giwrgos21r
New member
- 20 February 2008
- 52
Re: Sony Bravia 40''W3000
εγω παντως απο f86 w3000 kai pf9732 βαζω πρωτα τη σαμσουνγκ αφου εχει τα πιο εντονα χρωματα και καθαρη εικονα.. μετα τη φιλιπς η οποια ειναι εξισου ποιοτικη με τη σαμσ μικρη διαφορα, και μετα τη w3000 αφου ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος το τι σημαινει να μην ειναι στα 100ηζ (πιο ζοφη εικονα)
Καλησπερα παιδια.Με πηραν απο τη Σονυ και τελικα θα την αντικαταστησουν.Οποτε τωρα το διλλημα ειναι δικο μου.Παντως σημερα που πηγα στον Σαραφιδη ειπα τον πωλητη να βαλει και την w3000 και την f86 να παιζουν το ιδιο καναλι(Σκαι)και τι ειδα;Οπου πιξελιαζε η μια,πιξελιαζε και η αλλη.Η μονη διαφορα που ειχαν ηταν στο οτι η f86 ειχε πιο εντονα χρωματα,πιο ζωηρα.Απο εκει και περα στο τεστ του hdtv.co.uk λεει οτι η f86δεν ειναι και τοσο καλη στην περιγραφη λεπτομεριων στα σκοτεινα πλανα η αλλιως δεν εχει σωστες διαβαθμισεις του γκρι.Επισης οτι σε blue ray με 24p εμφανιζει λεει Slight judder with 1080p/24 signal (screen refresh probably not a multiple of 24Hz).Tι σημαινει αυτο;
εγω παντως απο f86 w3000 kai pf9732 βαζω πρωτα τη σαμσουνγκ αφου εχει τα πιο εντονα χρωματα και καθαρη εικονα.. μετα τη φιλιπς η οποια ειναι εξισου ποιοτικη με τη σαμσ μικρη διαφορα, και μετα τη w3000 αφου ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος το τι σημαινει να μην ειναι στα 100ηζ (πιο ζοφη εικονα)