sony KDL 46 HX750 vs KDL 55W805B

andreas84gr

Established Member
15 May 2012
100
Παιδια μια ερωτηση.Εχω την 46αρα sony HX750 κ επειδη μου φαινεται μικρη σκεφτομαι να την αλλαξω με την 55αρα W805B.Κοιταω την W805B επειδη το public θα την βαλει σε κατι προσφορες τωρα λογω μουντιαλ.Πιστευεται αξιζει η αλλαγη? Η W805B στεκεται καλα απεναντι στην HX750 μου?Χειροτερη εικονα ,καλυτερη?Κυριως παιχνιδια παιζω κ καμια ταινια..Ειναι κ παθητικη η W805B σε σχεση με την HX750.

Αξίζει η αλλαγή, είναι καλύτερη από την ΗΧ750, και αν συνδυάσεις και την αύξηση σε ίντσες πας σε πολύ καλή και σοβαρή αναβάθμιση.
Το 3D της είναι ενεργό αλλά δείχνει όπως το παθητικό , δηλαδή μισή ανάλυση. Αυτό είναι το μεγάλο αρνητικό της στο 3D, συνδυάζει τα κουσούρια και των δύο τεχνολογιών :
- ενεργητικό = κουραστικό με Full όμως ανάλυση
- παθητικό = πιο ξεκούραστο με μισή όμως ανάλυση.
Για τα παιχνίδια είναι πολύ καλή έχει χαμηλό lag.

Παιδια εγινε μια αλλαγη.Επειδη η sony 55''w805 δεν υπαρχει πλεον σε προσφορα,μου ειπε φιλος στο public οτι εχουν σε τελευταια κομματια την LG LA55''690S στα 780 ευρω απο 1300.Αξιζει πιστευεται η αλλαγη απο την 46''HX750 μου?Μην παρω την 690S κ εχω χειροτερη εικονα απ τη sony μου,αυτο φοβαμαι.Συν τοις αλλοις η 690S ειναι 100hz νομιζω σε σχεση με την 750 που ειναι 200αρα.Θα εχω θεμα κ εκει πιστευεται?

Παιδια εγινε μια αλλαγη.Επειδη η sony 55''w805 δεν υπαρχει πλεον σε προσφορα,μου ειπε φιλος στο public οτι εχουν σε τελευταια κομματια την LG LA55''690S στα 780 ευρω απο 1300.Αξιζει πιστευεται η αλλαγη απο την 46''HX750 μου?Μην παρω την 690S κ εχω χειροτερη εικονα απ τη sony μου,αυτο φοβαμαι.Συν τοις αλλοις η 690S ειναι 100hz νομιζω σε σχεση με την 750 που ειναι 200αρα.Θα εχω θεμα κ εκει πιστευεται?

εχει πολυ χειροτερο μαυρο η lg...δεν το προτεινω

Η προσφορά για τις Sony τηλεοράσεις ισχύει μέχρι 15/6/2014.

Δηλαδη εκτος απ το μαυρο που ειναι χειροτερο,στα υπολοιπα ειναι τα ιδια?

Δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι , σε εικόνα η τηλεόραση που έχεις τώρα είναι πολύ καλύτερη. Και σε αντίθεση και σε κίνηση υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Τοσο χειροτερη λοιπον..Ελεγα να ανεβω στις ιντσες κ τωρα με προσγειωσατε..

Τοσο χειροτερη λοιπον..Ελεγα να ανεβω στις ιντσες κ τωρα με προσγειωσατε..
Ναι αλλά τώρα όμως ευτυχώς δε προσγειώθηκες ανώμαλα...:ernaehrung004:

Για την LG 55LB670V τι γνωμη εχετε παιδια?Ειναι μοντελο του 2014 βεβαια κ ακομα δεν ξερουμε πολλα..Ψαχνω να βρω μια 55αρα το πολυ στα 900-1000 ευρω.Αρκει να μην ειναι χειροτερη απ την HX750 μου.Αλλες προτασεις εχετε?

Τις εχω κοιταξει αυτες,αλλα ειναι ακριβες.πανω απο χιλιαρικο δεν εχω..

Περίμενε να πέσουν οι τιμές ή κάποιες προσφορές , κάποιος είπε ότι τα Media markt έχουν σήμερα την 55H6400 στα 999 ευρώ.

Από το να δώσεις 1000 ευρώ και να το μετανιώσεις καλύτερο είναι.

Καλα δεν νομιζω οτι αν επιλεξω την φετινη lg θα φτασω σε σημειο να το μετανιωσω τοσο πολυ..οκ τα ips panel εχουν χειροτερο μαυρο,αλλα μου φαινεται υπερβαλλετε λιγακι.

Η όλη κουβέντα γίνεται επειδή είπες ότι δεν θέλεις να πας σε χειρότερη τηλεόραση από αυτή που έχεις. Δικά σου τα λεφτά και εσύ αποφασίζεις.

Καλα δεν νομιζω οτι αν επιλεξω την φετινη lg θα φτασω σε σημειο να το μετανιωσω τοσο πολυ..οκ τα ips panel εχουν χειροτερο μαυρο,αλλα μου φαινεται υπερβαλλετε λιγακι.
Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, και ίσως να μη μετανιώσεις τοοοοσο πολύ.

Παντως κ η KDL 55W805B που μου προτεινατε ποιο πανω εχει ips panel απ την LG απ οτι διαβασα.

Παντως κ η KDL 55W805B που μου προτεινατε ποιο πανω εχει ips panel απ την LG απ οτι διαβασα.
Η σόνυ του 2014 η Β έχει VA πάνελ με 50 Hz πραγματικά κάτω από 50 ίντσες και 100 Hz πραγματικά από 50 ίντσες και άνω.