Sony KDL-40X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Αυτή βρήκα σε site την οποία πουλούσε κατευθείαν σε μαύρο πλαίσιο.

Αντώνη καλημέρα,

σε ποιο site την βρήκες κατευθείαν σε μαύρο πλαίσιο και σε ποιά τιμή?

Αλέξης-bye- -bye-

Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Όμορφη με το μαύρο πλαίσιο :award:
αλλά η τιμή τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο

-bye- -bye- -bye-

Σήμερα το βράδυ παρέλαβα την 40Χ2000:Banane0:

Μετά λοιπόν την χαρά του ανοίγματος της συσκευασίας και των απαραίτητων συνδέσεων,
ήρθε το απόλυτο ξενέρωμα :slapface: του τηλεοπτικού σήματος, που παρεπιμπτόντως στην CRT μου ήταν πολύ καλό.

Φίλοι μου, η εν λόγω LCD δεν χαρίζει κάστανα σε κακό σήμα (από όποια πηγή και εάν προέρχεται).

Για να διώξω λοιπόν το ξενέρωμα την σύνδεσα με το laptop μου με απλή σύνδεση VGA και έπαιξα κλιπάκια 720p, 1080i και 1080p.
Παρόλο που η σύνδεση ήταν VGA το σαγόνι μου έφυγε στο πάτωμα:music-smiley-005: :award:
Η τηλεόραση σε καταστάσεις HD σκοτώνει:violent-smiley-030:

Μόλις χαλαρώσω από την δουλεία μου θα φωνάξω τον "άρχοντα" του calibration Μανώλη Καστρούνη :grinning-smiley-043 για τις απαραίτητες ρυθμίσεις (διότι οι εργοστασιακές είναι για τα πανηγύρια) και θα σας πω νέες εντυπώσεις.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα θα προσπαθήσω να το βελτιώσω και ίδωμεν.

Καταλήγοντας θα ήθελα να σας πώ ότι από άποψη desing,
ενώ στην έκθεση δεν είχα τρελαθεί, βλέποντάς την μέσα στο χώρο μου πραγματικά ενθουσιάστηκα.

Αυτά τα ολίγα γιατί πήγε 3 η ώρα και θα τα ξαναπούμε.

Καληνύχτα σε όλους τους ξενύχτες :ernaehrung004: του avclub.
-bye- -bye-

Καλορίζικη Αλέξη ...
καλές θεάσεις
βγάλε και καμία φωτογραφία να δούμε το έπιπλο που την στηρίζει
και βέβαια εντυπώσεις μετά την ρύθμηση της

Καλορίζικη Αλέξη ...
καλές θεάσεις
βγάλε και καμία φωτογραφία να δούμε το έπιπλο που την στηρίζει
και βέβαια εντυπώσεις μετά την ρύθμηση της

Thanks Betor,

φίλε μου το έπιπλο μου είναι ιδιοκατασκευη και θα γελάει το πανελλήνιο:flipout: :flipout: :flipout:

Ελπίζω σύντομα να φτιάξω κάτι καινούργιο που έχω στο μυαλό μου.

P.s.:Μία πλάκα σου είχα κάνει μην με σταυρώνεις :ernaehrung004:

Καλοριζικη και απο μενα. Σε λιγες μερες παραλαμβανω και εγω την Χ.:award:

Σπύρο και Silent ευχαριστώ-bye-

Σπύρο την σύνδεσα και με το PS2 και έπαιξα το PRO6:Banane0:
και θυμήθηκα τα λόγια σου στην έκθεση.
Άντε γειά:music-smiley-005: Ε ρε ξενύχτια που έχω να φάω:Banane0:

Σημ.:Η αγορά έγινε από το net-electric.gr (όχι ιντερνετικά αλλά κατευθείαν από το μαγαζί)
που είχε αγοράσει και ο φίλος μας από την Βέροια και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Παιξε μπαλα Αλεξη!!!
Εγω θα παιξω λιγο Formula 1 οταν ερθει με το καλο. Και λιγο Gran Tourismo. Ευκαιρια να το τερματισω κιολας γιατι το εχω παρατησει. Ερε γλεντια:Banane0: :Banane0: :Banane0:

Φίλε SILENT καλός να την υποδεχτής
και η τιμή που την πήρες πολύ καλή
αλλά από που έρχεται και καθυστερεί;
μην ξεχάσεις όταν έρθει να βάλεις φωτογραφίες και όταν κάνεις ρυθμήσεις να μας ενημερώσεις.

Φίλε SILENT καλός να την υποδεχτής
και η τιμή που την πήρες πολύ καλή
αλλά από που έρχεται και καθυστερεί;
μην ξεχάσεις όταν έρθει να βάλεις φωτογραφίες και όταν κάνεις ρυθμήσεις να μας ενημερώσεις.

Χθες την παρηγγειλα. Θα ερθει απο Αθηνα στην Λαρισα και απο κει θα την παραλαβω. Σαββατο η Δευτερα μου ειπανε. Αναμενω τι να κανω. Δεν ειναι δα και πολες μερες. Οσο για φωτογραφιες θα παιξουνε πολλες. Οπως και μαυρο panel επισης. Το panel οχι αμεσα βεβαια. Κατσε να παρουμε κανα dvd player με hdmi πρωτα και μετα. Δεν βιαζομαι κιολας. Την δουλεια μας να κανουμε πρωτα.-bye-

Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Σπύρο και Silent ευχαριστώ-bye-

Σπύρο την σύνδεσα και με το PS2 και έπαιξα το PRO6:Banane0:
και θυμήθηκα τα λόγια σου στην έκθεση.
Άντε γειά:music-smiley-005: Ε ρε ξενύχτια που έχω να φάω:Banane0:

Σημ.:Η αγορά έγινε από το net-electric.gr (όχι ιντερνετικά αλλά κατευθείαν από το μαγαζί)
που είχε αγοράσει και ο φίλος μας από την Βέροια και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Αλέξη μου τα χαλάς ... PS2 :tdown: ? Πάρε ένα Xbox 360 και τα εξής : Call of Duty 3, Pro evolution soccer 6 , Gears of war (Αν σου αρέσουν τα RPG πάρε οπωσδήποτε και το Oblivion). :Banane0:

Επίσης , όταν πάρεις τα παραπάνω , φρόντισε να πάρεις ξηρά τροφή και να ενώσεις ένα λάστιχο για να πίνεις νερό απο την κουζίνα έως τον καναπέ ... :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Αλέξη μου τα χαλάς ... PS2 ? Πάρε ένα Xbox 360 και τα εξής : Call of Duty 3, Pro evolution soccer 6 , Gears of war (Αν σου αρέσουν τα RPG πάρε οπωσδήποτε και το Oblivion).

Επίσης , όταν πάρεις τα παραπάνω , φρόντισε να πάρεις ξηρά τροφή και να ενώσεις ένα λάστιχο για να πίνεις νερό απο την κουζίνα έως τον καναπέ ... :grandpa:

Τί να κάνω ρε Σπύρο? Αφού περιμένω το PS3 (blue ray είναι αυτό):Banane0: :Banane0:

Όσο για αυτό που λες για την ξηρά τροφή πεθαίνω:flipout: :flipout: :flipout:

Ένα πράγμα σου λέω μόνο: έχω κοιμηθεί στις 07:30 το πρωι παίζοντας με τον κουμπάρο μου
και δεν κοιμηθήκαμε απο νύστα, αλλά για να μην ξυπνήσει η γυναίκα μου και μας πάρει στο κυνήγι.Αρρώστια:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

εγω δεν σου λεω καλοριζικη γιατι σε μισω :flipout:
μην τολμησεις να βαλεις και φωτογραφιες :slapface:
με τον πονο μας παιζεις παλιο τεντυμποη