Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Ενοούσα Σταύρο 600 ευρώ διαφορά σε σχέση με το Πλαίσιο που εκπροσωπεί ο psixakias.Εκτός και αν το Πλαίσιο έδωσε τη Β προσφορά στα παιδιά και δεν το γνωρίζω.Ο θόρυβος ισχύει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε ενοχλήσει,γίνεται αντιληπτός μόνο σε απόλυτη ησυχία.

Όπως το είπες μου έκανες την ψυχή μαύρη........

Βέβαια με αυτό το 12 άτοκες καρφώθηκε λίγο:flipout:...

τι κανει η δικη σου?ωραια ειναι να δινουμε πληροφοριες στα παιδια αλλα εμεις τηλεοραση ακομη δεν ειδαμε...:flipout:
αντιθετα ο Gataros την εχει λιωσει....:flipout:
σου ειχα πει θυμασαι? κατι τρεχει εδω..:flipout:
(Billy πλακα κανω):antlers:

καταρχην που μαθατε ποιος εκανε την 2η προσφορα?(αυτο παει στον Σταυρο)
η 2η προσφορα ειναι ουσιαστικα ιδια με την πρωτη..ειναι μεν 300 ευρω η διαφορα αλλα ααν υπολογισεις οτι γινεται με 19% ΦΠΑ ενω η 1η με 13% καθως και το οτι σου δινει σε 12 ατοκες ολο το ποσο νομιζω οτι τα 300 ευρω δικαιολογουνται πληρως και αν καποιος την θελει αμεσα ας μην το πολυσκεφτεται(αυτο παει στον Βασιλη)-bye-

τι κανει η δικη σου?ωραια ειναι να δινουμε πληροφοριες στα παιδια αλλα εμεις τηλεοραση ακομη δεν ειδαμε...

Η δική μου τηλεόραση περιμένει στο κατάστημα να την παραλάβω μεθαύριο. Με πήρανε τηλέφωνο και έκλεισα ημέρα παραλαβής-εγκατάστασης. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία και την ανοίξουν και την βάλουν να παίζει μέχρι να κατέβω γιατί μαύρο φίδι που τους έφαγε.:twoguns::violent-smiley-030::rifle::violent-smiley-008::behead::music-smiley-006::food-smiley-005: .
Τη δική σου τελικά θα την πάρεις μέσω Πρεβέζης ή απευθείας;
αντιθετα ο Gataros την εχει λιωσει....
Μπαααααα. Απ' όσο έμαθα δεν τον έχει αφήσει η γυναίκα να την χαρεί όπως πρέπει:flipout:. Δυστυχώς δεν την έχει εκπαιδεύσει σωστά-bye-... Πάντως κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο όλο και πιο πωρωμένο τον ακούω με την τηλεόραση. Εγώ πάντως θα ευχαριστηθώ το Άρης-ΑΕΚ την Κυριακή στην 46Χ3500.
σου ειχα πει θυμασαι? κατι τρεχει εδω..
(Billy πλακα κανω)
Πάντα κάτι τρέχει με τον Billy.:flipout:
καταρχην που μαθατε ποιος εκανε την 2η προσφορα?(αυτο παει στον Σταυρο)
Λόγω των 12 άτοκων που ανέφερες και κατόπιν συνομιλίας μας τις προηγούμενες μέρες όπου μου ανέφερες την αντιπρόταση κάποιου δεν ήταν δύσκολο να καταλήξω στο ποιο κατάστημα ήταν.

μαλλον αυριο ερχεται με μεταφορικη
την επομενη εβδομαδα ο lx60 και το 600αρι
και κοντα στα Χριστουγεννα το ps3 (ε να μην κανω ενα δωρο στον εαυτο μου εκεινες τις μερες? ντροπη...:flipout: )

Να ρωτησω ποσο ειναι ο χρονο αποκρυσης της χ3500? στις 46''... οχι γιατι δεν ξερω να ψαχνω στο ιντερνετ αλλα γιατι εχω 2 αποψεις... η μια λεει 8 και η αλλη 4... ποσο ειναι τελικα?

ΥΓ: ψιλοι στα αυτια μου μπηηκααανεεεεεεε...... (και ο νοων νοητω!!!!) :ears::ADFADF1::ADFADF1::ears::smash::smash:

Απάντηση: SONY 46X3500

Επειδή εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα επανορθώσω.
Από το sony-dealernet:

Αντίθεση επί της οθόνης:2200:1Δυναμική αντίθεση:18000:1Φωτεινότητα :500 cd/m²Χρόνος απόκρισης :8 msecΓωνία προβολής:178°Οπίσθιος φωτισμός:WCG-CCFL

με ξεγέλασε το 25fps που έγραφε πιο κάτω.
sorry

κανενα προβλημα απλως προσπαθουσα να θυμηθω γιατι ηταν καλυτερη η χλ2ε και δεν μου εβγαινε! αυτο ειναι ολο. :)

Σήμερα πάτησα πόδι,την έστειλα στις φίλες της,δεν χάνω τον αγώνα με τίποτα! Μην με κακολογέιτε βρε παιδιά,θα με καταλάβετε μόλις την παραλάβετε:smash:

Απάντηση: SONY 46X3500

Σήμερα το πρωί μου ήρθε η τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη από ότι φανταζόμουν.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΗ ΣΑΒΒΑ
ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΤΟΝ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ:2thumb22sup::Banane0::music-smiley-005::award:

Χεχε, καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς nickpar,εγώ να δεις τί του έκανα του ανθρώπου.Καλές θεάσεις, σου εύχομαι να την απολαύσεις!:ernaehrung004:

κανενα προβλημα απλως προσπαθουσα να θυμηθω γιατι ηταν καλυτερη η χλ2ε και δεν μου εβγαινε! αυτο ειναι ολο.

Αυτα τα 4 και τα 8 ειναι θεωρητικα παντα και αφορουν μεταβαση grey to grey εκτος απο τους χρονους που ανακοινωνει η Philips που ειναι με αλλη μεθοδο (Blur Edge Width) .
Στην πραξη οι χρονοι αποκρισης ειναι πολυ μεγαλυτεροι. Για παραδειγμα:

Sharp 32WD1E:

latency_WD1E.gif

Sony 32D3000:

latency_KDL32D3000.gif

Philips 32PFL9632:

latency_32PF9632.gif

Ολες οι παραπανω μετρησεις ειναι με τα 100 Hz απενεργοποιημενα. Αν τα ενεργοποιησουμε οι χρονοι αποκρισης πεφτουν περιπου στο μισο.

Με λιγα λογιαμε βαση τις προδιαγραφες εχουμε 4 ms για την Sharp , 3 ms για την Philips και 8 ms για την Sony αλλα οι τηλεορασεις ειναι πρακτικα ισοδυναμες.

Kοιταξε και εδω:

http://www.erenumerique.fr/cat.php?c=32

εγω τι να πω ρε παιδια?
αγορασα τηλεοραση 1.000.000 χωρις να μιλησω ουτε μια φορα με τον καταστηματαρχη..μια φορα τον πηρα για την καρτα ενω ειχα και εχω πολλες αποριες τις οποιες δεν μπορεσα να τις λυσω γιατι απλα δεν ηθελα (και δεν μπορεσα) μερικες φορες να ενοχλησω.
δεν ξερω ποτε και πως θα ερθει η τηλεοραση ξερω ομως οτι μια πιο αμεση επαφη σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεται (για πολλους λογους):nounder:

Παίδες καλημέρα,

έφτασε και η δική μου χτές ,μαζί με 1 PS3 δώρο !!(Καλά μην βαράτε ,έτσι το είπα).Την συνδέσανε ,τσεκάρανε τα Pixel (0 ευτυχώς) ,τσεκάρανε το clouding (τιποτα !!! ) και φύγανε.

Και με αφήσανε μόνο με το "Τερας", γιατι περί τέτοιου πρόκειται !!Παιδιά είναι μεγάλη η τηλεόραση(το πάνελ 46 ,αλλά η συσκευή -σαν 52άρα).

Εντυπώσεις από την TV,από την σύζυγο,τα παιδιά και από μένα ,για θεάσεις SD,DVD,BR,PS3 λίαν συντόμως.

---STARK---

Παίδες καλημέρα,

έφτασε και η δική μου χτές ,μαζί με 1 PS3 δώρο !!(Καλά μην βαράτε ,έτσι το είπα).Την συνδέσανε ,τσεκάρανε τα Pixel (0 ευτυχώς) ,τσεκάρανε το clouding (τιποτα !!! ) και φύγανε.

Και με αφήσανε μόνο με το "Τερας", γιατι περί τέτοιου πρόκειται !!Παιδιά είναι μεγάλη η τηλεόραση(το πάνελ 46 ,αλλά η συσκευή -σαν 52άρα).

Εντυπώσεις από την TV,από την σύζυγο,τα παιδιά και από μένα ,για θεάσεις SD,DVD,BR,PS3 λίαν συντόμως.

---STARK---

Πες μας να ξέρουμε κι εμείς που ψαχνόμαστε, περίμενες πολύ καιρό? Πες ακόμα πόσο και από που?
Thanks!

εγω τι να πω ρε παιδια?
αγορασα τηλεοραση 1.000.000 χωρις να μιλησω ουτε μια φορα με τον καταστηματαρχη..μια φορα τον πηρα για την καρτα ενω ειχα και εχω πολλες αποριες τις οποιες δεν μπορεσα να τις λυσω γιατι απλα δεν ηθελα (και δεν μπορεσα) μερικες φορες να ενοχλησω.
δεν ξερω ποτε και πως θα ερθει η τηλεοραση ξερω ομως οτι μια πιο αμεση επαφη σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεται (για πολλους λογους):nounder:
Αμάν βρε μίρλα κακιά :flipout:.Εσύ 1.000.000δρχ έδωσες; Σε πιάσανε τον κ´.ο:flipout:. Εγώ και ο Βασίλης δώσαμε 442.975δρχ μετρητά και άλλα τόσα σε 12 άτοκες. δηλαδή σύνολο 885.950δρχ. Ρε μήπως πήρες από αλλού και μας κουρουιδεύς;:Banane0: