- 3 May 2014
- 517
Λοιπόν...Έχω θέμα με την τηλεόραση μου και δεν ήξερα που να ανοίξω το νήμα...Ας ξεκινήσω λοιπόν με ένα μικρό πρόλογο.( Αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα... D: )
Γεια σας τρελό-παρέα , τι γίνετε?
Είμαι νέο μέλος , ερχόμενος από adslgr και ξεκινάω σιγά σιγά τον πρόλογο.
Μια ζωή πεζό video games , και παρόλο που αγαπώ πολύ την εικόνα , ποτε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν μέχρι που....Με ανάγκασαν.
Μετά από τόσα χρονια με μια 24'' CRT , έρχεται ( μετά από ps1-2-3 ) η 13/12/13 και παο κωτσόβολο...Με συνέφεραν στο νοσοκομείο βεβαια...
Πλακα κάνω , ήξερα δυο τρεις μήνες πριν ότι δεν έχει scart.
Όπως και νάχει , πείρε φώτα ο κ@@@@ μου.
Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι εστί T.V. εν έτι 2014.
Μαζί λοιπόν με τον π@@@@@ μου , πείραν φωτιά και τα ματια μου να ψάχνω για τηλεόραση και να διαβάζω ότι δεν έχω διαβάσει τόσα χρονια.
Είμαι χαρούμενος βεβαια που έπεσα σε χρονια με τρομερή εξέλιξη.
Τελικά , κατέληξα adslgr , ο φίλος alex και host0505 ( νομίζω είναι k εδώ ) μου είπαν το μοντέλο που και παράγγειλα.
Και συνεχίζω λέγοντας , ( sorry για διπλό post αλλα δεν έχω pc και κάνω browsing από ps3 , το adslgr ευτυχώς είχε ένα '' συμψηφισμό '' post αλλα εδώ... )
Κάνοντας μάλλον μια πρώτη ( άσχετη με το πρόβλημα μου ) ερώτηση.
Το spva / spa είναι καλύτερο panel από IPS ? Για να τελειώνουμε.
Δεν θέλω μεγάλη θέαση , είναι μονο για εμενα η τηλεόραση.
Και το πρόβλημα μου....Αφού βιαστικά σαν τούβλο που είμαι...
Είδα στην συνεχεια ( καλά το xbox1 δεν το συζητώ αλλα ακόμα και το ps4 ) ότι το ps4 είναι mpάζο.Μέχρι τουλάχιστον να γίνουν firmware updates , να πετύχω καμια made in japan παρτίδα , να περάσει λίγο ο καιρός ( 1 χρόνο minimum ) και τα λοιπά και τα λοιπά...
Οποτε , τι γίνετε τώρα? Τώρα , είμαι με μια full HD και με μηχάνημα HD. ( ps3 720 p games ).
Πως γίνονται λοιπόν , ρύθμισις τώρα , για να μην φάω stretching ?
Καμια ελπίδα για black bars? Που είναι πιο suitable ?
Η θα το φάω το stretching , έτσι για να μάθω να βιάζομαι ?
Ευχάριστο εκ τον προτερων για την βοήθεια.
Να πω και να τελειώσω με αυτό , ότι χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα forum με τόσα , '' μυαλά '' ίσος και να κάνω λάθος και απλά να έχετε εξειδίκευση και γνώση , αλλα από τόσα που διάβασα πριν το registration μου , από ps4 συζήτηση ( όλο και τις 54 σελίδες ) μέχρι τηλεοράσεις και dune media player μπορώ να πω ( και htpc και ultimate αθόρυβο και λοιπά ) ότι έχετε όσο νάνε αρκετά περισσότερο I.Q. από άλλους και μονο και μονο που είπατε ( παραδεχτήκατε βασικά ) ότι η w905 είναι μανouλο μανouλο ακόμα και του 2014 στις led ( θα δείξει βεβαια ).
Ελπίζω να μην φάνε τα post μου ( double και triple ) διαγραφή και εύχομαι να έχω καλο foruming.
Γεια σας τρελό-παρέα , τι γίνετε?
Είμαι νέο μέλος , ερχόμενος από adslgr και ξεκινάω σιγά σιγά τον πρόλογο.
Μια ζωή πεζό video games , και παρόλο που αγαπώ πολύ την εικόνα , ποτε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν μέχρι που....Με ανάγκασαν.
Μετά από τόσα χρονια με μια 24'' CRT , έρχεται ( μετά από ps1-2-3 ) η 13/12/13 και παο κωτσόβολο...Με συνέφεραν στο νοσοκομείο βεβαια...
Πλακα κάνω , ήξερα δυο τρεις μήνες πριν ότι δεν έχει scart.
Όπως και νάχει , πείρε φώτα ο κ@@@@ μου.
Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι εστί T.V. εν έτι 2014.
Μαζί λοιπόν με τον π@@@@@ μου , πείραν φωτιά και τα ματια μου να ψάχνω για τηλεόραση και να διαβάζω ότι δεν έχω διαβάσει τόσα χρονια.
Είμαι χαρούμενος βεβαια που έπεσα σε χρονια με τρομερή εξέλιξη.
Τελικά , κατέληξα adslgr , ο φίλος alex και host0505 ( νομίζω είναι k εδώ ) μου είπαν το μοντέλο που και παράγγειλα.
Και συνεχίζω λέγοντας , ( sorry για διπλό post αλλα δεν έχω pc και κάνω browsing από ps3 , το adslgr ευτυχώς είχε ένα '' συμψηφισμό '' post αλλα εδώ... )
Κάνοντας μάλλον μια πρώτη ( άσχετη με το πρόβλημα μου ) ερώτηση.
Το spva / spa είναι καλύτερο panel από IPS ? Για να τελειώνουμε.
Δεν θέλω μεγάλη θέαση , είναι μονο για εμενα η τηλεόραση.
Και το πρόβλημα μου....Αφού βιαστικά σαν τούβλο που είμαι...
Είδα στην συνεχεια ( καλά το xbox1 δεν το συζητώ αλλα ακόμα και το ps4 ) ότι το ps4 είναι mpάζο.Μέχρι τουλάχιστον να γίνουν firmware updates , να πετύχω καμια made in japan παρτίδα , να περάσει λίγο ο καιρός ( 1 χρόνο minimum ) και τα λοιπά και τα λοιπά...
Οποτε , τι γίνετε τώρα? Τώρα , είμαι με μια full HD και με μηχάνημα HD. ( ps3 720 p games ).
Πως γίνονται λοιπόν , ρύθμισις τώρα , για να μην φάω stretching ?
Καμια ελπίδα για black bars? Που είναι πιο suitable ?
Η θα το φάω το stretching , έτσι για να μάθω να βιάζομαι ?
Ευχάριστο εκ τον προτερων για την βοήθεια.
Να πω και να τελειώσω με αυτό , ότι χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα forum με τόσα , '' μυαλά '' ίσος και να κάνω λάθος και απλά να έχετε εξειδίκευση και γνώση , αλλα από τόσα που διάβασα πριν το registration μου , από ps4 συζήτηση ( όλο και τις 54 σελίδες ) μέχρι τηλεοράσεις και dune media player μπορώ να πω ( και htpc και ultimate αθόρυβο και λοιπά ) ότι έχετε όσο νάνε αρκετά περισσότερο I.Q. από άλλους και μονο και μονο που είπατε ( παραδεχτήκατε βασικά ) ότι η w905 είναι μανouλο μανouλο ακόμα και του 2014 στις led ( θα δείξει βεβαια ).
Ελπίζω να μην φάνε τα post μου ( double και triple ) διαγραφή και εύχομαι να έχω καλο foruming.
Last edited by a moderator: