Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!
Οταν επιλεγω τα καναλια μεσω του filmnet box ο ηχος ειναι "σωστος" σε ολα τα καναλια!!! Το Filmnet ειναι συνδεμενο με scart στην tv.
Να σημειωθει οτι η εικονα ειναι καλη και στις 2 περιπτωσεις.
Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το τυχον αδυναμο σημα της κεραιας ή υπαρχει καποιο προβλημα στην Tv?
Καλως σας βρηκα κιολας
Παρομοια κατασταση και εδω, απο 21 crt στην 49d3000, το προβλημα(?) ειναι οτι οταν επιλεγω τα καναλια απο το remote της tv (default συντονισμος) στα περισσοτερα καναλια ο ηχος ακουγεται προβληματικα, ειτε με μπουκωματα/παρασιτα ειτε με μονο παρασιτα(μονο στο ΑΝΤ1). Ρυθμισα το audio filter στο low level και στις περισσοτερες περιπτωσεις το προβλημα λυθηκε, εκτος του ΑΝΤ1.Παιδιά καλησπέρα,
Τελικά κατάφερα και την ξεπακετάρισα την Κυριακή το απόγευμα αλλά δεν έχω προλάβει να περάσω αρκετές ώρες μαζί της για να σας πω ολοκληρωμένες τις εντυπώσεις μου.
Μέχρι τώρα έχω να πω τα εξής:
1. Το κουτί ήταν σφραγισμένο και μόλις την ενεργοποίησα μου ζήτησε να επιλέξω γλώσσα, οπότε καταρχήν ηρέμησα :coool: για το αν είναι του κουτιού, αν και δεν έχω μπει ακόμα στο service menu. Θα γίνει και αυτό...
2. Αφού στήθηκε λοιπόν το πρώτο συναίσθημα ήταν δέος για το μέγεθος, καθώς αντικατέστησε μια crt 21''αλλά και ικανοποίηση για την ποιότητα κατασκευής.
3. Η πρώτη αίσθηση όσον αφορά την εικόνα της nova ήταν λίγο περίεργη και αυτό γιατί είναι η πρώτη μου επάφή με lcd τηλεόραση, οπότε τώρα είδα πόσο χάλια εικόνα μας δίνει η nova:tdown: και μάλιστα σε μέγεθος που δεν είχα συνηθίσει. Επιπλέον είχα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου :chinscratch:
4. Έτσι λοιπόν μπήκαν τα μεγάλα μέσα, βλ. ρυθμίσεις Γιάννη (Rivers)και μπορώ να πω ότι υπήρξε μεγάλη διαφοροποίηση στο αποτέλεσμα και όντως άρχισα να την απολαμβάνω :BDGBGDB55:
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να την δω ούτε με αναλογική κεραία (αν και δεν έχω καλή ληψη έτσι και αλλιώς και σχεδόν ποτέ δεν τη χρησιμοποιώ), αλλά και ούτε και σε dvd για ταινία.
Οπότε αναμένεται η συνέχεια...
Οταν επιλεγω τα καναλια μεσω του filmnet box ο ηχος ειναι "σωστος" σε ολα τα καναλια!!! Το Filmnet ειναι συνδεμενο με scart στην tv.
Να σημειωθει οτι η εικονα ειναι καλη και στις 2 περιπτωσεις.
Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το τυχον αδυναμο σημα της κεραιας ή υπαρχει καποιο προβλημα στην Tv?
Καλως σας βρηκα κιολας