Sony KDL-40W3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony Bravia 40''W3000

Καλησπερα παιδια.Με πηραν απο τη Σονυ και τελικα θα την αντικαταστησουν.Οποτε τωρα το διλλημα ειναι δικο μου.Παντως σημερα που πηγα στον Σαραφιδη ειπα τον πωλητη να βαλει και την w3000 και την f86 να παιζουν το ιδιο καναλι(Σκαι)και τι ειδα;Οπου πιξελιαζε η μια,πιξελιαζε και η αλλη.Η μονη διαφορα που ειχαν ηταν στο οτι η f86 ειχε πιο εντονα χρωματα,πιο ζωηρα.Απο εκει και περα στο τεστ του hdtv.co.uk λεει οτι η f86δεν ειναι και τοσο καλη στην περιγραφη λεπτομεριων στα σκοτεινα πλανα η αλλιως δεν εχει σωστες διαβαθμισεις του γκρι.Επισης οτι σε blue ray με 24p εμφανιζει λεει Slight judder with 1080p/24 signal (screen refresh probably not a multiple of 24Hz).Tι σημαινει αυτο;

εγω παντως απο f86 w3000 kai pf9732 βαζω πρωτα τη σαμσουνγκ αφου εχει τα πιο εντονα χρωματα και καθαρη εικονα.. μετα τη φιλιπς η οποια ειναι εξισου ποιοτικη με τη σαμσ μικρη διαφορα, και μετα τη w3000 αφου ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος το τι σημαινει να μην ειναι στα 100ηζ (πιο ζοφη εικονα)

εγω παντως απο f86 w3000 kai pf9732 βαζω πρωτα τη σαμσουνγκ αφου εχει τα πιο εντονα χρωματα και καθαρη εικονα.. μετα τη φιλιπς η οποια ειναι εξισου ποιοτικη με τη σαμσ μικρη διαφορα, και μετα τη w3000 αφου ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος το τι σημαινει να μην ειναι στα 100ηζ (πιο ζοφη εικονα)

Συνφωνα με το εγκυρο HDTVtest ειναι αλλη η σειρα.

Καλυτερη η W3000 , με δευτερη την Samsung και τριτη την Philips.

Παιδια,μονο αν κανει καμια φοβερη τιμη(αυριο θα παω απο εκει)ο Σαραφιδης για την 40x3500 π.χ. 2000e θα αλλαξω την w3000.Τι λετε αξιζει τα 300 ευρω παραπανω η x3500;

Παιδια,μονο αν κανει καμια φοβερη τιμη(αυριο θα παω απο εκει)ο Σαραφιδης για την 40x3500 π.χ. 2000e θα αλλαξω την w3000.Τι λετε αξιζει τα 300 ευρω παραπανω η x3500;

Γιατι 1700 την βρισκεις την W εσυ ?
Ολη η Ελλαδα στα 1550 παιζει και συ ..........βαρας πεναλντυ και το στελνεις στο σημαιακι του κορνερ ?

ΥΣ
τωρα που πισθοδρομησα ειδα οτι επαιζες με αλλαγη .......... οποτε θα το διορθωσω στο φυλο αγωνα .

Last edited:

Any way.Τι λετε αξιζει;Μη μου απαντησετε με γνωμονα μονο την αποδοση σε hd υλικο.Εκει ολες λιγο πολυ παιζουν το ιδιο.Μιλαμε για το ποσο δοιρθωνει τα δικα μας χαλια.

Any way.Τι λετε αξιζει;Μη μου απαντησετε με γνωμονα μονο την αποδοση σε hd υλικο.Εκει ολες λιγο πολυ παιζουν το ιδιο.Μιλαμε για το ποσο δοιρθωνει τα δικα μας χαλια.

Αν ειναι να την αλλαξεις παρε την 46αρα. Στις 40" τι να τα κανεις τα motionflow και τα ρεστα?

Σωστος ο φιλος,αλλα παιζει και οικονομικο στη μεση.
Σαν κάτοχος της W3000 και όσο πιο αντικειμενικά μπορώ θα σου απαντήσω όχι. Με 300 Ευρά+ κάτι παραπάνω πάρε ένα PS3 να μπορέσεις να την χαρείς και καλύτερα. Αν δεν σου λείπουν τα χρήματα (που απότι βλέπω τα υπολογίζεις) δεν αξίζει τον κόπο. Για να μην παρεξηγηθώ, στα δικά μου τα μάτια η X είναι καλύτερη. "Φανερά" καλύτερη. Με το "φανερά" όμως να μην αξίζει τον κόπο την διαφορά. Η W είναι πάρα πολύ καλή και δεν πιστεύω να σου λείψουν τα extra της X.

Tip........... αφου εχεις ηδη Που Σου θρη και αφου ηδη εχεις αγορασει ακριβα την W καλυτερα να παρεις την Χ .
Αυτη ποτε δεν θα κανει 1500 ευρω και στο διαγωνισμα :
ποια ειναι η καλυτερη LCD σημερα ............θα δινεις την κολα σου και θα φευγεις:flipout::flipout:
Φτανει βεβαια να παρεις την Χ σε " λογικη τιμη " για την σημερον ημερα .

Μιλαμε για ποσα επιπλεον δηλαδης ?
Δινεις εναν Λεωνιδα ............. και ποσους Θεσπιεις ?

ΥΣ
Καλα η τιμη δεν ειναι logical , ειναι λιγο Βορειων προαστειων , αλλα επειδη προκειτε για αλλαγη εχεις αλλο καθεστως .

Kαι αλλους 400 Θεσπιεις.Συνολο 700 παλικαρια.

Γουοτ?
scared.jpg

Γκετ δε φακ αοουτ οφ χιαρ? Αρ γιου σιριους ?
Ιζ νοτ γουορθ ιτ .
Για την ιδια τιβι σχεδον να ξεκληρησεις ολοκληρη τη Σπαρτη ?
Μην το κανεις κρατα τα καβα για την επομενη 50αρα , φατα σ ενα ταξιδι , αγορασε μια φωτογραφικη μηχανη , βαλε αλλα 300 και πηγαινε σε ενα GP F1 η τελος παντων κατι θα βρεις να τα κανεις.
Ειναι πολυ μεγαλο το χαντικαπ οπως καταλαβαινεις για να τα χαρισεις ετσι .
Καλημερα στο φιλοθεαμον κοινο.-bye-

Αυτο σκεφτηκα και εγω και θα μεινω με την 40w3000.Στο κατω κατω η τηλεοραση σε παρακολουθηση dvd(μεσω ps3 με upscale σε 1080p)και hd υλικου ειναι απαιχτη.Ε,οσο για τα δικα μας καναλια τι να κανουμε,δεν ειναι και καραχαλια.Και στην τελικη δεν βλεπω ποδοσφαιρο με 3 μπαλες στον αγωνιστικο χωρο και ο διαιτητης να μην διακοπτει τον αγωνα!

Γιασας παιδια χρονια πολλα χρηστος ανεστη.θα ηθελα την βοηθεια σασ χθες επισκεφτηκα την ηλεκτρονικη και αποφασησα να αγορασω την Τηλεόραση Full HD W3000 Sony Bravia LCD 40.ομως την εχουνε 2 μηνες στην βιτρινα δεν υπαρχει σε κουτα και μου ειπανε να παρω αυτη με 80 ευρω μιον δηλ απο 1700 ευρω μιον 80 λογο βιτρινας 'να προβω στην αγορα αυτη η να την παρω απο αλλο καταστημα στην κουτα?

μονο 80 ευρω?

οχι μην το κανεις γιατι ειναι σαν να τους κλεβεις..και συ δεν εισαι κλεφτης...εισαι?

ιδιως οταν πακεταρισμενη,ολοκαινουρια και παρθενα(απο ξενα χερια,ματια και σκονες) εχει 1490 ευρω

http://www.fan-electric.gr/sony-kdl40w3000e-bravia-p-1449.html

Last edited:

Aπο μαιο στο επισημο ελληνικο site της sony ερχεται η 40w4000 που θα ειναι καλυτερη και στα ιδια λεφτα.

Aπο μαιο στο επισημο ελληνικο site της sony ερχεται η 40w4000 που θα ειναι καλυτερη και στα ιδια λεφτα.

μην παιρνεις ορκο για το καλυτερη
ουτε 100 Hz δεν της εβαλαν ενω αν η 52αρα ερθει οντως στα 2000 ευρω βλεπω την 40αρα στο 1000αρικο κατι που σημαινει οτι θα εχει φοβερες εκπτωσεις...και δεν αναφερομαι μονο στην τιμη αλλα και στην ποιοτητα.