giwrgos21r
New member
- 20 February 2008
- 52
α και καλα ισχυει απο την ημερομηνια αγορας που γραφει και για ενα χρονο... καταλαβα ! ειναι ολα μια χαρα παντως ανοιξα το κουτι εχει 2-3 καλωδια χειριστηριο.. θα την μεταφερω στο σπιτι και μετα να την λειτουργησω !
Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω.. εσεις που την εχετε ηδη φτιαξει?
φιλε απο που μπορω να δω το δικο μου μηνα παραγωγης και εκδοση?Την Τετάρτη το μεσημέρι παρέλαβα και εγώ την 46άρα. Παραγωγή Φεβρουαρίου χωρίς θόρυβο στους ανεμιστήρες, με την τελευταία έκδοση .583 και χωρίς συννεφάκια.
Παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις και κλείνοντας τα διάφορα (πολλά) ψηφιακά φίλτρα είναι εντυπωσιακά καλύτερη η εικόνα από αυτή που είχε η συσκευή αρχικά.
Ελπίζω τον άλλο μήνα να πάρω και το PS3 για να την απολαύσω σε HD υλικό.
Παιδιά πάντως έχω ρυθμίσει μια 46Χ3500 και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Την 46άρα πήρα!Μεγιές!!!! Πόσες ίντσες??
Πήρα τηλέφωνο στο support της Sony και μου είπαν ότι μπορεί να περάσει ήχος από το HDMI του laptop. Θα με πάρει είπαν κάποιος τεχνικός (αφού δεν πέτυχαν οι ρυθμίσεις)...FoRMat MaSTer said:Απλά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο laptop περνάει και το audio μέσα από το HDMI ή μόνο την εικόνα
Ναι με τέτοιο καλώδιο το σύνδεσα για την ώρα (βιαζόμουν να δω το πρώτο μου Blu-rayFoRMat MaSTer said:ο μόνος τρόπος να έχει και ήχο είναι να συνδέσεις ένα καλώδιο ήχου (μικρό καρφί στερεοφωνικό σε διπλό RCA θα το ζητήσεις κι έχει περίπου 2 ) στην έξοδο ήχου του laptop και στα RCA που έχει κάτω από το HDMI στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σου.
Δεν είμαι ISF Calibrator αλλά ασχολούμαι με το "άθλημα" και έχω κάνει πολλές φορές ρυθμίσεις σε διάφορες TV και βιντεοπροβολείς.Οταν λες ρυθμισει τι εννοεις? Eισαι ISF calibrator?
Πήρα τηλέφωνο στο support της Sony και μου είπαν ότι μπορεί να περάσει ήχος από το HDMI του laptop. Θα με πάρει είπαν κάποιος τεχνικός (αφού δεν πέτυχαν οι ρυθμίσεις)...
Δεν είμαι ISF Calibrator αλλά ασχολούμαι με το "άθλημα" και έχω κάνει πολλές φορές ρυθμίσεις σε διάφορες TV και βιντεοπροβολείς..
Μάγκες δεν καταλαβαίνω τίποτα απο όσα λέτε και δείχνετε και νιώθω πολύ βλάκας......
Εχει καλιμπράρει κανείς την Χ3500?
Εχω την εντύπωση πως πρασινίζει ελαφρώς...
Κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορες ρυθμίσεις οι οποίες μάλιστα απέχουν από χρήστη σε χρήστη και η αλήθεια είναι πως δεν τις έχω κρατήσει.
Οι ρυθμίσεις γίνονται με software ή και με κάποιο μηχάνημα που ... διαβάζει την οθόνη?
Θα ήταν πολύ χρήσιμο πάντως αν κάποιος μας έδινε περισσότερες πληροφορίες για τις σωστές ρυθμίσεις..
Δεν είμαι ISF Calibrator αλλά ασχολούμαι με το "άθλημα" και έχω κάνει πολλές φορές ρυθμίσεις σε διάφορες TV και βιντεοπροβολείς.
Μόνο ο Καστρουνής νομίζω είναι σε θέση να μας πει αν μια 46Χ3500 μπορεί να έρθει τελείως στα ίσια της.
Σε παλαιότερη συνομιλία που είχαμε με τον Μανώλη θυμάμαι που μου είχε πει ότι μετά την Pioneer η επόμενη καλύτερη τηλεόραση εάν ρυθμιστεί σωστά, είναι με διαφορά η Sony X3500.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.