Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Μεγεια την νεα τηλεοραση.

Δοκιμασες να δωσεις 1360*768 στην τηλεοραση μεσω VGA? Θα εχεις 1:1 pixel maping με μια μαυρη μπαρα 3 pixel δεξια και αριστερα.

Μεγεια την νεα τηλεοραση.

Δοκιμασες να δωσεις 1360*768 στην τηλεοραση μεσω VGA? Θα εχεις 1:1 pixel maping με μια μαυρη μπαρα 3 pixel δεξια και αριστερα.

Thanks! Nai htan h prwth syndesh pou ekana. Edwse 1:1 alla mesw VGA se aythn thn analysh to anagnwrizei ws PC mode me apotelesma na einai apenergopoihmena ta theatre mode, oles oi "advanced" epiloges ka8ws k to motion enhancing opote den yparxei kapoio pleonekthma se sxesh me ena aplo monitor.

Sorry gia ta greeklish

UPDATE

Tελικα η κακη κινηση οφειλονταν στα συγκεκριμενα divx. Με αλλα divx η κινηση ειναι μια χαρα. Επισης το scaling στα 720p μεσω HDMI διορθωνεται αρκετα μεσω ρυθμισης του sharpness κ μεσω του Underscanning στους forceware της nvidia.

Γιαννης

Tην 32" εχεις η την 40"?

Γιατι στην πρωτη προφανως λογω μικρου μεγεθους το ghosting θα φαινεται πολυ λιγοτερο ασε που ετσι και αλλιως οι Sony ειναι απο τις τηλεορασεις που ποτε δεν ειχαν προβλημα με την γρηγορη κινηση οποτε τα οφελη του 100 Hz φαινονται λιγοτερο απο οτι σε αλλες μαρκες.

Την 40 έχω. Εντάξει τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα με τα 100hz.Δεν βλέπεις καμιά τρελή διαφορά αλλά υπάρχει κάποια μικρή διαφορά στην γρήγορη κίνηση. Τέλος πάντων η tv γενικά είναι καταπληκτική αλλά μην μπορώντας να την συγκρίνω και με την V2500 δεν ξέρω αν αξίζει τα 300 ευρώ παραπάνω. Μακάρι να τα αξίζει και να μην ξοδεύτηκα τζάμπα.

1) Έχω ήδη ψηθεί για την d3000(40αρα), περιμένω πλήρες review και αναλυτικές ρυθμίσεις από rivers και, για να μην αλλάξω γνώμη, επειδή η αγορά θα γίνει σε ένα μήνα, δε θα ξαναμπώ γι' αυτό το διάστημα στο forum, (χε-χε)...
2) Αυτό το 1 έτος εγγύησης της Sony δεν το έχω καταλάβει και κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Η μικρότερη δυνατή εγγύηση είναι τα 2 χρόνια. Ε ρε γλέντια που θα γίνουν κατά την αγορά της...

Αυτος που ειναι υποχρεωμενος να προσφερει 2 χρονια εγγυηση για καθε πραγμα ειναι ο τελικος πωλητης του πραγματος και οχι ο εισαγωγεας. Στην συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα αμα αγορασεις απο το Πλαισιο τοτε η Sony προσφερει μονο ενα χρονο εγγυηση, το Πλαισιο πρεπει με δικη του εθυνη να σε καλυπτει για αλλο ενα (;).

Με VGA καλώδιο δοκίμασες; Μην ξεχνάς ότι η D3000 υποστηρίζει (natively) μέχρι και 1360x768, δεν υποστηρίζει 1080p (απλά κάνει downscale σε 1080i)

Έχω dvd με upscale μέχρι 1080i. Είναι προτιμότερο να κάνω το upscale από το dvd ή την τηλεόραση? Επίσης νόμιζα ότι η d3000 αποδίδει και τα 1080p, κάνω λάθος?

Αυτος που ειναι υποχρεωμενος να προσφερει 2 χρονια εγγυηση για καθε πραγμα ειναι ο τελικος πωλητης του πραγματος και οχι ο εισαγωγεας. Στην συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα αμα αγορασεις απο το Πλαισιο τοτε η Sony προσφερει μονο ενα χρονο εγγυηση, το Πλαισιο πρεπει με δικη του εθυνη να σε καλυπτει για αλλο ενα (;).
Εννούσα τη Sony ως πωλήτρια
-bye-

Έχω dvd με upscale μέχρι 1080i. Είναι προτιμότερο να κάνω το upscale από το dvd ή την τηλεόραση? Επίσης νόμιζα ότι η d3000 αποδίδει και τα 1080p, κάνω λάθος?

Η D3000 δεν υποστηρίζει 1080p, παρόλα αυτά ειναι πολύ καλή τηλεοραση οπότε μην αγχώνεσαι...

Για το upscale θα πρέπει να δοκιμάσεις μονος σου ποιός scaler ειναι καλύτερος του DVD ή της τηλεορασης... (Ποιό DVD έχεις ?)

Η D3000 δεν υποστηρίζει 1080p, παρόλα αυτά ειναι πολύ καλή τηλεοραση οπότε μην αγχώνεσαι...

Για το upscale θα πρέπει να δοκιμάσεις μονος σου ποιός scaler ειναι καλύτερος του DVD ή της τηλεορασης... (Ποιό DVD έχεις ?)
http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=02&modelCodeDisplay=HT-902TB&model=NOTHING

Μέτριο πιστεύω αλλα οικονομικό. Απλώς έχω crt και δε μπορώ να δοκιμάσω το scaler του.

Νομίζω οτι η Sony θα έχει καλύτερο scaler oπότε ασε την TV να κάνει το scaling....
Η τηλεόραση έχει κουμπί για την αλλαγή της ανάλυσης (όπως βλέπω στο dvd) και διαλέγεις ποια σου φαίνεται καλύτερη στα μάτια σου?

Απάντηση: Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Δέχεται 1080p , μην λέμε κουφά τώρα ... Σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις δέχονται πλέον 1080p , απλά οι τηλεόρασεις σε χαμηλότερη ανάλυση κάνουν downgrade το σήμα ...

Re: Απάντηση: Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Δέχεται 1080p , μην λέμε κουφά τώρα ... Σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις δέχονται πλέον 1080p , απλά οι τηλεόρασεις σε χαμηλότερη ανάλυση κάνουν downgrade το σήμα ...

Μα αυτό εννοώ και εγώ... το σήμα προφανώς θα το δεχτεί αλλά θα το προσαρμόσει - downscale - στην μεγίστη δυνατή ανάλυσή της δηλαδή τα 720p ι

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Ομιλείτε ελληνικά , όταν θέλετε να πείτε για το 1080p , απλά πείτε η τηλεόραση δεν προβάλει σε 1080p , για να μην μπερδεύουμε τους αναγνώστες ...

Στο κάτω κάτω τα 1080p έχουν αξία πάνω απο 50 ίντσες ή και σε μικρή απόσταση ...

:offtopic:
You are no longer welcomed here, Gandalf stormcrow!

Μήπως να επανέλθουμε στο θέμα μας σιγά-σιγά ??

Αν θυμάμαι είχες ρωτήσει κατι, η απάντησή μου είναι οτι επειδή ο scaler της Sony μάλλον είναι αρκετά καλύτερος από τον αντίστοιχο του DVD σου, θεωρώ οτι την καλύτερη εικόνα θα πάρεις εαν στείλεις το σήμα του DVD (εννοείται μέσω HDMI) με την native ανάλυση του (576i) και να αφήσεις τον scaler της τηλεόρασης να κάνει upscale το σήμα στην βέλτιστη ανάλυση της TV

Μήπως να επανέλθουμε στο θέμα μας σιγά-σιγά ??

Αν θυμάμαι είχες ρωτήσει κατι, η απάντησή μου είναι οτι επειδή ο scaler της Sony μάλλον είναι αρκετά καλύτερος από τον αντίστοιχο του DVD σου, θεωρώ οτι την καλύτερη εικόνα θα πάρεις εαν στείλεις το σήμα του DVD (εννοείται μέσω HDMI) με την native ανάλυση του (576i) και να αφήσεις τον scaler της τηλεόρασης να κάνει upscale το σήμα στην βέλτιστη ανάλυση της TV
Αυτό θα κάνω, τουλάχιστον μέχρι να αγοράσω το ps3.
Υ.Γ. Sorry για το οφτοπικ, ελπίζω να μην θίχτηκες, ήταν πλάκα.