Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Ναι αυτο με την Φ1 με ενδιαφερει αμμεσα καθοτι ειναι διακαης ποθος το Big screen και Φ1 πακετο .
Κατα τις 21-22 του μηνα εχε το νου σου να μας πεις , η εστω καποιος αλλος που εχει την ιδια TV ...

Μην ανησυχείς smoothbore θα σε κρατώ ενήμερο συνέχεια όπως και όλους βέβαια στο forum για τις εμπειρίες μου σχετικά με τη sony, άλλωστε και εγώ είμαι fun της φ1 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω!

Το είδα βέβαια αλλά στενοχωρήθηκα που δεν βγήκε πρώτος ο hamilton όχι ότι Mercedes αλλά τον πάω γιατί ήδη με την πρώτη του χρόνιά έχει κάνει αυτά που άλλοι περιμένουν 5 χρόνια και αν για να καταφέρουν αλλά πάλι με τον Kimi πρώτο μετριάστηκε η στενοχώρια μου!!:firstprize:

darknest ευχαριστώ!ΆΝτε να δούμε....Θα την πάρω κι εγώ!Απλά περιμένω λίγο κάτι καλύτερο σε τιμή!

Παιδια ενα tip για οσους βλεπουν σε χαμηλο φωτισμο ή σκοταδι:
βαζοντας power saving στο low το μαυρο νομιζω γινεται καλυτερο χωρις να χανονται λεπτομερειες.

Επισης ηθελα να ρωτησω ο ψηφιακος δεκτης της τηλεορασης μπορει να χρησιμοποιηθει κ με αλλον τροπο εκτως απο το να βλεπουμε τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ?

Thanks
Γιαννης

Μήπως να επανέλθουμε στο θέμα μας σιγά-σιγά ??

Αν θυμάμαι είχες ρωτήσει κατι, η απάντησή μου είναι οτι επειδή ο scaler της Sony μάλλον είναι αρκετά καλύτερος από τον αντίστοιχο του DVD σου, θεωρώ οτι την καλύτερη εικόνα θα πάρεις εαν στείλεις το σήμα του DVD (εννοείται μέσω HDMI) με την native ανάλυση του (576i) και να αφήσεις τον scaler της τηλεόρασης να κάνει upscale το σήμα στην βέλτιστη ανάλυση της TV

Εγώ έχω το sony ns76h dvd player. Να αφήσω την tv να κάνει upscaling ή το dvd μου????

Χμμ η PX70 ειναι plasma ή LCD? Αν ειναι plasma αμφιβαλλω για το ποσο ισχυει αυτο.

Αυτο δεν το λεω εγω , το λενε τα μεγαλυτερα Ελληνικα και ξενα site και περιοδικα. Και η Sony 40W2000 οπως εχει αναφερθει σε πολλα τεστ εχει καλυτερο μαυρο απο την Pioneer 427XD , ενω η Samsung 40M86 εχει βαθυτερο μαυρο απο ολες τις πλασμα που κυκλοφορουν (εκτος απο την νεα σειρα Pioneer που δεν εχουν δοκιμαστει ακομη).

Σε αυτη τη φωτο φαινεται η διαφορα στο μαυρο της 46D3000 σε σχεση με την LG 47LY95.

_Sonysortniv__jpg_574553g.jpg

http://forbruker.no/digital/tester/tv/article1821035.ece

Αυτο δεν το λεω εγω , το λενε τα μεγαλυτερα Ελληνικα και ξενα site και περιοδικα. Και η Sony 40W2000 οπως εχει αναφερθει σε πολλα τεστ εχει καλυτερο μαυρο απο την Pioneer 427XD , ενω η Samsung 40M86 εχει βαθυτερο μαυρο απο ολες τις πλασμα που κυκλοφορουν (εκτος απο την νεα σειρα Pioneer που δεν εχουν δοκιμαστει ακομη).

Σε αυτη τη φωτο φαινεται η διαφορα στο μαυρο της 46D3000 σε σχεση με την LG 47LY95.

