Sony KDL-46X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

Κατάκαλος Βασίλης said:
Να μας κάνει live review την Παρασκευή στον A100...:twoguns: :twoguns: :flipout: :flipout:

(Που θα πάει.. δε θα σε κάνουμε να πάρεις panel;;; :Banane0: :Banane0: )

όλα θα γίνουν....-bye-

Απάντηση: Re: Sony kdl46X2000

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Το ξέρω οτι δεν λέει, αλλά σκεφτομαι οτι χρειάζομαι και αναβαθμιση σε αλλα σημαντικά κομμάτια (πισω ηχεια, ενισχυτής) που έχουν μείνει πολύ πίσω και σκεφτόμουν να βολευτώ με κατι υποδεέστερο (π.χ την Samsung) για 2-3 χρονια και παραλληλα να βελτιώσω τον ήχο. Εξαλλου μια αξιοπρεπής 37άρα ειναι μια χαρα για τα επομενα χρονια μεχρι να κατασταλάξει το πράγμα και να δουμε ώριμα TrueHD μοντελάκια άνω των 42" σε λογική σχετικά τιμή..

Επισης θέλω να δω και την AMOI πριν αποφασίσω : Banane0:

Γιώργο , πάρε την Samsung και με τα ρέστα χτύπα κανά προβολέα να βλέπεις χορταστικές ίντσες .....

Re: Sony kdl46X2000

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Επισης θέλω να δω και την AMOI πριν αποφασίσω

Απο Sony Χ2000 σε Amoi? Ειναι αυτο που λεμε απο δημαρχος κλητηρας!:devil-smiley-029:

ΥΓ. Χωρις παρεξηγηση κατοχοι Amoi πλακα κανω.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Sony kdl46X2000

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Γιώργο , πάρε την Samsung και με τα ρέστα χτύπα κανά προβολέα να βλέπεις χορταστικές ίντσες .....

Tάσο, στο σπίτι που ετοιμάζουμε (και ελπίζω να έχει ολοκληρωθεί μεχρι το επόμενο καλοκαίρι ή λιγο νωριτερα ) έχουν γινει οι απαραίτητες "προπαρασκευαστικές" εργασιες για να στηθει ενα αξιοπρεπές τηρουμενων των αναλογιών Home Cinema. (τα σχετικά θεματα που εχουν ανοιχτει τοσο εδώ οσο και στο avforum βοήθησαν αρκετά και ευχαριστω πολύ για αυτό). Οπότε στοχος μου ειναι ο προβολέας να παίξει εκεί. :music-smiley-005:

Rivers said:
Απο Sony Χ2000 σε Amoi? Ειναι αυτο που λεμε απο δημαρχος κλητηρας!:devil-smiley-029:

ΥΓ. Χωρις παρεξηγηση κατοχοι Amoi πλακα κανω.-bye-

Μπα, μαλλον εγώ τα έχω παίξει αλλά δεν πειράζει, η Παρασκευή ειναι κοντά :Banane0: :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony kdl46X2000

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Tάσο, στο σπίτι που ετοιμάζουμε (και ελπίζω να έχει ολοκληρωθεί μεχρι το επόμενο καλοκαίρι ή λιγο νωριτερα ) έχουν γινει οι απαραίτητες "προπαρασκευαστικές" εργασιες για να στηθει ενα αξιοπρεπές τηρουμενων των αναλογιών Home Cinema. (τα σχετικά θεματα που εχουν ανοιχτει τοσο εδώ οσο και στο avforum βοήθησαν αρκετά και ευχαριστω πολύ για αυτό). Οπότε στοχος μου ειναι ο προβολέας να παίξει εκεί. :music-smiley-005:

οπότε άσε την Sony.....για άλλους....

παρόλα αυτά η ερώτηση παραμένει: άλλος την αγόρασε????

Ρε παιδιά αν την αγόρασε κανεις ας το πεί δεν θα του κανουμε τιποτα, απλά θα παμε 2-3 βράδια με μερικά DVD (HD και μη) υπό μάλης να ελεγξουμε εαν
"το προιόν πληρεί τις προδιαγραφές :award: :award: ".

Γεια χαρά σε όλους και καλά μπάνια
Τα δικά μου τα τάραξαν κάποιοι ειδικοί (?) περιοδικών που έγραψαν ότι τα νέα format blu-ray και hd-dvd που δοκίμασαν έχουν λέει προβλήματα στην κίνηση και αυτό γιατί είναι 1080progressive στα 24 frames per second. Η συγκεκριμένη tv από ότι ξέρω δέχεται 1080 progressive στα 50 ή 60. τα γράφω σωστά. Αν κατάλαβα καλά δλδ, δίνεις 5000 ευρώ και δεν μπορείς να δεις σωστά την εικόνα των νέων format?? παρακαλώ κάποιος πιο ειδικός (εγώ απλός γιατρός είμαι) να βοηθήσει
.....αν βεβαίως έχω καταλάβει καλά.
Οι ειδικοί του ειδικού τύπου πάντως δεν μου τα έγραψαν καλά
sorry εάν τάραξα τα μπάνια του λαού!!!!!!!

Απάντηση: Sony kdl46X2000

Φιλε ARGIC, αυτο δεν ειναι καθολου κακο νεο, ισα ισα που ειναι πολυ θετικο. Προς το παρον ειναι αληθεια οτι τα πρωτα δισκακια αν δεν κανω λαθος ειναι σε 1080p/24Hz. Αλλα μελλοντικα στοχος ειναι τα 1080p/50Hz, οποτε ειναι πολυ θετικο οτι η Sony υποστηριζει αυτο το format. Εξαλλου η ιδια ειναι αυτη που αποφασισε για την κατασκευη των Blue Ray disks, αρα δεν μπορουσε να μην το εχει προβλεψει σωστα! Παντως ειναι αληθεια οτι προς το παρον δεν υπαρχουν βασικα βιντεοκαμερες που να μπορουν να γραφουν σε αυτη την αναλυση, αλλα ειναι θεμα χρονου κι αυτο. Εκει ομως ειναι το τελικο format που θελουν να καταληξουν, δηλαδη για PAL στα 1080p/50Hz, NTSC 1080p/60Hz.

Re: Απάντηση: Sony kdl46X2000

panosxgr said:
Φιλε ARGIC, αυτο δεν ειναι καθολου κακο νεο, ισα ισα που ειναι πολυ θετικο. Προς το παρον ειναι αληθεια οτι τα πρωτα δισκακια αν δεν κανω λαθος ειναι σε 1080p/24Hz. Αλλα μελλοντικα στοχος ειναι τα 1080p/50Hz, οποτε ειναι πολυ θετικο οτι η Sony υποστηριζει αυτο το format. Εξαλλου η ιδια ειναι αυτη που αποφασισε για την κατασκευη των Blue Ray disks, αρα δεν μπορουσε να μην το εχει προβλεψει σωστα! Παντως ειναι αληθεια οτι προς το παρον δεν υπαρχουν βασικα βιντεοκαμερες που να μπορουν να γραφουν σε αυτη την αναλυση, αλλα ειναι θεμα χρονου κι αυτο. Εκει ομως ειναι το τελικο format που θελουν να καταληξουν, δηλαδη για PAL στα 1080p/50Hz, NTSC 1080p/60Hz.
Φίλε pano γεια χαρά από πατρίδα
αυτά που έγραψα είναι ύστερα από διάβασμα περιοδικού στην Ελλάδα-φαντάζομαι κατάλαβες ποιο.....
εχω την HC3 camera της Sony και βέβαια δεν θα έχω πρόβλημα να τη συνδέσω στη χ2000 και να απεικονίζει άψογα αυτό που έγραψα
το θέμα προκύπτει με τα δισκάκια που δοκίμασαν τα οποία ήταν απο ΑΜΕΡΙΚH REGION 1 ΣΕ μηχανηματα region 1. στην ευρώπη δεν ξέρω τι μηχανήματα και τι δισκάκια θα κυκλοφορήσουν. πάντως λένε πως με τα 24fps υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση
την χ2000 ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά να δώσω 5000 για ένα display που όπως λένε δεν είναι και το ιδανικότερο για απεικόνιση μέσου σε 24 fps με προβληματίζει
τλμ

Η HC3 που εχεις, γραφει απο οσο ξερω σε interlaced κι οχι σε progressive. Κι ομως λες οτι δεν εχει κανενα προβλημα με την εικονα οταν το συνδεεις με την τηλεοραση σου. Η Χ2000 υποστηριζει ακομα μεγαλυτερη αναλυση, δεν καταλαβαινω το λογο της ανησυχιας σου. Ο ειδικος που το δοκιμασε στο περιοδικο τι πηγη χρησιμοποιησε, 1080p ή 1080i μεσω του HD DVD Player της Toshiba μηπως? Μην ξεχναμε τα προβληματα που αντιμετωπιζουν ολα τα players προς το παρον. Μεχρι να βγει το Playstation 3 που πιστευω οτι θα ειναι ο καλυτερος player της αγορας μεχρι εκεινη τη στιγμη, οτι και να γραφουν τα περιοδικα, θα ελεγα να μην τα πιστευεις και πολυ. Εξαλλου ακουγονται εντελως διαφορετικες γνωμες, τι να πρωτοπιστεψεις!!! Τελος η αναλυση 1080p σε 24 Ηz δεν ειναι η πραγματικη TRUE HD αναλυση, απλα αυτη μπορουν να φτασουν προς το παρον! Για αυτο δεν λεμε τοσο καιρο οτι ειναι ακομα πολυυυυυ νωρις για να μιλαμε για BLUE RAY/HD DVD? Μεχρι να πειραματιστουν, να καταληξουν με τις αναλυσεις, να τα βρουν οι εταιριες μεταξυ τους σχετικα με τα formats κι ολα αυτα, εμεις γιατι να ασχολουμαστε? Οταν σταθεροποιηθουν και αποφασισουν πρωτα αυτοι τι θα βγαλουν τελικα στην αγορα, τοτε κι εμεις θα ακολουθησουμε. Τωρα οποιοι ακολουθουν ειναι για εμενα σαν "πειραματοζωα" (μιλαω για τα players, οχι για τις τηλεορασεις τοσο...). Θυμαμαι οταν πρωτοβγηκαν τα DVD players ειχα παει κι εγω σαν κοροϊδο και πηρα απο τους πρωτους, δινοντας τοτε 170.000 δρχ. Και τι εγινε μετα??? Δεν μου επαιζαν τα μισα σχεδον δισκακια της αγορας, γιατι λεει δεν ηταν συμβατα! Για αυτο σου λεω, εχει πολυ δρομο ακομα αυτη η ιστορια. Εδω στην Αγγλια ολα τα περιοδικα (αφου αναφερεσαι κι εσυ σε περιοδικο) λενε σε ολους να μην αγορασουν ακομα τηλεοραση υψηλης ευκρινειας (1080p) γιατι πρωτον θα αργησει ακομα να κυκλοφορησει αυτο το ειδος στην αγορα και δευτερο γιατι δεν θα ειναι και συμβατες με το προτυπο HDMI 1.3 που σκοπευουν να εχουν στο μελλον ολες οι συσκευες 1080p.
Μεγαλη κουβεντα που δεν μπορει να λυθει σε μια παραγραφο.
-bye-

Last edited:

Πάνο όντως γράφει σε 1080 interlaced... το οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμη να δώ στην CRT 36pw 9765 PHILIPS!!!!!!
δε την έχω συνδέσει ακόμη γιατί δεν έχω panel true HD, αν και σκεφτόμουν να πάρω την χ2000 μέχρι που διάβασα το τεύχος Αυγούστου τους παρόμοιους προβληματισμούς με αυτούς των Άγγλων. Υπάρχει προβληματισμός για το 1.3HDMI όπως επίσης για ποια μηχανήματα θα επικρατήσουν τελικά. η ιστορία σου μοιάζει με τη δική μου που το 1998 αγόρασα από τους πρώτους dvd player 240.000 drx και μετά από χρόνια βρίσκεις player αξιοπρεπή με 80 ευρώ. Συμφωνώ πάντως πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη .....
Σε αναμονή επομένως!!!

Ο Πανος ειναι οπως παντα πολυ ενημερωμενος. Εχω διαβασει και εγω οτι οι true HD τηλεορασεις χρειαζονται HDMI 1.3 για να λειτουργησουν σωστα στο 1080p αλλιως μπορει να αναγκαζονται να παιζουν σε 1080i. Βεβαια αυτο προκαλει ενα προβληματισμο καθως πως εξηγειται οτι σοβαροι κατασκευαστες σαν την Sony κανουν τετοιες κινησεις? Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια τα Blue Ray της ιδιας της Sony να μην δημιουργουν τετοια προβληματα αλλα τα HD-DVD να εχουν προβλημα (σαμποταζ στο HD-DVD?).
Tετοια εκανε η Sony στην αρχη με τα DVD player της που δεν επαιζαν αντιγραμενα DVD δισκακια.

Καλό σας βράδυ...
Μια ερώτηση να κάνω...
Υπάρχει ή θα βγει σύντομα τηλεόραση με 3 HDMI εισόδους;

Γιώργο καλημέρα!!!
μετά από τόσες μέρες κανείς δεν σου απάντησε..δεν ξέρουμε..
προφανώς όμως τους επόμενους μήνες κάποια θα κυκλοφορήσει..

από κει και πέρα την 46x την είδαμε δίπλα-δίπλα με την 9831...παρατηρήσεις στο
www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1972&page=7

κι εγω με την σειρα μου να πω πως σαν χρηστης και των δυο μηχανων (HC3 -X2000) το αποτελεσμα ειναι Α Ψ Ο Γ Ο ουτε προβληματα κινησης ουτε τιποτα.

Αυτη η τηλεοραση δειχνει χαλια μονο στα καναλια της Νοβα

Αυριο περιμενω τον δεκτη SKY HD θα ακολουθησουν εντυπωσειε

Re: Δεν βλέπω φως!!!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Δεν βλέπω άλλο μέλος μας να την έχει αγοράσει...
είναι πολύ δύσκολο....:chinscratch:

καλημερα σε ολους
μολις και επεστρεψα απο τα γιαννενα,
παντρεψα το γιο μου στις 26 αυγουστου με παραδοσιακο ηπειρωτικο γαμο....
προσπαθω να διαβασω ολα οσα εχουν γραφει αλλα λιγο
δυσκολο, αφου ελειπα 20 ημερες.
παρα τις προσπαθειες μου να βγαλω καποιο κουσουρι στη σονυ,
δυστυχως ...τιποτα...
τα λεμε....