Απάντηση: Sony KDL-40L4000
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!
+ ΘΕΤΙΚΑ :
1) Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και Ποιοτικη για τα λεφτα της!
2) ΕΥΚΟΛΗ στον χειρισμο και στην εγκατασταση !!!
3) ΠΟΛΥ ομορφο καλαισθητο και εργονομικο Τηλεκοντρολ!
4) ΡΕ ΣΕΙΣ......ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!

ΔΕΝ το περιμενα αλλα εχει παρα πολυ μαυρο σε σημειο σε συγκριση με την CRT SONY 21" δεν διαφερει καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ειδικα αν ρυθμιστει σωστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ομολογω ΟΝΤΩΣ οτι δεν το περιμενα .......
5) ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!!!!
6) Συνδεση ΝΟΒΑΣ με ΣΚΑΡΤ και Δευτερη φλασια : Τα δειχνει καλα μεχρι Πολυ καλα ειδικα στις Διαφημισεις και στα σηριαλ οπου μου φαινεται οτι εχουν ακομα καλυτερη εικονα !!!!!

Συνδεση Γερμανικης Τηλεορασης απλη ! με καλωδιο κεραιας και τα δειχνει σαν την ΝΟΒΑ !
7) Δειχνει ΟΛΗ την οθονη με ενα εξυπνο τροπο που δεν παραμορφωνει σχεδον καθολου τα τετραγωνα καδρα της Ελλ, Τηλ, !!!!!!!!!!!!! απλα τα μεγενθυνει λιγακι και πεταει λιγο εξω το σημα των εκπομπων κατα το ιμισυ.....ΟΧΙ ομως τα γραματα απο κατω ! Καλο αυτο μου αρεσε !
8) Κινηση σε τηλεοπτικο γιατι μονο τετοιο εχω δει μεχρι τωρα .... ΑΨΟΓΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι 100ΗΖ ρε παιδες ;;;;;;;;;;
καμια μα καμια υποψια σκαλωματος !!!!!!!!!!!
9) Κανενα Πιχελ καμενο !!!!! ΕΥΤΗΧΩΩΩΩΩΩΣ !!!!!
10) Αρκετες Ρυθμισεις και την φερνεις εκει που θες ΑΜΕΣΩΣ !
11) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!! Και δυνατος αμα λαχει.....
12) Αρεσε στην Γυναικα μου και στην Πεθερα μου !
13 ) Πολυ καλη Γωνια θεασης !
14) ΔΕΝ εχει κλουμπινγκ ( πως το λενε....)
15) παροτι δεν ειναι 100ΗΖ δεν τρεμοπαιζει καθολου η εικονα της !!!!!οπως η CRT ......
αυτα εχω σημειωσει μεχρι στιγμης ! και να προσθεσω πως απο το 1,5 μετρο (παντα σε τηλεοπτικο σημα ) δεν μπορω να πω οτι θα σε ευχαριστησει η εικονα οσο τοσο απο τα 2,5 η 3 μετρα που πλεον απλα παρακολουθεις την τηλεοπτικη σου μεταδοση χωρις να στεκεσαι σε κατι στην εικονα !!!!
εγω απο αυριο θα βλεπω απο τα 4,5 μετρα αφου σημερα ειχαμε την παλια συσκευη και το κουτι της καινουργιας εκει που επρεπε να καθομασταν και ετσι πιστευω πως απο μακρυτερα θα ειναι πλεον απολαυση !!
να ξαναπω : ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΟΥ ΡΕΥ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εν ταχει θα γινει και αυτο .......... διοτι ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου βλεπω ετσι τα τηλεοπτικα φανταζομαι τα Χαιντεφινισια ................
Μειον -
1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 52αρα.............
2) Ηθελα 52αρα........
Απορια :
1) Λετε να τα βρω σκουρα στην συνδεση με το πισι ;;;;
2) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η KURO PIONEER αφου δειχνει αυτη ετσι που την πηρα 750 ευρα.......