Paidia tetoio mayro den exei, mhn trela8oyme :D Isws einai h ry8mish ths fwtografikhs mhxanhs tetoia k fainetai etsi. Pantws opws eipa k sto prohgoumeno post mou den amfiballw oti mallon exei kalytero mayro apo alles LCD logw tou kalyterou contrast. Twra se sxesh me tis plasma to 8ema den einai mono tou poso mayro einai (poy amfiballw k pali an einai pio mayro) alla k poses leptomereies xanontai gia na petyxeis ayto to mayro. H D3000 exei contrast 1600:1 k oi plasma exoun 10000:1.

Ws eikona oi plasma einai kalyteres alla ws praktikothta oi LCD einai monodromos eidika an syndeseis PC 'h konsola. Ayto lew apla gia na mhn perimenoun oi ypopshfioi agorastes thn teleia eikona.

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

JayDee , πήγαινε να την δεις από κοντά σε κάποιο σπίτι στημένη να σου φύγουν τα μάτια από το μαύρο ... η LCD tv δεν έχει πλέον πρόβλημα σε αυτό το τομέα ... Τα χρώματα είναι που με ανησυχούν εμένα ...

ΥΓ no greeklish pls ....

ΥΓ και οι πλάσμα γύρω στα 1500:1 κυμαίνονται , μην γελιέσαι τόσο εύκολα ...

Ευχαριστω για την υποδειξη. Την βλεπω στημενη σπιτι μου στα 2,5 μετρα εδώ κ 10 μερες κ με 0 backlight τετοιο μαυρο δεν εχω δει. Mπορει να εχω πολύ φωσφορο στα ματια κ βλεπω πολύ καλα στο σκοταδι :D

H D3000 exei contrast 1600:1 k oi plasma exoun 10000:1

Μπερδευεις το static contrast με το dynamic contrast. H D3000 εχει dynamic contrast 8000:1.

Βεβαια το dynamic contrast ειναι ενα ανουσιο παραφουσκωμενο νουμερο. Εδω η Samsung M86 εχει 15000:1.

Διαβασε και εδω:

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=4434672&postcount=79

Την τηλεοραση. Μονο αν ειχες κανενα Pioneer ανω των 300 ευρω η κανενα Oppo 981 μπορει να ειχαν καλυτερο scaler.

Και πως κάνει upscaling η τηλεόραση??? Βάζω να παίξει το dvd σε κάποια συγκεκριμένη ανάλυση?

Κοιταξε τις ρυθμισεις. Λογικα πρεπει να μπορεις να δωσεις στην εξοδο 576i , 576p, 720p , 1080i.

Εσυ θα διαλεξεις 576i αλλα να θελεις κανε μια δοκιμη και με τις υπολοιπες αναλυσεις για να δεις αν βλεπεις ορατη διαφορα στην εικονα.

Η τηλεοραση σε καποια γωνια δειχνει για 2-3 δευτερα τι σημα δεχεται οταν ανοιξεις το DVD πχ. λεει 720p.

Κοιταξε τις ρυθμισεις. Λογικα πρεπει να μπορεις να δωσεις στην εξοδο 576i , 576p, 720p , 1080i.

Εσυ θα διαλεξεις 576i αλλα να θελεις κανε μια δοκιμη και με τις υπολοιπες αναλυσεις για να δεις αν βλεπεις ορατη διαφορα στην εικονα.

Η τηλεοραση σε καποια γωνια δειχνει για 2-3 δευτερα τι σημα δεχεται οταν ανοιξεις το DVD πχ. λεει 720p.

Και για να ελέγξω αν έχει clouding πως το κάνω????

Και για να ελέγξω αν έχει clouding πως το κάνω????

Ποια εχεις την 32" η την 40"?

Αν εχεις την 32" ειναι απιθανο να εχεις clouding λογω μεγεθους οθονης (εχει να κανει με την τεχνολογια LCD και τις μεθοδους παραγωγης).
Για να τσεκαρεις παντως βαλε μια ταινια στο DVD που να δειχνει μια σχεδον μαυρη οθονη (πχ. Πολεμος των Αστρων εκει που δειχνει το διαστημα με τα αστερια). Αν παντου βλεπεις μαυρο χωρις "σταμπες" δεν εχεις προβλημα.

Κοίταξε Jos3ph με με άριστα το 10 της βάζω 9 γιατί δεν ξέρω αν για κάποια μικρά ίχνη που άφηναν τα αυτοκίνητα έφταιγε το κανάλι ή τηλεόραση πάντως στο σπορ+ δεν παρατήρησα τίποτα το μεμπτο!