SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG

Τελικα παιδια πηρα την Samsung LE37M86BDX και θα μου την φερουν σε καμια 10ρια μερες. Αληθεια, η Samsung LE37M86BDX σε ποσα Hz παιζει αραγε? 100ΗΖ δεν νομιζω.... η μηπως ειναι???

Τελικα παιδια πηρα την Samsung LE37M86BDX και θα μου την φερουν σε καμια 10ρια μερες. Αληθεια, η Samsung LE37M86BDX σε ποσα Hz παιζει αραγε? 100ΗΖ δεν νομιζω.... η μηπως ειναι???

100 Ηz ειναι μονο η 32Μ86ΒD η οποια ομως δεν ερχεται προς το παρον Ελλαδα.

Kαλορίζικη... Αναμένουμε εντυπώσεις (και φωτογραφίες) μολις την παραλάβεις... -bye- -bye- -bye-

Απάντηση: Re: SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG

Απάντηση: SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:tyros1: Τι εννοεις οταν λες πως περιμενες καλυτερη κινηση? Αυτο που συνεβει? Στην Samsung η Sony?

Στη Samsung.
Κατα τα άλλα είμαι όχι απλά ευχαριστημένος, δεν πιστεύω στα μάτια μου.
Τώρα στο ποδόσφαιρο που παρατήρησα λίγη θολούρα στις γρήγορες μετακινήσεις της κάμερας στην αρχή με χάλασε πάρα πολύ και αν υπήρχε μοντέλο 100hz και Full HD θα την άλλαζα.
Δυστυχώς όμως ακόμα δεν υπάρχει τέτοια τηλεόραση...
Σύντομα όμως θα κυκλοφορήσουν και αυτές οπότε όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα τηλεόραση και έχουν υπομονή, πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να περιμένουν λίγο ακόμα.

Δεν θα αργήσουν πολύ....Τον Οκτώβριο η Sony KDL-40X3000 που θα είναι full hd και 100Hz!!!

Οι τιμές της θα είναι περίπου στις τιμές της τωρινής σειράς Χ

δηλαδή σε λογική τιμή με όλα τα νέα πελονεκτήματα της τεχνολογίας σε κάνα χρόνο περίπου...ζήσε μάη μου...(καλό μήνα σε όλους σήμερα που τον πιάσαμε τον Μάη)

Αν ειναι να περιμενουμε ενα χρονο τις 100 Ηz , αλλο ενα τις LED , αλλο ενα τις OLED και αλλο ενα τις 3D στο τελος δεν θα αγορασουμε τιποτα. :slapface:

Αυτην την αναποφασιστικοτητα για την αγορα νεας τηλεορασης οι Ψυχιατροι την ονομαζουν "συνδρομο Petran".:flipout:

ΥΓ. Σε συμπαθω φιλε Δημητρη γι'αυτο σε πειραζω.-bye-

Απάντηση: Re: SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG

Αν ειναι να περιμενουμε ενα χρονο τις 100 Ηz , αλλο ενα τις LED , αλλο ενα τις OLED και αλλο ενα τις 3D στο τελος δεν θα αγορασουμε τιποτα. :slapface:

Αυτην την αναποφασιστικοτητα για την αγορα νεας τηλεορασης οι Ψυχιατροι την ονομαζουν "συνδρομο Petran".:flipout:
μην το συζητάς Γιάννη, τα ξέρω τα χάλια μου φιλαράκ...:flipout::BDGBGDB55::flipout::BDGBGDB55::flipout:

ΥΓ. Σε συμπαθω φιλε Δημητρη γι'αυτο σε πειραζω.-bye-

τι μπορώ να πω εγώ τώρα?:flipout::flipout:

Πάντως ρε παιδιά είμαστε στην Ελλάδα αδιόρθωτοι. Πήγα πριν από 10 μέρες σε γνωστή αλυσίδα και μεταξύ άλλων είπα να ρίξω και μία ματιά στην 40αρα tulip μια και από πλευράς προδιαγραφών και αρχικών κριτικών φαίνεται πολύ καλή.

Είχαν που λέτε μία ταινία και έπαιζε σε καμιά 10αρια τηλεοράσεις - η εικόνα καλή δεν λέω αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Δίπλα μου ήταν ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής που παρατήρησε το ίδιο, ώσπου ο πωλητής έδωσε την εξήγηση: οι τηλεοράσεις ήταν συνδεδεμένες με το dvd (pioneer 696) με καλώδιο rf! Έλεος ρε παιδιά, από τους 5 τρόπους που θα μπορούσε να συνδέσει κάποιος την τηλεόραση επέλεξαν τον χειρότερο (και βάλτε και την απώλεια λόγω σύνδεσης πολλών τηλεοράσεων). Άντε μετά να αποφασίσεις ποια τηλεόραση θα πάρεις με βάση αυτό που είδες...

(Υ.Γ. Τις εν λόγω τηλεοράσεις τις προωθούν έντονα διαφημιστικά στο εν λόγω μαγαζί... σκεφτήτε να μην τις προωθούσαν κι όλας...)

Εγω παντως παιδια που ειδα την Samsung M86BDX 37'' διπλα στην Sony 40'' W2000 και λιγο πιο διπλα την Philips pf9731 37'', η εδειχνε πως ηταν λιγο καλυτερη. Ισως να ηταν λογο του τζαμιου που εχει η Samsung και να εδειχνε καπως? Ξερω και εγω? Εγω παντως την πηρα την Samsung!!! ;-))

Αυτή είναι η TULIP SAMSUNG που έχει το PLAISIO ?????? :flipout: :flipout: :flipout: :BDGBGDB55:

Attachments

• 955957.gif
    955957.gif
    22.7 KB · Views: 94
Γιατι ρε παιδια γελατε με την τηλεοραση Samsung που αγορασα? Για 37αρα και για τα λεφτα που εδωσα, 1769 ευρο, μια χαρα πιστευω πωσ ειναι.

Γιατι ρε παιδια γελατε με την τηλεοραση Samsung που αγορασα? Για 37αρα και για τα λεφτα που εδωσα, 1769 ευρο, μια χαρα πιστευω πωσ ειναι.

Δεν είδες την ετικέττα από το ζαμπόν TULIP στην πάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας;
Τώρα βέβαια σαν tyros που είσαι πρέπει να πεις και σε κάποιον Ψωμά να ποστάρει μπας και φτιάξουμε κανα τόστ (αθώωο αστειάκι, συγγνώμη δεν κρατήθηκα)
:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited: