Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Mια λογικη περιοδος για αγορα θα ηταν κατα σεπτεμβρη μερια η λιγο αφοτου σκασουν μυτη τα νεα W και Χ . Τωρα καλοκαιρακι ,παραλιουλες και κανα ματακι κανα β_ζακι , κ_λ@ρ@κι και τετοια ...... δεν ειναι καιρος για DVD κ.λ.π. :smash:
Heaven can Wait
Εγω παντος το εχω θεσει για δεκεμβριο οριστικα και οτι γλυτωσω , γλυτωσα απο ευρωπουλα.... Θα εχω και χρονο για αραγμα και θα το απολαυσω .

Μπορείς να την φέρεις ή να σου την στείλουν Ελλάδα χωρίς τελωνείο, διότι δεν ανήκει μέν η Ελβετία στην ΕΕ , ανήκει στον Ενιαίο Ευρωπαικό Οικομικό Χώρο.

Άν έχετε συγγενή ή γνωστό νταλικιέρη(!) πάρτε την από εκεί!!!

Βλεπω το θεμα της εγγυησης το εχουμε γραμμενο:music-smiley-005:
Δεν :ears: τιποτα λεμε.

Πάντως οι πιο τυχεροί ειναι οι Ελβετοί. Παρόλο που είναι πανάκριβη χώρα τα ηλεκτρονικά είναι φτηνά γιατί ΦΠΑ = 7,6% μόνο.
Δυστυχώς για μας δεν είναι στην Ευρωπαικη Ενωση. Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεται κάποιος :

http://www.architronic.ch/?id=000918581 (η τιμή είναι σε φράγκα = 1386 ευρώ για την 40άρα ! )

αρα επρεπε να ειναι 1530 η τιμη της και οχι 1800 του πλαισιου

μου φαινεται οτι θα την παρω απο γερμανια

να πω οτι κρυωσα λιγο με την τιμη που δινουν τα μαγαζια εδω.

ασε που πηρα τηλεφωνο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι τα 4 χρονια εγγυησης ειναι δωρεαν δηλαδη οτι ετσι και αλλοιως θα ειχε 1800

χαλασε και το πλαισιο?

Last edited:

Βλεπω το θεμα της εγγυησης το εχουμε γραμμενο:music-smiley-005:
Δεν :ears: τιποτα λεμε.

Σε καλύπτει υποτίθεται η πανευρωπαική. Αλλά γιατί τόσο καημός? Το technixx ή digitalo που γράφεται για να αγοράσουμε προιόντα δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας? Φυσικά όχι και είναι και πανάκριβο! Μη βλέπετε τα προιόντα κράχτες....Δές τε και τα υπόλοιπα να δείτε τί φθηνά που είναι....
Η πιό φθηνή αγορά είναι να βρείτε ένα ιντερνικό μαγαζί που στέλνει στην Ελλάδα με το λιγότερο δυνατό κόστος. Κανένας δεν είναι φθηνός...Σε ορισμένα είναι φθηνοί!

Εγω για την εγγυηση εχω γραψει την αποψη μου .......και ιδιαιτερα για την sony..:rifle:
Οσο για τα μαγαζια απ εξω ,δυστηχως δεν ξερω γερμανικα η γαλλικα και απο αγγλια εννοειτε οτι δεν εχει κανενα νοημα να παραγγειλης.
Εχω ψωνισει απ εξω σε τρελλες τιμες ειδη ποδηλατικα π.χ. που εδω ειχαν και 2,5 φορες επανω ..... Αλλα οσα πουλουσε εκει ,ενα μαγαζι σε μια πολη 200.000 κατοικων δεν πουλαγε ολη η Ελλαδα σε μια σεζον .
Κατι αναλογο ισχυει και για τις τηλεορασεις και οχι μονο.
Χεσμενη την εχουν την δικη μας αγορα οι ξενοι .......

Πότε έβαλε η Sony HDMI 1.3 σε αυτό το μοντέλο αφού δέν έχει?!!!!
Ωραίο τέστ!!!

Ποιος ειπε οτι δεν εχει? Και σε αλλα τεστ που εχω διαβασει παντου λεει οτι το ΗDMI ειναι 1.3.

Of course it's worth mentioning that Theatre Sync is just Sony's name for CEC (Consumer Electronic Control), which is an open control standard that functions over HDMI 1.3.

http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/04/04/Sony-Media-Experience-2007/p2

Οσο για το αν στο μελλον η Philips βγαλει καποιο καλυτερο μοντελο δεν το ξερω σιγουρα παντως αυτη τη στιγμη η D3000 μαζι με την την RD2 ειναι οι δυο καλυτερες της κατηγοριας.
Επισης στην τιμη της 40D3000 δεν υπαρχει Philips με παρομοια αποδοση ουτε για δειγμα να μην μιλησουμε και για την τεραστια διαφορα σε αξιοπιστια μεταξυ των δυο.

Last edited:
Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Tί παραπάνω προσφέρει το HDMI 1.3 απο το απλό και υπάρχει DVD player με την ανάλογη σύνδεση?

Ποιος ειπε οτι δεν εχει? Και σε αλλα τεστ που εχω διαβασει παντου λεει οτι το ΗDMI ειναι 1.3.

Of course it's worth mentioning that Theatre Sync is just Sony's name for CEC (Consumer Electronic Control), which is an open control standard that functions over HDMI 1.3.

http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/04/04/Sony-Media-Experience-2007/p2

Οσο για το αν στο μελλον η Philips βγαλει καποιο καλυτερο μοντελο δεν το ξερω σιγουρα παντως αυτη τη στιγμη η D3000 μαζι με την την RD2 ειναι οι δυο καλυτερες της κατηγοριας.
Επισης στην τιμη της 40D3000 δεν υπαρχει Philips με παρομοια αποδοση ουτε για δειγμα να μην μιλησουμε και για την τεραστια διαφορα σε αξιοπιστια μεταξυ των δυο.

Συγνώμη αλλά:
which is an open control standard that functions over HDMI 1.3.

Δέν σημαίνει ότι έχει 1.3!!! Αν έχει Τότε γιατί δεν το μνημονεύει η Sony στα χαραχτηριστικά του μοντέλου της? Το έχει κρυφό ή για έκληψη?

Εγω για την εγγυηση εχω γραψει την αποψη μου .......και ιδιαιτερα για την sony..:rifle:
Οσο για τα μαγαζια απ εξω ,δυστηχως δεν ξερω γερμανικα η γαλλικα και απο αγγλια εννοειτε οτι δεν εχει κανενα νοημα να παραγγειλης.
Εχω ψωνισει απ εξω σε τρελλες τιμες ειδη ποδηλατικα π.χ. που εδω ειχαν και 2,5 φορες επανω ..... Αλλα οσα πουλουσε εκει ,ενα μαγαζι σε μια πολη 200.000 κατοικων δεν πουλαγε ολη η Ελλαδα σε μια σεζον .
Κατι αναλογο ισχυει και για τις τηλεορασεις και οχι μονο.
Χεσμενη την εχουν την δικη μας αγορα οι ξενοι .......

Καθόλου χεσμένη δεν την έχουν την αγορά μας σε πληροφορώ!!!

Για αυτό και πλάκωσαν Media Markt , Fnack , Dixons. Πολύ ωραία αγορά είναι η Ελλάδα. Σε δύο πόλεις είναι ο μισός πληθυσμός και πλέον, άρα με 3-5 καταστήματα πουλάμε σε 5.000.000 πληθυσμό!!! Ούτε Βέλγιο....

Και τί κοινό.Σέ ποιά Ευρωπαική χώρα έχει τόσο υψηλό μερίδο η Sony και η Philips? Πουθενά!!! Μόνο στην Ελλάδα!!!

Για αυτό και πλάκωσαν Media Markt , Fnack , Dixons. Πολύ ωραία αγορά είναι η Ελλάδα. Σε δύο πόλεις είναι ο μισός πληθυσμός και πλέον, άρα με 3-5 καταστήματα πουλάμε σε 5.000.000 πληθυσμό!!! Ούτε Βέλγιο....

Και τί κοινό.Σέ ποιά Ευρωπαική χώρα έχει τόσο υψηλό μερίδο η Sony και η Philips? Πουθενά!!! Μόνο στην Ελλάδα!!!

εγω ξερω οτι τα μικρα μαγαζια εχουν καλυτερες τιμες πλεον.

Τα πολυεθνικα μαγαζια που λες δεν εχουν τις ιδιες τιμες με το εξωτερικο ειτε πουλανε γαλατα ειτε υψηλη τεχνολογια...........
Εδω οι τιμες ειναι προσαρμοσμενες στο Αλου Φαν Παρκ ....πουλαμε μια και κερδαμε για δυο.:grinning-smiley-043
Τα μαγαζια αυτα Ζουν απο τις καταχρεωμενες πιστωτικες του μ@λ@κα του ελληνα , που ειναι Τοσοο Μ....ας που βαζει δοσεις των 10 ευρω για 46 μηνες...
Εγω το μονο κοματι (και τεραστιο μαλιστα) ενεργου πλυθησμου που ξερω να εχει λεφτα στο χερι ,ειναι οι Αλλοδαποι ,αλβανοι ,κ.λ.πες μειονοτητες ,αλλα αυτοι δεν αγοραζουν Lcd και πλασματα ακομα.
Οσο για το ποσο πουλανε οι φιρμες στην ελλαδα ,ειναι το συνδρομο της χλωρινης ........ Klinex αυτην ξερεις αυτην αγοραζεις:flipout:
Ειναι σαν να λεμε οτι ο κονομημενος θελει να αγορασει αμαξι και δεν θα ειναι στις πρωτες του επιλογες η mercedes και η BMW.... Γινετε? Δε γινετε.

Ποιά μικρά? Έμεινε κανένα? Άν εννοείς τα Expert , Electronet, ΣΕΗΟΣ κλπ καθόλου φθηνοί δεν είναι και αυτοί!!!
Όσο για τις προσφορές, αυτές είναι για στόκ!!! Στο εξωτερικό θα βρείς τα φθηνότερα και σε αυτό το κατάστημα της Λάρισας που περιέργως τα πουλά πολύ χαμηλά. Κάτω του κόστους αγοράς, ή στο κόστος αγοράς. Μάλλον περιμένει να κερδίσει από το μπόνους- πιστωτικό στο τέλος της χρονιάς και το μεταφέρει στον πελάτη από την αρχική πώληση. Μπράβο του για μάς!!! Πόσο όμως θα αντέξει?

Τα πολυεθνικα μαγαζια που λες δεν εχουν τις ιδιες τιμες με το εξωτερικο ειτε πουλανε γαλατα ειτε υψηλη τεχνολογια...........
Εδω οι τιμες ειναι προσαρμοσμενες στο Αλου Φαν Παρκ ....πουλαμε μια και κερδαμε για δυο.:grinning-smiley-043
Τα μαγαζια αυτα Ζουν απο τις καταχρεωμενες πιστωτικες του μ@λ@κα του ελληνα , που ειναι Τοσοο Μ....ας που βαζει δοσεις των 10 ευρω για 46 μηνες...
Εγω το μονο κοματι (και τεραστιο μαλιστα) ενεργου πλυθησμου που ξερω να εχει λεφτα στο χερι ,ειναι οι Αλλοδαποι ,αλβανοι ,κ.λ.πες μειονοτητες ,αλλα αυτοι δεν αγοραζουν Lcd και πλασματα ακομα.
Οσο για το ποσο πουλανε οι φιρμες στην ελλαδα ,ειναι το συνδρομο της χλωρινης ........ Klinex αυτην ξερεις αυτην αγοραζεις:flipout:
Ειναι σαν να λεμε οτι ο κονομημενος θελει να αγορασει αμαξι και δεν θα ειναι στις πρωτες του επιλογες η mercedes και η BMW.... Γινετε? Δε γινετε.

Μα Sony αγοράζουν όλοι!!! ΌΧΙ αυτοί που τα έχουν!!! Έχουμε 40% πλουσίους στην Ελλάδα? Μα πού ζούμε? Στο Μόντε Κάρλο?
Sony με 48 δόσεις. Αυτή είναι η Ελλάδα...

Μα Sony αγοράζουν όλοι!!! ΌΧΙ αυτοί που τα έχουν!!! Έχουμε 40% πλουσίους στην Ελλάδα? Μα πού ζούμε? Στο Μόντε Κάρλο?
Sony με 48 δόσεις. Αυτή είναι η Ελλάδα...

Εγω παντως την πιστωτικη καρτα την εχω μονο για να την βλεπω. Καθε λιγο με παιρνουν απο την τραπεζα για τις νεες "τρομερες προσφορες" και τους λεω "ευχαριστω πολυ δεν θα παρω".

Γιατι να πληρωσω κατι 2 φορες την αξια του (τοσο παει τελικα με τους τοκους)?

Οποιος μπλεξει με τις τραπεζες χαθηκε.

Δεν πιανεις το πνευμα μου....... Ολοι αγοραζουν σονυ και φιλιπς γιατι αυτες ξερουν και αυτες εμπιστευονται.....πλεον.

Και ο νεοαποκτηθεισας φραγκα η γενηθησας με αυτα ,δεδικαιωτε να αγορασει μια μερσεντα η μια μπεμπα .... για το στατους ....κ.λ.π.
Η μεσαια ταξη αν βγαινει θα παρει toyota ,οι αλβανοι οτι ναναι γερμανικο η μερσεντες και οι γκομενες το Υ της λαντσια αν βγαινουν στα φραγκα αλλοιως καλο και το Πεζω .
Ειναι καποια πραγματα δεδομενα , πως να το κανουμε . Τι να ψαξει ο αλλος ? για τη METZ την τομσον και την τελεφουνκεν που ειχε καποτε ?
Και καθοτι ο Ελλην ειναι και Καρφουριστας και πρακτικεριστας κ.λ.π. ξερει και τις LG τις samsung τις Funai και τις λοιπες χαμηλοτοκες τιμολογιακες δυναμεις.
Αυτος που αναζηταει εστω για το γαμωτο να μη δωσει τα λεφτα του αερα μπανα ,ψαχνει ,ρωταει ,διαβαζει αναλογο τυπο ,ψαχνει σε κανενα φορουμ αν εχει αυτη τη δυνατοτητα .....
Κατα τα αλλα γεμισαν τα σπιτια LCD για να βλεπουν την μενεγακη σε 16:9 και να λενε πως παχυνε ετσι αυτη ? και ελατε να δουμε το ματς στην καινουργια μας τι βι και θα παραγγειλουμε σουβλακια......
Και ο κουνιαδος μου που ειναι ασχετος σονυ πηρε ...σαν του κουμπαρου....

Again sorry I am in a rush just now. Here is some freeview pictures on it. No matter what is getting upscaled or downscaled the TV handles everything superbly. I think freeview is fine. Again like any HD TV if the freeview signal has a low bitrate it will always look quite shoddy compared to a CRT. But with newer programs like Countdown and a lot of adverts etc the picture looks great. I still don't find motion perfect on any LCD TV but football is certainly smoother on this TV than previous generations.

Again being the big games player I am we are probably some of the most fussy people when it comes to picture quality. If the picture is blurry and the colours and dark areas don't look great then there is no way I would purchase the screen. I had a look at the Panasonic LXD700 and was very impressed with it. Problem is it didn't go up to the 40" screen size so that ruled it out for me. Sony have put all there R&D into LCD whilst Panasonic have tended to stick with Plasma so I think Sony still have the edge with LCD technology.

I have always found BRAVIA to be better with games (especially with colour) and response that VIERA, as I tested their LCD's with games last year before purchasing the 32S2530 (I later updated to the 40" fast as Wii Bowling's alley didn't look big enough on the 32"!). This brought the decision of my next screen to the 40" D3000 and the Panasonic 50" PX70. After seeing the PS3 played through the 50" I found the lack of brightness compared with the BRAVIA and the reflection on the screen quite off putting. Colour didn't seem as vibrant either. Also after reading about the image retention problems still caused by Plasma screen I decided to go against it. Great TV but not for me.

And I have looked at the screen on dark pictures and let it lie idle on an unused AV channel. There is NO ghosting or cloudiness whatsoever on the picture. None at all. No pixel problems either which is superb as when gaming or watching a movie it is all I end up noticing!

Last thing my friend has the 40"W2000 from Sony. Great TV and obviously Full HD 1080p. Bringing Layer Cake and Rocky Balboa (Blu-Ray) over to his house confirmed that the majority of buyers out there will NOT notice a difference in 1080i an 1080p, not too much at 40" anyway. I have a fussy eye so if I look for the extra detail I can slightly notice it but it is not a big issue at all. When we are hitting screens 50" and above I think it'll start becoming essential but at 40" it's personal preference. You will not be disappointed without it.

απο κατοχο της sony,ετσι δεν ειναι rivers δεν ειμαι μελος και, δεν μπορω να δω τις φωτο,αλλα εαν ειναι απο την d3000,
αυτο το shoddy σε sd δεν μου αρεσε καθολου

Last edited:

απο κατοχο της sony,ετσι δεν ειναι rivers δεν ειμαι μελος και, δεν μπορω να δω τις φωτο,αλλα εαν ειναι απο την d3000,
αυτο το shoddy σε sd δεν μου αρεσε καθολου

Λεει ομως:

"if the freeview signal has a low bitrate..." , με λιγα λογια αν το σημα δεν ειναι καλο.

To hdtvorg εχει τεστ την 32D3000 και παιρνει την υψηλωτερη βαθμολογια που εχει δωθει ποτε για τηλεοραση!!!

Conclusion
The Sony KDL-32D3000 raises the bar for 32in LCD performance, not by much, but enough to make it the class leader in this category. A significantly higher price than the equivalent 32in Panasonics will give potential customers a few sleepless nights we are sure.

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-32d3000.htm

Standard Definition (SD) performance is a revelation, with an almost complete absence of video noise. Of course, a 32in screen is small enough to hide some of the inconsistencies that creep into a picture as a result of the conversion of a 576p source to an HD ready screen configuration, but it is nevertheless extremely impressive. It will be interesting to see if we are as impressed with the SD performance of the KDL-32D3000's older brother the KDL-40D3000

ειναι μικρη και μπορει να καλυψει καποιες ατελειες.......για να δουμε την 40"

εχω την εντυπωση οτι το αστερι θα ειναι των 32"και οχι των 40"

Last edited: