Sony KDL-40X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Τί να κάνω ρε Σπύρο? Αφού περιμένω το PS3 (blue ray είναι αυτό)

Όσο για αυτό που λες για την ξηρά τροφή πεθαίνω:flipout: :flipout: :flipout:

Ένα πράγμα σου λέω μόνο: έχω κοιμηθεί στις 07:30 το πρωι παίζοντας με τον κουμπάρο μου
και δεν κοιμηθήκαμε απο νύστα, αλλά για να μην ξυπνήσει η γυναίκα μου και μας πάρει στο κυνήγι.Αρρώστια:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Καλοριζικη Αλεξη μου αλλα θα σου προτεινα για το Ps3 να το ξανασκεφτεις!!!Ηδη οπου κυκλοφορησε πεφτει κλαμμα:flipout: :flipout:

Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Από Composite και VGA είσοδο μέχρι τι ανάλυση σηκώνει ρε παιδιά ????

Ενδιαφέρομαι για το xbox360 και για HTPC ...

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Απο componets που θα συνδεσεις το ΧΒΟΧ 360 δεχετε τα παντα 720p,1080i,1080p.

Καλά τι Composite εγραψα ? :bang: Component εννοούσα .... -bye-

Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζε 1920χ1080 μόνο από HDMI ...

Ευχαριστώ πολύ ...

Υ.Γ. Στην αρχή ήμουνα αναποφάσιστος σχετικά με την 37pf9731 και την 40x2000 ... και κατέληξα στην 40Χ2000 (3" παραπάνω).
Νέο Δίλλημα πλέον 40X2000 ή Aquos 42XBR1 .... μέχρι τον Δεκέμβρη θα τρώγομαι ...

Πάρε ένα Xbox 360 και τα εξής : Call of Duty 3, Pro evolution soccer 6 , Gears of war (Αν σου αρέσουν τα RPG πάρε οπωσδήποτε και το Oblivion). :Banane0:

Το Call of Duty 3 το εχω ενοικιασει και ηδη εχω παραγγειλει το Gears of War για αγορα.:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Το Call of Duty 3 το εχω ενοικιασει και ηδη εχω παραγγειλει το Gears of War για αγορα.:music-smiley-005:

Γιαννακη μπαινεις και στο live;Αντε να παιξουμε κανα διπλακι-bye- Με το gears θα παθεις σοκ.Εκει ωντος θα χαρεις 100% την Lcd σου.

Καλά τι Composite εγραψα ? :bang: Component εννοούσα .... -bye-

Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζε 1920χ1080 μόνο από HDMI ...

Ευχαριστώ πολύ ...

Υ.Γ. Στην αρχή ήμουνα αναποφάσιστος σχετικά με την 37pf9731 και την 40x2000 ... και κατέληξα στην 40Χ2000 (3" παραπάνω).
Νέο Δίλλημα πλέον 40X2000 ή Aquos 42XBR1 .... μέχρι τον Δεκέμβρη θα τρώγομαι ...

Το επόμενο δίλλημα:.........ή μήπως 46Χ2000?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Αλέξη μου τα χαλάς ... PS2 :tdown: ? Πάρε ένα Xbox 360 και τα εξής : Call of Duty 3, Pro evolution soccer 6 , Gears of war (Αν σου αρέσουν τα RPG πάρε οπωσδήποτε και το Oblivion). :Banane0:

Επίσης , όταν πάρεις τα παραπάνω , φρόντισε να πάρεις ξηρά τροφή και να ενώσεις ένα λάστιχο για να πίνεις νερό απο την κουζίνα έως τον καναπέ ... :grandpa:

Και άλλο ένα λάστιχο για το αντίθετο..... από το καναπέ ως τη τουαλέτα. :flipout: :flipout: :flipout:

Δεν μου χωράει η @#$%^^ η 46άρα στο $#^&*%^σύνθετο
..... αλλιώς .......
:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Γιαννακη μπαινεις και στο live;

