Τελικα παιδια πηρα την Samsung LE37M86BDX και θα μου την φερουν σε καμια 10ρια μερες. Αληθεια, η Samsung LE37M86BDX σε ποσα Hz παιζει αραγε? 100ΗΖ δεν νομιζω.... η μηπως ειναι???
Τελικα παιδια πηρα την Samsung LE37M86BDX και θα μου την φερουν σε καμια 10ρια μερες. Αληθεια, η Samsung LE37M86BDX σε ποσα Hz παιζει αραγε? 100ΗΖ δεν νομιζω.... η μηπως ειναι???
Απάντηση: SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:tyros1: Τι εννοεις οταν λες πως περιμενες καλυτερη κινηση? Αυτο που συνεβει? Στην Samsung η Sony?
Κάτσε πρώτα να ρθει αυτή και μετά η άλλη......
Αν ειναι να περιμενουμε ενα χρονο τις 100 Ηz , αλλο ενα τις LED , αλλο ενα τις OLED και αλλο ενα τις 3D στο τελος δεν θα αγορασουμε τιποτα. :slapface:
Αυτην την αναποφασιστικοτητα για την αγορα νεας τηλεορασης οι Ψυχιατροι την ονομαζουν "συνδρομο Petran".![]()
μην το συζητάς Γιάννη, τα ξέρω τα χάλια μου φιλαράκ...:BDGBGDB55:
:BDGBGDB55:
ΥΓ. Σε συμπαθω φιλε Δημητρη γι'αυτο σε πειραζω.![]()
Βαγγέλη το hdmi καλώδιο κοστίζει....τρομάρα τους....
Αυτή είναι η TULIP SAMSUNG που έχει το PLAISIO ??????![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε παιδια γελατε με την τηλεοραση Samsung που αγορασα? Για 37αρα και για τα λεφτα που εδωσα, 1769 ευρο, μια χαρα πιστευω πωσ ειναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.