Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Το θεμα ειναι να εισαι τυχερος και να μην μπλεξεις ever με το σερβις της σονυ
Αλλοιως και 10 χρονια να δινει ενα και το αυτο ειναι ...........ποιο γρηγορα τελειωνουν τα σηριαλ του φωσκολου .....απο το να επισκευασεις κατι σε καθεστος εγγυησης.
Δεν λεω να "αλλαξεις" γιατι ..... θαυματα τετοιου επιπεδου , απο οσο ξερω μονο ο Χριστος εκανε τα τελευταια 2000 χρονια :flipout:

εαν ειχε το σερβις της lg θα την χτυπαγα σε αυτη την τιμη.

Αν παντος παρω σονυ θα παρω απο το θεσσαλονικιωτικο on line ,γιατι αν Ω μη γεννητω χρειαστει κατι ...... απο μενα -θεσσαλονικη και θεσσαλονικη γερμανια και πισω all the way θα κανει ποιο γρηγορα να φυγει απο τον εδω τοπικο αντιπροσωπο για Αθηνα .... Καλα για επιστροφη ειμαι σιγουρος οτι απαγορευετε να πραγματοποιειτε στο ιδιο χρονολογικο ετος .

Τυχαιο ειναι που οτι εχει να κανει σε σχεση με σονυ εχουμε γεμισει με παραεισαγωγες ? αφου ετσι κι αλλοιως ανυπαρκτη εγγυηση εχουν και τα μεν και τα δε.

ψηνεται κανεις? -bye-

Ενας ψηθηκε ηδη. Εγω!-bye-

Αλλα δεν μετραει γιατι ημουν ηδη μισοψημενος...:flipout:

Τωρα το μονο που μενει να κανονιστει ειναι απο που και ποτε θα παρω την 40D3000. Ισως να περιμενω καμια δυο εβδομαδες να δω και τι τιμες θα εχουν αλλα καταστηματα.

εσυ εχεις μια για να παιζεις αλλα εγω εχω ενα μπαουλο της samsung και πρεπει να παρει μεταθεση για αποθηκη:rifle:

εννοειται οτι θα περιμενουμε.......2-3 ημερες αλλα μεχρι τοτε:HTEHETH63:

Last edited:

παιδες κ εγω ψημενος ηδη ειμαι για την 32'' πακετο με ps3 αλλα ισως περιμενω και την philips 32pfl9632.Αναλογως την τιμη της βεβαια,αν ειναι στα υψη θα παρω την sony.-bye-

παιδες κ εγω ψημενος ηδη ειμαι για την 32'' πακετο με ps3 αλλα ισως περιμενω και την philips 32pfl9632.Αναλογως την τιμη της βεβαια,αν ειναι στα υψη θα παρω την sony.-bye-

Εγω σου λεω να παρεις την Sony να ξεμπερδευεις. Ποσο καλυτερη να ειναι η Philips? Μπορει ελαχιστα , μπορει και καθολου, δεν αξιζει η αναμονη.-bye-

Και εγώ έχω καραψηθεί (μπορει και να έχω αρπάξει κατ ακριβειαν).
θα περιμένω λίγες μέρες να δω σε τι τιμές θα παίξει και θα την τσιμπίσουμε την 40αρα.

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Μάλλον άλλος 1 πιθανός κάτοχος :SFGSFGSF:

1)Απο τιμή πόσο να πάει μέσα στόν επόμενο μήνα?

2)Θα μπορεί μελλοντικά να αποδόσει και με κάποιο HD - Blu Ray και να έχουμε Full HD εικόνα?

3)Έχει PIP?

4)Θα έχει καλύτερο αποτελέσμα με κάποιο DVD που δίνει 1080p (πχ Pioneer DV 600) ή και με 1080i είναι το ίδιο?

1. Αγνωστο

2. Full HD οχι, εχει αναλυση 1366 x 768

3. Κατα πασα πιθανοτητα οχι, τουλαχιστον οσον αφορα δυο αναλογικα καναλια

4. Αρκει (και μαλλον θα ειναι καλυτερο) το 720p

Εγω σου λεω να παρεις την Sony να ξεμπερδευεις. Ποσο καλυτερη να ειναι η Philips? Μπορει ελαχιστα , μπορει και καθολου, δεν αξιζει η αναμονη.

¨Ε δέ νομίζω να έχουν και τόσο μικρή διαφορά!!

Στα χαρτιά είναι ελαφρώς καλύτερη η Philips, αλλά στην εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερη και με ambilight!!! Η Sony μοιάζει με την τέως Σοβιετική ¨Ενωση και η Philips με Ιταλία!!!
Άν η διαφορά τους είναι μέχρι 300 ευρώ, είναι προτιμότερη η Philips.
Noμίζω?...

Εγω σου λεω να παρεις την Sony να ξεμπερδευεις. Ποσο καλυτερη να ειναι η Philips? Μπορει ελαχιστα , μπορει και καθολου, δεν αξιζει η αναμονη.

¨Ε δέ νομίζω να έχουν και τόσο μικρή διαφορά!!

Στα χαρτιά είναι ελαφρώς καλύτερη η Philips, αλλά στην εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερη και με ambilight!!! Η Sony μοιάζει με την τέως Σοβιετική ¨Ενωση και η Philips με Ιταλία!!!
Άν η διαφορά τους είναι μέχρι 300 ευρώ, είναι προτιμότερη η Philips.
Noμίζω?...

Φίλε aime πιστεύω είσαι λίγο υπερβολικός.
Ήδη η Sony πχ στις 32 ίντσες κάνει γύρω στα 1300 ευρώ που είναι κοντά στα ανώτερα όρια τιμής για 32 ίντσες στις μέρες μας. Πιστεύω ότι όσο και παθιασμένος να είσαι με Philips (άλλωστε και μένα με ενθουσιάζει η αισθητική του σχεδιασμού της) 300 ευρώ παραπάνω δηλάδή τιμή 1600 ευρώ για 32 ίντσες στις μέρες μας είναι παράλογο. Άσε που πρέπει να δούμε και κανα καθωσπρέπει review πρώτα και πολύ περισσότερο συγκριτικό test με την κορυφαία σε απόδοση μέχρι στιγμής D3000 -bye-

Για ποιότητα και απόδοση νομίζω θα είναι το λιγότερο σαν την 32d3000 . Εδώ η παλαιά 32pf9731 ή ακόμα και η 32pf9631 είναι καλύτερες ή ισάξιες της νέας sony.

Παράλογο 1600 ευρώ για 32 ίντσες? Και 1300 δεν είναι παράλογο? Όταν η βάση είναι κάτω από 600 ευρώ? Αυτή που έχει 1300 ή 1600 είναι 120%-170% καλύτερη τηλεόραση από αυτή που έχει 600 ευρώ?

Ασφαλώς ΟΧΙ. Άντε η διαφορά τους τεχνικά να είναι το πολύ μέχρι 15%-20%!! Και εννοώ το τί βλέπουν τα μάτια μας σε τελική ανάλυση...

Μεχρι λοιπον να ερθει και η Philips η Sony 32D3000 ειναι the new class leader in this category

New review from hdtvorg
Conclusion
The Sony KDL-32D3000 raises the bar for 32in LCD performance, not by much, but enough to make it the class leader in this category. A significantly higher price than the equivalent 32in Panasonics will give potential customers a few sleepless nights we are sure.

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-32d3000.htm

Σύμφωνα με το www.pricerunner.com έχει πέσει ήδη στα 1164 ευρώ μέσα σε 2 εβδομάδες κυκλοφορίας (από 1299)! -10% περίπου!

Αγαπητέ nilo, το site που λές λέει τα εξής:

...Look under the hood of the Sony KDL-32D3000 and you will be very pleased to find 3 HDMI inputs (1.3) along with...

Πότε έβαλε η Sony HDMI 1.3 σε αυτό το μοντέλο αφού δέν έχει?!!!!
Ωραίο τέστ!!!

για την 40" τιποτα? κανενα review?

επισης η λογικη των τιμων για τους προλαλησαντες δεν οδηγει πουθενα.

εγω θελω να γραφει sony 40d3000,αλλος philips αλλος noname.

τι να κανουμε τωρα.

υ.γ:αντε και κατι σοταρει το ετερον....ημισυ στο τηγανι, μηπως να μπω και εγω μεσα?

Last edited:

Μα πόσο διαφορά μπορεί να έχει η 32 από την 40?
Στα ίδια είναι περίπου.... ως απόδοση.

Σύμφωνα πάντως με το www.htdvorg.co.uk η sony 32v2500 έχει περισσότερα αστέρια από την 32d3000!!! Είναι καλύτερη η παλαιότερη!!!

Μάλλον την πάτησαν!!! Όταν βγήκε η πρώτη νόμιζαν ότι είδαν την καλύτερη!!! Βγήκε τώρα η δεύτερη, που είναι χωρίς συζήτηση καλύτερη, και δεν ξέρουν πως να την βαθμολογήσουν. Πρέπει να ξαναρχίσουν την κλίμακά τους.

δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται οταν ανεβαινουν οι ιντσες.
μιλαω για sd.

το λιγο....κρατα την αποσταση δεν εβλαψε κανεναν,αντιθετως.

Last edited:

Πάντως οι πιο τυχεροί ειναι οι Ελβετοί. Παρόλο που είναι πανάκριβη χώρα τα ηλεκτρονικά είναι φτηνά γιατί ΦΠΑ = 7,6% μόνο.
Δυστυχώς για μας δεν είναι στην Ευρωπαικη Ενωση. Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεται κάποιος :

http://www.architronic.ch/?id=000918581 (η τιμή είναι σε φράγκα = 1386 ευρώ για την 40άρα ! )

Μπορείς να την φέρεις ή να σου την στείλουν Ελλάδα χωρίς τελωνείο, διότι δεν ανήκει μέν η Ελβετία στην ΕΕ , ανήκει στον Ενιαίο Ευρωπαικό Οικομικό Χώρο.

Άν έχετε συγγενή ή γνωστό νταλικιέρη(!) πάρτε την από εκεί!!!