Οχι δεν μπαινω δυστυχως , εσυ εισαι μεσα? Νομιζα οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα.:damnyou:

Βεβαια προφανως και θα θελει ADSL συνδεση που δεν εχω γιατι ο ΟΤΕ δεν το εχει φερει στην περιοχη που μενω ακομη!!! Α ρε αθανατη Ελλαδα.:slapface:

Δεν μου χωράει η @#$%^^ η 46άρα στο $#^&*%^σύνθετο
..... αλλιώς .......
:violent-smiley-030:

Και βεβαια υπαρχει και η 43αρα η pioneer, που μαλλον χωραει μιας και δεν εχει ηχεια εκατεροθεν.

Και τι καλυτερο "μπιμπελο" για το συνθετο.....

Και βεβαια υπαρχει και η 43αρα η pioneer, που μαλλον χωραει μιας και δεν εχει ηχεια εκατεροθεν.

Γεννηθήτω ... Τρίλλημα !... :twoguns: :twoguns: :twoguns:

Εμ, εδω που εμπλεξες? Τι περιμενες?
Παρε την pioneer και θα με θυμηθεις...

Διάβασα το σχετικό post (για την 43άρα) και η αλήθεια είναι ότι είμαι πλέον περισσότερο μπερδεμένος από πριν ....

Δεν ξέρω τι θέλω (περισσότερο)

Τουλάχιστον εξελίσσομαι ... ξέρω τι δεν θέλω ... έχω ήδη αποκλείσει 1 (την Philips) ...
Α... έχω βάλει και deadline .. 12/12 θα πάω για ψώνια ... οπότε μέχρι τότε πρέπει οπωσδήποτε να έχω αποφασίσει ...

Απάντηση: Παρουσίαση SONY40X2000

Φίλε Αλέξη καλορίζικη και καλές θεάσεις.
Περιμένουμε εντυπώσεις μετά τα μαγικά του μέτρ των calibrations.
Μάριος.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση SONY40X2000

Φίλε Αλέξη καλορίζικη και καλές θεάσεις.
Περιμένουμε εντυπώσεις μετά τα μαγικά του μέτρ των calibrations.
Μάριος.

Thanks Μάριε,

πριν από λίγο είδα το Sin City σε 720p (με σύνδεση VGA:slapface: με το laptop) και έπαθα την πλάκα μου.:Banane0: :award:
Πιστεύω ότι εάν βλέπω αυτά που βλέπω από μια αρύθμιστη τηλεόραση,
όταν θα καλιμπραριστεί και συνδεθεί με τις κατάλληλες πηγές με HDMI,
τότε θα γίνει μεγάλο πάρτυ.:Banane0: :music-smiley-005:

Μιλάς για την 43αρα το περυσινό μοντέλο :firstprize: ή για την 42αρα το φετινό μοντέλο; :award:

Re: Απάντηση: Παρουσίαση SONY40X2000

Thanks Μάριε,

πριν από λίγο είδα το Sin City σε 720p (με σύνδεση VGA:slapface: με το laptop) και έπαθα την πλάκα μου.:Banane0: :award:
Πιστεύω ότι εάν βλέπω αυτά που βλέπω από μια αρύθμιστη τηλεόραση,
όταν θα καλιμπραριστεί και συνδεθεί με τις κατάλληλες πηγές με HDMI,
τότε θα γίνει μεγάλο πάρτυ.:Banane0: :music-smiley-005:

Καλορίζικη και απο εμένα φίλε Αλέξη.....
Όντως θα πάθεις πλάκα οταν δείς απο σύνδεση HDMI και με σωστά χρώματα.
Μιλάμε για τρελά πάρτυ......
Καλές θεάσεις

Νικόλας

Καλορίζικη σε όλους τους κατόχους της Σόνυ 40Χ2000. Και εγώ την πήρα μέσα στην εβδομάδα.

Αν υπάρχει calibrator που έρχεται θεσ/νίκη, πείτε μου, ίσως να μ'ενδιαφέρει.