Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Λίγα τα 1080p τελικά...:furious3:
Συμπέρασμα: για να αγοράσω τώρα την Χ3500, πρέπει να τη ρίξουν τουλάχιστον στα 1800 Ευρώ...
...πολλές οι χάρες τους νομίζω, άιντε!

Αυτές χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς ρε παιδιά. Έχουν βγάλει και άλλες εταιρίες αντίστοιχα προϊόντα. Είχα δει πρόσφατα κάτι παρόμοιο από την Philips αλλά δεν έχω link δυστυχώς.

Τέλος off-topic :D

Απάντηση: SONY 46X3500

Ακριβως οπως τα λεει ο Γιωργος (-bye-) ειναι. Ειναι οθονες που χρησιμοποιουν σε ερευνες και κυριως σε ιατρικες.

καλα μην αγοραζεις τηλεοραση γιατι σε 2 χρονια θα ερθουν οι 4Κ2Κ
ασε εμενα με την μιζερη 46Χ3500

Προς Σταυρο: δεν διαμαρτυρομαι..το αντιθετο λεω,οτι γιατι να πριζεις τον αλλο στα τηλεφωνα?
εγω ξερω οτι εδωσα 1000000 δρχ για την τηλεοραση( γιατι οταν το ακουει η γκομενα ψαρωνει..ενω αντε να της πεις οτι εδωσες 852.465,344)
:flipout::flipout:

Προς Σταυρο: δεν διαμαρτυρομαι..το αντιθετο λεω,οτι γιατι να πριζεις τον αλλο στα τηλεφωνα?
εγω ξερω οτι εδωσα 1000000 δρχ για την τηλεοραση( γιατι οταν το ακουει η γκομενα ψαρωνει..ενω αντε να της πεις οτι εδωσες 852.465,344)
:flipout::flipout:
Εμένα είναι πλέον γυναίκα και όχι γκόμενα και προτιμώ να της πω τα πράγματα όπως ακριβώς είναι (1300€ τώρα και 1300€ 12 άτοκες) και να μην με πρήζει τόσο πολύ παρά να της πω 3.000€ και να την έχω να μου λέει όποτε το θυμηθεί ότι πετάω τα λεφτά μου σε βλακείες (άμα ήταν ακόμη στο γκόμενα mode κι εγώ 1.000.000 θα έλεγα:flipout:). Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

Την συνδέσανε ,τσεκάρανε τα Pixel (0 ευτυχώς) ,τσεκάρανε το clouding (τιποτα !!! ) και φύγανε.

Και ποιό είναι αυτό το τόσο περιποιητικό μαγαζί που έχει τεχνικούς έμπειρους και υπομονετικούς για τέτοιες πράγματα?
Για την electronet του Σάββα πρόκειται? Μακάρι να ´ναι γιατί και εγώ τέτοιο service θέλω!:worshippy:

Και αν δήλαδη διαπιστώνανε κάποιο(μάλλον "κάποια" για τη sony) dead pixel ή έντονο clouding ή άλλο πρόβλημα (φτου-φτου μακριά απο σας και από εμένα σε λίγο καιρό!), θα την πέρναν πίσω?:huh2:

Εμένα είναι πλέον γυναίκα και όχι γκόμενα και προτιμώ να της πω τα πράγματα όπως ακριβώς είναι (1300€ τώρα και 1300€ 12 άτοκες) και να μην με πρήζει τόσο πολύ παρά να της πω 3.000€ και να την έχω να μου λέει όποτε το θυμηθεί ότι πετάω τα λεφτά μου σε βλακείες (άμα ήταν ακόμη στο γκόμενα mode κι εγώ 1.000.000 θα έλεγα:flipout:). Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

:flipout::flipout::flipout:

Παντως αν συνεχισετε ετσι σε λιγο οι κατοχοι 46Χ3500 θα κανουμε αυτοδυναμη κυβερνηση εδω μεσα και θα πρεπει να βγαλουμε και εμεις προεδρο.:flipout:

Καλοριζικη σε ολους και καλες θεασεις :music-smiley-005:

- 3540 Euro στον Κωτσόβολο Σταδίου με δυνατότητα 48 άτοκων μέχρι αύριο

- 3390 Euro στο Πλαίσιο Συντάγματος με 24 άτοκες

και τα δυο πριν από λίγο.

Στο Πλαίσιο που είχα ρωτήσει πριν καιρό έκαναν και 36 άτοκες για το συγκεκριμένο μοντέλο.Πολύ ακριβές όμως οι τιμές τους.

Παιδια γεια σας, ειμαι καινουργιος στο forum και καινουργιος κατοχος της 40Χ3500. Μπορειτε να μου πειτε αν αυτος ο θορυβος που ακουγεται σε απολυτη ησυχια οταν παιζει η τηλεοραση, σαν να δουλευει καποιο μοτερακι ειναι φυσιολογικος ? :ernaehrung004:

Ενδιαφέρων... Έχει ανεμιστήρα η τηλεόραση; (ίσως στο πίσω μέρος της; )

Δηλώνω πλέον ένας από τους ευτυχείς κατόχους της 46Χ3500. Πρώτες εντυπώσεις... δέος. Πάντως έχοντας δει λίγο νωρίτερα την 42PX70E που παρήγγειλα για τον θείο μου δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα με τον όγκο. Για να μην πω ότι την συνήθισα στο πρώτο μισάωρο. Απόσταση θέασης 2,2-2,5 μέτρα (ανάλογα με το αν κάθομαι μπροστά ή πίσω στον καναπέ).

Ευτυχώς 0 καμμένα ή hot πίξελ. Τώρα για το clouding δεν μπορώ να διαπιστώσω την ύπαρξή του. Όταν ανεβάσω το backlight φαίνεται σε μερικά σημεία της οθόνης σαν να μην είναι εντελώς μαύρο αλλά δεν είναι και τόσο αισθητό. Θέλω να πιστεύω ότι με τον καιρό θα εξαλειφθεί εντελώς ακόμη και αυτό το ανεπαίσθητο clouding με το backlight στο full. Ως προς τα κανάλια από επίγεια λήψη δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν το σήμα είναι καλό δείχνει πολύ καλά αλλά όταν το σήμα πέφτει όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να βγάλει η τηλεόραση 1080 γραμμές από το τίποτα. Είναι απολύτως λογικό αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι να βάλω πιάτο στο άμεσο μέλλον και εκεί θα διορθωθούν τα πράγματα αρκετά. Ήταν κάτι που το περίμενα γιατί είχα ακούσει και τον Gataro (ο πρώτος από τους 4 μας που την παρέλαβε) κάπως μουδιασμένο όταν μου έλεγε για το τηλεοπτικό σήμα.

Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση ακόμη γιατί είχα καλεσμένους χθες και δεν πρόλαβα να παίξω με το "μωρό" μου αλλά οι ρυθμίσεις της είναι αρκετές. Καμία σχέση με την παλιά μου 32S2030 αν και η λογική στην οποία κινούνται είναι περίπου η ίδια οπότε πιστεύω ότι θα την στρώσω γρήγορα.
Το μόνο που με "χάλασε" είναι ότι είχα πρόβλημα με το HTPC. Ενώ στην παλιά μου έπαιζε καρφί με το που το συνέδεσα σ' αυτή δεν μπορούσε να απεικονίσει το σήμα (το είχα στα 1360x768). Αναγκάστηκα να ξαναφέρω την S2030 και να συνδέσω το HTPC για να αλλάξω ανάλυση και μετά να το συνδέσω στην X3500 γιατί ούτε από safe mode που γύριζα την ανάλυση δεν την κρατούσε. Δεν μπορώ να βγάλω 1080p με το HTPC κι έχω ψιλοσπαστεί. Κάτι παίζει με τα Hz και το ψάχνω. Όταν το βάζω 1920x1080@60Hz χάνει το σήμα η τηλεόραση. Δουλεύει μόνο τα 1080@30Hz (interlaced) και βγαίνει λίγο εκτός ορίων θέασης (πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά). Μάλλον πρέπει να το γυρίσω σε 50Hz για να δουλέψει στα 1080p αλλά ακόμη δεν έχω βρει την άκρη. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα ποστάρω άμα βρω άκρη.Η κάρτα που έχω είναι η Ati X1950Pro. Αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει ή τι πρέπει να κάνω ας ρίξει ένα ποστ. Αυτά για την ώρα. Τα νεότερα αργότερα...

Ξέχασα να πω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σάββα Μοσχίδη που μου την έστειλα ενώ δεν είχαμε κλείσει ακόμη την ολοκλήρωση της αποπληρωμής της λόγω προβλήματος με την πιστωτική μου. Γενικώς ήταν άψογος καθ' όλη την συναλλαγή...

Last edited:

:ADFADF1: καταρχην καλες θεασεις και να την χαιρεσαι
(εγω θα παραλαβω την επομενη Τεταρτη!!!)

και αφου σε καμια απο τις 3 δεν ειχε καμμενα pixel και clouding μαντεψε που θα ειναι ολα μαζεμενα
:)))))

Last edited:

Καλώς τη δέχτηκες Σταύρο! Όσο για το HTPC πάλεψέ το,θα βρεις τη λύση δεν μπορεί. Και όταν μπορέσεις βγάλε και καμιά photo! Το ανεμιστηράκι πως το ακούς? Mα καλά μόνο σε μένα φάνηκε θηρίο...?

:ADFADF1: καταρχην καλες θεασεις και να την χαιρεσαι
(εγω θα παραλαβω την επομενη Τεταρτη!!!)

και αφου σε καμια απο τις 3 δεν ειχε καμμενα pixel και clouding μαντεψε που θα ειναι ολα μαζεμενα
:)))))
Έλα ρε μην μασάς. Θέλω να πιστεύω ότι τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν αυτά τα High End μοντέλα από το εργοστάσιο αν είναι εντάξει ή όχι.

Καλώς τη δέχτηκες Σταύρο! Όσο για το HTPC πάλεψέ το,θα βρεις τη λύση δεν μπορεί. Και όταν μπορέσεις βγάλε και καμιά photo! Το ανεμιστηράκι πως το ακούς? Mα καλά μόνο σε μένα φάνηκε θηρίο...?

Το HTPC από κάτω έχει 2 120άριδες ανεμιστήρες οπότε δεν μπορώ να ακούσω της τηλεόρασης αλλά και όταν είχα το HTPC κλειστό πάλι δεν άκουγα τίποτα. Πρέπει να κλείσεις την φωνή της TV τελείως για να ακούσεις κάτι σαν ελαφρό φύσημα. Δεν αποτελεί πρόβλημα τουλάχιστον για μένα. Γενικά είναι θηρίο η TV αλλά όπως σου είπα πριν έρθω σπίτι μου ήμουν στον θείο μου και παλεύαμε με την 42άρα που μόλις είχε παραλάβει κι αυτός. Οπότε εγώ ουσιαστικά πήγα από τις 42 στις 46 στο ίδιο απόγευμα γι' αυτό δεν τρόμαξα από το μέγεθος. Το γέλιο είχε η γυναίκα μου που ούρλιαξε μόλις την είδε στην θέση της 32άρας όταν μπήκε σπίτι. Την συνήθισε πάντως κι αυτή γρήγορα. Άμα στρώσω και το HTPC και βάλω και το πιάτο θα είναι Jet.

Last edited:

Εγώ κάτι άκουσα ότι μαζεύει η Sony Europe όλα τα καμμένα pixels σε μία Tv για να τη στείλει κάπου στην Ελλάδα,στα Γιάννενα δεν θυμάμαι καλά!!:flipout::BDGBGDB55: