Με αλλα λογια θες ......... το θες και ..........![]()
Όχι η TV δεν θέλει κάποια ρύθμιση εφόσον έχεις εικόνα. Απλά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο laptop περνάει και το audio μέσα από το HDMI ή μόνο την εικόνα (που είναι και το πιο λογικό εφόσον έχει την 7600GT πάνω του που δεν υποστηρίζει audio pass-through). Επειδή λοιπόν είσαι κατά 99% στην δεύτερη περίπτωση ο μόνος τρόπος να έχει και ήχο είναι να συνδέσεις ένα καλώδιο ήχου (μικρό καρφί στερεοφωνικό σε διπλό RCA θα το ζητήσεις κι έχει περίπου 2 ) στην έξοδο ήχου του laptop και στα RCA που έχει κάτω από το HDMI στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σου. Υπόψιν πρέπει να συνδέσεις και το HDMI σε μία από αυτές τις δύο για να παίξει ταυτόχρονα ήχο και εικόνα και όχι στην πλαϊνή. Εγώ είχα έτσι το HTPC μου όσο καιρό ήταν τα Ζ-5400 μου στο service.YYYYYEEEESSSSS.... Επιτέλους την πήρα :music-smiley-005:
Είναι κορυφαία! Μια ερώτηση όμως:
Προσπάθησα να δω ένα Bluray από το Laptop. Το σύνδεσα με HDMI και ενώ βλέπω εικόνα κανονικά, δεν έχω ήχο στην TV. Έκανα ρύθμιση στο Laptop για S/PDIF out κτλ, αλλά τπτ. Το laptop είναι το Vaio VGN-AR21S (με Windows XP).
Μήπως θέλει και η TV καμιά ρύθμιση;
YYYYYEEEESSSSS.... Επιτέλους την πήρα :music-smiley-005:
Είναι κορυφαία! Μια ερώτηση όμως:
Προσπάθησα να δω ένα Bluray από το Laptop. Το σύνδεσα με HDMI και ενώ βλέπω εικόνα κανονικά, δεν έχω ήχο στην TV. Έκανα ρύθμιση στο Laptop για S/PDIF out κτλ, αλλά τπτ. Το laptop είναι το Vaio VGN-AR21S (με Windows XP).
Μήπως θέλει και η TV καμιά ρύθμιση;
Eιπαμε οτι εχει κορυφαια εικονα οχι ηχο!!!:grandpa:
Π.χ. εγω στη σαμμυ εχω αριστο ηχο. Μετα το μπερν ιν του μεγκα την λειτουργω σαν ραδιοφωνο μονο, για τον φοβο των Ιουδαιων.
εχω παραλαβει και γω με τη σειρα μου σημερα την 46X3500.. Τεραστια μπορω να πω με το κουτι.. απλα καποιος που την εχει παρει παιδια η εγγυηση ξερετε ποια ειναι ??
Η αποδειξη της αγορας αρκει :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.