Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Εχω βάλει όριο τα 2000. Αλλα για την X3500 δίνω κάτι παραπάνω.

Με αλλα λογια θες ......... το θες και ..........:flipout:

Αφου σε ολες τις υπερπαραγωγες ...........ξυρισμενο ειναι , αυτος θα παρει με τις τριχες ?:flipout:

Re: SONY Bravia 46X3500

Κοιτα να δεις πως χαιρετε ο ανθρωπος που θα δωσει τεσσερα χιλιαρικα:flipout::flipout:

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Βρε συ, τον Αύγουστο θα έχει τιμή χώμα.
Κάτω από 3 χήνες.:Banane0:
Άσε με να χαίρομαι.:BDGBGDB55:

Εν τη παλαμη και ουτω βοησομεν..........το Θα δεν μας κανει, ασε που σε βλεπω υπερβολικα αισιοδοξο και θα κινησεις τις υποψιες του ΕΣΚΑΝ για "ντοπε" αισιοδοξια :flipout::flipout:

YYYYYEEEESSSSS.... Επιτέλους την πήρα :music-smiley-005:

Είναι κορυφαία! Μια ερώτηση όμως:
Προσπάθησα να δω ένα Bluray από το Laptop. Το σύνδεσα με HDMI και ενώ βλέπω εικόνα κανονικά, δεν έχω ήχο στην TV. Έκανα ρύθμιση στο Laptop για S/PDIF out κτλ, αλλά τπτ. Το laptop είναι το Vaio VGN-AR21S (με Windows XP).

Μήπως θέλει και η TV καμιά ρύθμιση;

Καλορίζικη. Πρέπει να περάσεις και τον ήχο. Φαντάζομαι πως έχεις πάρει καλώδιο DVI to HDMI;;

Προσπάθησα να δω ένα Bluray από το Laptop. Το σύνδεσα με HDMI και ενώ βλέπω εικόνα κανονικά, δεν έχω ήχο στην TV. Έκανα ρύθμιση στο Laptop για S/PDIF out κτλ, αλλά τπτ. Το laptop είναι το Vaio VGN-AR21S (με Windows XP).

Όχι η TV δεν θέλει κάποια ρύθμιση εφόσον έχεις εικόνα. Απλά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο laptop περνάει και το audio μέσα από το HDMI ή μόνο την εικόνα (που είναι και το πιο λογικό εφόσον έχει την 7600GT πάνω του που δεν υποστηρίζει audio pass-through). Επειδή λοιπόν είσαι κατά 99% στην δεύτερη περίπτωση ο μόνος τρόπος να έχει και ήχο είναι να συνδέσεις ένα καλώδιο ήχου (μικρό καρφί στερεοφωνικό σε διπλό RCA θα το ζητήσεις κι έχει περίπου 2 ) στην έξοδο ήχου του laptop και στα RCA που έχει κάτω από το HDMI στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σου. Υπόψιν πρέπει να συνδέσεις και το HDMI σε μία από αυτές τις δύο για να παίξει ταυτόχρονα ήχο και εικόνα και όχι στην πλαϊνή. Εγώ είχα έτσι το HTPC μου όσο καιρό ήταν τα Ζ-5400 μου στο service.

Eιπαμε οτι εχει κορυφαια εικονα οχι ηχο!!!:grandpa:

Π.χ. εγω στη σαμμυ εχω αριστο ηχο. Μετα το μπερν ιν του μεγκα την λειτουργω σαν ραδιοφωνο μονο, για τον φοβο των Ιουδαιων.

Π.χ. εγω στη σαμμυ εχω αριστο ηχο. Μετα το μπερν ιν του μεγκα την λειτουργω σαν ραδιοφωνο μονο, για τον φοβο των Ιουδαιων.

:flipout::flipout:Ειναι κι αυτο μια λυση κι αμα την βαρεθεις στο ορθιο κοτσαρησε 4 ποδια και κανε τη τραπεζακι .

εχω παραλαβει και γω με τη σειρα μου σημερα την 46X3500.. Τεραστια μπορω να πω με το κουτι.. απλα καποιος που την εχει παρει παιδια η εγγυηση ξερετε ποια ειναι ?? μεσα στο κουτι εχει κατι εγχειριδια η εγγυηση δεν εχω καταλαβει ποια ειναι

Last edited:

εχω παραλαβει και γω με τη σειρα μου σημερα την 46X3500.. Τεραστια μπορω να πω με το κουτι.. απλα καποιος που την εχει παρει παιδια η εγγυηση ξερετε ποια ειναι ??

Η αποδειξη της αγορας αρκει :a0210:

Η αποδειξη της αγορας αρκει :a0210:

α και καλα ισχυει απο την ημερομηνια αγορας που γραφει και για ενα χρονο... καταλαβα ! ειναι ολα μια χαρα παντως ανοιξα το κουτι εχει 2-3 καλωδια χειριστηριο.. θα την μεταφερω στο σπιτι και μετα να την λειτουργησω !

Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω.. εσεις που την εχετε ηδη φτιαξει?

Άστην να παίξει για 200 ώρες το DVD στρωσίματος και πρόσεξε να αλλάζεις σιγά σιγά τα κανάλια για να μην έχεις image retention....

ΟΥΠΣ....Λάθος thread .....:BDGBDGB53: