Sony KDL-46X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Sony kdl46X2000

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!
Χθες το απόγευμα,ο φίλτατος ΓΔ μας, ο Μανώλης Καστρουνής και εγώ βρεθήκαμε στο σαλόνι του Σπύρου Προδρόμου για να θαυμάσουμε την Sony Χ-2000 που εδώ και κάποιες μέρες κοσμεί το σαλόνι του!!!
Σαν πρώτη εντύπωση συνειδητοποιείς ότι:
Η τηλεόραση είναι πολλή μεγάλη....όμως έδενε αρμονικά με τον χώρο!!!!
Στο Τάκη Πετρόπουλο "κρυβόταν" κάπως γιατί την έχει στον τοίχο!!!...στο σαλόνι όμως έδειχνε ξεκάθαρα τις διαστάσεις της...46 ίντσες είναι αυτές!!!
Η τηλεόραση είναι αρρύθμιστη και οι θεάσεις έγιναν με τις "out of the box" ρυθμίσεις της Sony...
Είδαμε ελληνικά κανάλια...είδαμε δορυφορικά HD κανάλια...είδαμε και ταινίες από το 989(ξέρετε τώρα: Van Helsing, Αλέξανδρο, Star Wars...τα γνωστά!!!)
Ένα θα σας πω: ότι ο Μπάμπης ενθουσιάστηκε από την εικόνα της!!!...δεν το περίμενε να παίζει τόσο καλά!!!!
καλά στα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί το σήμα είναι χάλια...και στα ΗD κανάλια πετάει γιατί είναι πολύ καλό το σήμα...εκεί που ήταν όμως πάρα πολλή καλή ήταν από το dvd!!!...παρ' ότι είναι τελείως αρρύθμιστη και θέλει δουλειά...

Συμπέρασμα: η τηλεόραση είναι πάρα πολλή καλή!!!!

Φύγαμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι απ' αυτά που είδαμε!!!..και εγώ χαίρομαι γιατί ο Σπύρος πρέπει νάναι-πλέον-ήσυχος γιατί απέκτησε μια ονειρική τηλεόραση!!!

Φίλε κάτσε κι απόλαυσε πλέον!!!

Last edited:

Μπάμπη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ... :D

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το άψογο review :grinning-smiley-043 σου.

Επίσης, λόγω του οτι την έχω δει στον αξιότιμο φίλο Τάκη Πετρόπουλο

ρυθμισμένη απο τον Μανώλη πιστεύω -όπως είπες και εσύ- ότι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα βελτιωθεί αρκετά ... :Banane0:

Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου για την παρέα τον Μπάμπη καθώς και τους Νάσο - Μανώλη ... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

Σπύρος Προδρόμου said:
Μπάμπη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ... :D

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το άψογο review :grinning-smiley-043 σου.

Επίσης, λόγω του οτι την έχω δει στον αξιότιμο φίλο Τάκη Πετρόπουλο

ρυθμισμένη απο τον Μανώλη πιστεύω -όπως είπες και εσύ- ότι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα βελτιωθεί αρκετά ... :Banane0:

Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου για την παρέα τον Μπάμπη καθώς και τους Νάσο - Μανώλη ... :ernaehrung004:
===============
εγω διαφωνω
ειναι τηλεοραση αυτη??
τοσες μερες, ουτε ενα cold reset...???
ουτε εστω και μια μπλε γραμμη...??
θα με φαει η πληξη,
ελεος...

:bang: :bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

ELGER said:
===============
εγω διαφωνω
ειναι τηλεοραση αυτη??
θα με φαει η πληξη,
ελεος...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ELGER said:
===============
εγω διαφωνω
ειναι τηλεοραση αυτη??
θα με φαει η πληξη,
ελεος...

Έλα ντε :devil-smiley-029: !!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

04609_SD_IMG_1850a.jpg

04614_SD_IMG_1851a.jpg

Σημερα βρηκα τυχαια αυτες τις φωτογραφιες που πηρε κατοχος X2000 απο τηλεοπτικη εικονα και εμεινα αφωνος. Τρομερη εικονα (για SD μιλαμε παντα).

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=683533&page=9&pp=30

Last edited:

Οι 2 πρώτες φωτογραφίες τουλάχιστον δεν είναι SD αλλά HD. Αν και το ίδιο μου φαίνεται και για τις 2 τελευταίες...

panosxgr said:
Οι 2 πρώτες φωτογραφίες τουλάχιστον δεν είναι SD αλλά HD. Αν και το ίδιο μου φαίνεται και για τις 2 τελευταίες...

Στο Forum λεει καθαρα οτι αυτες οι δυο ειναι SD...

Εχεις απόλυτο δίκιο, τώρα το πρόσεξα :damnyou: :grinning-smiley-043

Απλά για να συμπληρώσω, οι φωτογραφίες που είναι από SD, ναι μεν είναι SD, αλλά είναι από Freeview (επίγεια ψηφιακή), για αυτό και έχουν κι αυτές τόσο καλή ανάλυση. Αλλά φαίνεται γενικά καταπληκτική τηλεόραση!

Καλημέρα σε όλους!!!
Αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος φίλος-μέλος την έχει αποκτήσει-εκτός των γνωστών και μη εξαιρετέων-για να μας πει την γνώμη του...
λέω εγώ τώρα...

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Καλημέρα σε όλους!!!
Αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος φίλος-μέλος την έχει αποκτήσει-εκτός των γνωστών και μη εξαιρετέων-για να μας πει την γνώμη του...

Νασο ετοιμαζεσαι για αγορα?:music-smiley-005:

Re: Sony kdl46X2000

Εαν ολα πανε καλά θα την έχω εγώ σε 1 μηνα περίπου (εκτος αν την τελευταία στιγμη αποφασίσω να πάω σε καμμια συμβατική 37άρα π.χ Samsung LE37R72) και με τα υπόλοιπα να αναβαθμισω το υπόλοιπο σύστημα)

Πάντως ειναι πρόκληση η ατιμη.... :grinning-smiley-043

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Εαν ολα πανε καλά θα την έχω εγώ σε 1 μηνα περίπου (εκτος αν την τελευταία στιγμη αποφασίσω να πάω σε καμμια συμβατική 37άρα π.χ Samsung LE37R72) και με τα υπόλοιπα να αναβαθμισω το υπόλοιπο σύστημα)

Μπα δεν λεει , αμα εχεις το χρημα μην το σκεφτεσαι. Βεβαια θα κυκλοφορησει καποια στιγμη και η 40αρα σε χαμηλωτερη τιμη οποτε ισως να την εχεις και αυτη στα υποψην.

Το ξέρω οτι δεν λέει, αλλά σκεφτομαι οτι χρειάζομαι και αναβαθμιση σε αλλα σημαντικά κομμάτια (πισω ηχεια, ενισχυτής) που έχουν μείνει πολύ πίσω και σκεφτόμουν να βολευτώ με κατι υποδεέστερο (π.χ την Samsung) για 2-3 χρονια και παραλληλα να βελτιώσω τον ήχο. Εξαλλου μια αξιοπρεπής 37άρα ειναι μια χαρα για τα επομενα χρονια μεχρι να κατασταλάξει το πράγμα και να δουμε ώριμα TrueHD μοντελάκια άνω των 42" σε λογική σχετικά τιμή..

Επισης θέλω να δω και την AMOI πριν αποφασίσω : Banane0:

Rivers said:
Νασο ετοιμαζεσαι για αγορα?:music-smiley-005:

όχι!!!...δεν θεωρώ ότι είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά τέτοιου πάνελ(άσχετα αν είναι κορυφαία)...μιλώ-μόνο-για το κόστος της....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

Σπύρος Προδρόμου said:
Μήπως την έχει ήδη στο σαλόνι του ? :grandpa:

Να μας κάνει live review την Παρασκευή στον A100...:twoguns: :twoguns: :flipout: :flipout:

(Που θα πάει.. δε θα σε κάνουμε να πάρεις panel;;; :Banane0: :Banane0: )

Last edited:
Κάνε αναβάθμιση...

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Το ξέρω οτι δεν λέει, αλλά σκεφτομαι οτι χρειάζομαι και αναβαθμιση σε αλλα σημαντικά κομμάτια (πισω ηχεια, ενισχυτής) που έχουν μείνει πολύ πίσω και σκεφτόμουν να βολευτώ με κατι υποδεέστερο (π.χ την Samsung) για 2-3 χρονια και παραλληλα να βελτιώσω τον ήχο. Εξαλλου μια αξιοπρεπής 37άρα ειναι μια χαρα για τα επομενα χρονια μεχρι να κατασταλάξει το πράγμα και να δουμε ώριμα TrueHD μοντελάκια άνω των 42" σε λογική σχετικά τιμή..

Επισης θέλω να δω και την AMOI πριν αποφασίσω : Banane0:

Γιώργο...
θα σου πω την γνώμη μου ειλικρινά...
κάνε την αναβάθμιση που χρειάζεσαι στον ενισχυτή και τα ηχεία και άσε την Χ-2000...θα κερδίσεις πολλά περισσότερα βελτιώνοντας τον ήχο...