώτη b/d ταινία τότε πιστεύω θα είναι χάρμα οφθαλμών!

Πάντως τώρα που βλέπω αντένα διαπιστώνω ότι είμαστε ακόμα πολύ πίσω στο θέμα ποιότητας εικόνας ακόμα ίσως και στα ψηφιακά!!:fahne90:

Mηπως δοκιμασες καθολου αυτες τις ρυθμισεις?

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/06/20/sony-kdl32d3000-settings/

Εγω εχω βαλει στην 32S2010 , backlight 3 , Contrast 80 , Brightness 50 , Color 50 , Warm 2 , Sharpness 0 , Noise Reduction low (και ολα τα αλλα off) και το αποτελεσμα σε τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλο.

Πιστευω οτι και στην D3000 περιπου τα ιδια θα χρησιμοποιησω.

darknest μεγεια και καλες θεασεις. Η τηλεοραση ειναι σουπερ και μολις παρεις και το ps3 θα σου πεσουν τα σαγονια!!! Ακομα και σε απλο dvd με το upscale που κανει η εικονα ειναι φοβερη.

Χρηστο, δεν υπαρχει clouding ουτε στην δικια μου ουτε στης φιλης μου (το τσεκαρα με το γνωστο τεστ backlight full etc). Relax. Τωρα αν ετυχε σε καποιον ε συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.

Αν καποιος θελει να δει πριν αγορασει ειμαι Ηλιουπολη ας στειλει pm.

Για τους κατοχους, οι ρυθμισεις που χρησιμοποιω ειναι

Για την ημερα standard τροποποιημενη ως εξης
backlight 5, και κατα σειρα 90, 50, 51, warm 2, sharpeness 5, contrat enhancer kai gamma medium ολα τα αλλα off

Για το βραδυ cinema με settings hdtv test or το theater mode (πορτοκαλι κουμπι) που ειναι σχεδον τα ιδια. Φοβερη δουλεια εχουν κανει με αυτο το ready mode (theater).

Γιαννη προχωρα αφοβα.

Εμενα εχει λιγο (?) clouding σε καποια σημεια αλλα για να φανει πρεπει το backlight να ειναι ψηλα. Με backlight 2 που χρησιμοποιω φαινεται πολυ ελαχιστα εως καθολου σε πληρες σκοταδι. Βεβαια σε τετοιο φως το πιο σπαστικο ειναι το "μαυρο" κ οχι το clouding. Επισης δεν εχω δει περιπτωση που τα 100Hz κανουν διαφορα. Τις περισσοτερες φορες το standard ή off στο motion enhancer δειχνει καλυτερα.

Αν δε φοβαστε το screen burn κ τους λογαριασμους της ΔΕΗ παρτε plasma καλυτερα. Εγω την εχω συνδεμενη με PC οποτε η LCD ηταν μονοδρομος.

Γιαννης

Αμα ερθουν τα νεα W και τα Χ θα τα παμε ακομα καλυτερα ....... βλεπω χαλαρα τιμες προ εορτων να φτανει και εδω 1400 + - να μην πω και 1300+ψιλα.

Το έχουμε ξαναπεί ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος, σε ότι αφορά τις επίπεδες τηλεοράσεις το κοινό τελικά αποδεικνύεται ότι έχει ωριμάσει και ότι το "παιχνίδι", αλλάζει κανόνες, με λίγα λόγα οι απαιτήσεις ίνονται ξεκάθαρες και η διαμόρωση της αγοράς ουσιαστικά ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη :FSGSFGS4:

Βεβαια σε τετοιο φως το πιο σπαστικο ειναι το "μαυρο" κ οχι το clouding.

Δεν νομιζω οτι πρεπει να εχεις παραπονο απο το μαυρο. Ακομη και η V2500 συμφωνα με τα τεστ απο τα Ελληνικα περιοδικα ηταν στα ιδια επιπεδα με την Panasonic PX70 οποτε πιστευω οτι το νεο μοντελο θα τα πηγαινει το ιδιο καλα η καλυτερα.

Δεν νομιζω οτι πρεπει να εχεις παραπονο απο το μαυρο. Ακομη και η V2500 συμφωνα με τα τεστ απο τα Ελληνικα περιοδικα ηταν στα ιδια επιπεδα με την Panasonic PX70 οποτε πιστευω οτι το νεο μοντελο θα τα πηγαινει το ιδιο καλα η καλυτερα.

Γιάννη επέτρεψε μου να αμφιβάλλω λιγο γιαυτό ..... Ισως η D3000 να έχει το μαύρο της Panasonic αλλά η σειρά V αποκλείεται ... (Θεωρώ ότι μιλάμε για σωστά ρυθμισμένες τηλεοράσεις αλλιώς η σύγκριση δεν έχει νόημα...)

Γιάννη επέτρεψε μου να αμφιβάλλω λιγο γιαυτό ..... Ισως η D3000 να έχει το μαύρο της Panasonic αλλά η σειρά V αποκλείεται ... (Θεωρώ ότι μιλάμε για σωστά ρυθμισμένες τηλεοράσεις αλλιώς η σύγκριση δεν έχει νόημα...)

To ειχε γραψει το Ηχος-Εικονα στο προηγουμενο τευχος που ειχε και τις δυο τηλεορασεις για δοκιμη.
Επισης η Samsung M86 συμφωνα με το τελευταιο τευχος εστω και με μετριες ρυθμισεις κατεβαινει πιο χαμηλα απο την PX70.

Χμμ η PX70 ειναι plasma ή LCD? Αν ειναι plasma αμφιβαλλω για το ποσο ισχυει αυτο. Ακομα κ με 0 backlight (φυσικα) φαινεται ποσο φωτιζει η TV χωρις καποιο input. Επισης νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει αρκετη διαφορα στο ποσες λεπτομερειες απεικονιζονται στις 2 τηλεορασεις για ιδιες τιμες "μαυρου". Βεβαια δεν εχω τροπο να κανω συγκριση αλλα εχω την αισ8ηση οτι σε σκοτεινες σκηνες χανονται λεπτομερειες κ φαινεται η γνωστη πισσα των LCD :cool:

Παντως η συγκεκριμενη TV ισως εχει καλυτερη εικονα απο αλλες LCD (κ παλι δεν εχω τροπο να κανω συγκριση) λογω καλυτερου contrast (1600:1?) αλλα οσοι την παρουν να μην περιμενουν οτι 8α εχουν τρελη διαφορα. Εκει που νομιζω οτι ειναι σημαντικα καλυτερη ειναι σε θεαση SD καναλιων κ ισως σε PS3 ταινιες, Οταν παρω PS3 θα σας πω εντυπωσεις :)

Γενικα παντως ειναι πολυ καλη τηλεοραση αλλα προς το παρον τουλαχιστον για μενα δεν εχει δικαιολογησει την ανεβασμενη σε συγκριση με αλλες τιμη της (λογω 100Hz , motionflow κλπ)

Γιαννης

Παιδιά μετά από αρκετό ψάξιμο με τις ρυθμίσεις κατέληξα στις ρυθμίσεις που μου αρέσουν και πραγματικά η εικόνα της τώρα είναι τρομερή!

Πω πω πω με αυτά που λες μου άνοιξες την όρεξη για να την πάρω!

Κοιταξε geo να δεις, πάντα ήμουν τελειομανής και ήθελα αυτό που πέρνω να είναι το τέλειο, δεν συμβιβαζόμουν ποτέ με κάτι λιγότερο.Αυτή η τηλεόραση είναι πραγματικά τέλεια, ιδιαίτερα σε dvd ταινίες ταινίες αλλά και στα ψηφιακά κανάλια είναι πάρα πολύ καλή, τώρα όσο αναφορά τα αναλογικά κανάλια καθαρά και μόνο λόγω της χαμήλης ποιότητας αυτών, ίσως σου φανεί λίγο περίεργη η εικόνα της σε σ´χεση με τις crt αλλά και πάλι είναι αρκετά καλή αρκεί να βρεις τι κατάλληλες ρυθμίσεις που σου ταιριάζουν!

Κάιτ που ξέχασα να σου πω είναι ότι αν είσαι fun του ποδοσφαίρου τότε η τηλεόραση αυτή είναι για σένα.Σήμερα είδα ένα αγώνα premiership, που το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά γρήγορο και όχι σαν το δικό μας,δεν παρατήρησα κανένα ίχνος να αφήνουν τα περιγράμματα των ποδοσφαιριστών κατά την κίνηση τους στο χορτάρι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όμως στα αναλογικά, αυτο θα το δούμε στα τέλη Αυγούστου με την έναρξη της Superleague!!!:fahne90:

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Τις προάλλες με τις στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ έδειξε κάποιους αγώνες της Εθνικής από το 2004 , κρίμα που δεν τους πέτυχες ...

ΥΓ στην F1 φαίνεται επίσης πολύ το φαινόμενο , ειδικά στις στάσιμες κάμερες ...

Σωστός ο Jos3ph συγγνώμη που δεν το ανεφερα και αυτο!