Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Δεν είναι μονο η Χ3500 σειρα όλες οι 40"=+ είναι παιζει και σποτ στην τιβι

Παιδιά ειναι καθαρά λογω Euro (δειτε την διάρκεια ισχύος της προσφοράς και θα το καταλάβετε)

Επισης επειδή μπορεί να σκάσουν και άλλες τέτοιες προτάσεις από διαφορες εταιρείες τις επομενες 2-3 βδομάδες, κοιτάξτε προσεκτικά τους "ορους εγγύησης" ή τους όρους των προσφορών γιατί οτι λάμπει δεν ειναι πάντα χρυσός...

Kαλά αυτό με τις δόσεις μην το δένεις σχοινί κορδόνι,αν πας και τους πεις ότι θέλεις παραπάνω άτοκες πχ 24 θα στις κάνουν άνετα προκειμένου να κάνουν την πώληση.

Του αρέσει πολύ προς το παρόν,είδε και SKAI και το ευχαριστήθηκε! Ο δύσκολος κριτής είναι άλλος στο σπίτι,άντε να της εξηγήσεις ότι η εικόνα είναι καλύτερη από αυτή της 25άρας trinitron....

Εγώ για μια philips άκουσα το κορυφαίο: "γιατί παίζει έτσι; Χαλασμένη είναι;"
Τι να εξηγήσεις μετά από αυτό; -bye-

εγω ακουσα καποιον μια μερα στα δικαστηρια να λεει:

αυτοι εκει πανω οι γεροι γιατι ειναι καθιστοι? επειδη ειναι γεροι?

και ομως και η κουτση Μαρια το ξερει..Αυτοι εκει πανω ειναι Δικαστες.

Τετοιοι φιλε θα υπαρχουν παντα και παντου.
δεν χρειαζεται να τους αναφερουμε εδω μεσα,εμενα μου χαλανε την διαθεση και την αισθητικη,απλα και μονο να μου υπενθυμιζεις οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι γυρω μας

Αλλο το χιουμορ καποιου αλλο η καφριλα και αλλο η αγνοια
Καθε ενα το αντιμετωπιζουμε διαφορετικα,πολλες φορες δε με τον ιδιο τροπο

Last edited:

Εγώ πάλι δεν το είδα έτσι. Απλά, αυτός που το είπε (μέσα στη άγνοια του) δήλωσε ξεκάθαρα ότι η νέα τηλεόραση δεν έπαιζε καλύτερα από την crt που έπαιζε δίπλα (μια πολύ καλή philips). Είναι αυτό που λένε "από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..."
Εγώ αντίθετα προσπαθώ να δικαιολογήσω τα λεφτά που έδωσα για να πάρω "επίπεδη" τηλεόραση. Όμως σε SD/DVD η crt παίζει σαφώς καλύτερα. Και το HD υλικό που έχω δει τους 6 μήνες που την έχω, δεν είναι και τόσο πολύ...

δεν βρισκω ουτε εναν λογο να γυρισω πισω στην crt μου
και μονο που την βλεπω κλειστη στην αποθηκη που γυριζει το στομαχι.

ευχομαι στον φιλο αυτο να περασει ολη του τη ζωη με την υπεροχη εικονα μιας crt

οσο για το σχολιο του εχουμε και το μυαλο και την πειρα και την μορφωση να μην μαθαινουμε πλεον την αληθεια απο μικρους και απο τρελους-bye-

Oπως λενε και οι Αγγλοι "you can't teach an old dog new tricks".

Oταν εχει μαθει καποιος στην εικονα απο το "κουτι" (CRT) τοτε ειναι δυσκολο να μαθει αλλιως.

Στην δουλεια ειχαμε ενα παλιο PC με monitor CRT , δεν μπορειται να φανταστειτε ανακουφηση που πηρα οταν το αλλαξαμε με μονιτορ LCD. Αισθανομαι τα ματια μου πολυ πιο ξεκουραστα ασε που θα γλιτωσω και απο την ακτινοβολια.

Εγω αντιθετως ΔΕΝ μπορω να κατσω να δω τηλεοραση σε CRT.-bye-

μετα απο 3 χρονια με 37" lcd philips και μονιτορ 22" samsung....

παιδιά, για πείτε εντυπώσεις για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων. είναι τόσο χάλια όσο μου περιγράφουν οι πωλητές σε public και πλαίσιο;

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

ότι είναι χάλια είναι , αλλά από ένα σημείο και μετά συνηθίζεις ... στα ψηφιακά είναι κάπως καλύτερα , ενώ δείχνει πάρα πολύ σε HD ...

διαφωνώ, την έχω την συγκεκριμένη 3 μήνες και όσο μαθαίνω τις ρυθμίσεις της και ασχολούμαι, όλο και καλύτερο αναλογικό βλέπω.

καμιά τηλεόραση δεν θα σου παίξει σωστά αμα δεν ασχοληθείς μαζί της. Μόνο σε HD βλέπεις με το καλημέρα σωστά γιατί ουσιαστικά η τηλεόραση παίρνει μασημένη τροφή απο την εκάστοτε HD πηγή.

παιδιά, για πείτε εντυπώσεις για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων. είναι τόσο χάλια όσο μου περιγράφουν οι πωλητές σε public και πλαίσιο;

οι πωλητες μαλλον θα πηραν το κατι τις τους απο τη samsung φαινεται....τα σχολια σε SD έίναι πολυ καλα

για ελατε να δουμε γουροβισιον σπιτι μου να μου πειτε αυτο που βλεπω ειναι καλο η κακο σημα.

αν δεν ημουν ικανοποιημενος θα την πετουσα απο το παραθυρο φιλε μου,ουτε τα λεφτα σκεφτομαι(αλλωστε site αγγελιων υπαρχουν πολλα) ουτε την ΣΟΝΥ.

1 μονο προβλημα αν ειχα τωρα θα ειχα funai,ελα που δεν εχω το παραμικρο

"Αγαπητέ κύριε ........,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony, καθώς και για την επιστολή που στείλατε στα γραφεία μας.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που μας υποβάλατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Παρά το γεγονός ότι η οθόνη LCD κατασκευάζετε με τεχνολογία υψηλής ακρίβειας και το 99,99% ή και περισσότερο των εικονοστοιχείων (pixel) παραμένουν αποτελεσματικά, ενδέχεται να εμφανιστούν μαύρα στίγματα ή λαμπερά φωτεινά σημεία(κόκκινα, μπλε ή πράσινα) συνεχώς πάνω στην οθόνη LCD. Τούτο είναι δομική ιδιότητα του πίνακα LCD και δεν αποτελεί δυσλειτουργία.

Όλοι οι κατασκευαστές εφαρμογών που στηρίζονται στην τεχνολογία LCD θέτουν ένα όριο ανενεργών pixel, όπου πέρα από το όριο αυτό γίνετε αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος.

Η Sony ακολουθώντας τα πανευρωπαϊκά ISO standards έχει θέσει αυτό το όριο στα πέντε (5) ανενεργά pixel το οποίο και βρίσκετε στον μέσο όρο που προσδιορίζουν όλοι οι κατασκευαστές LCD εφαρμογών.

Εάν η τηλεόραση σας εμφανίζει ανενεργά pixel περισσότερα από το όριο που έχει θέσει πανευρωπαϊκά η SONY παρακαλώ τότε η συσκευή να παραδοθεί στο εξουσιοδοτημένο μας service στα Ιωαννινα για περαιτέρω έλεγχο. Τα στοιχεία του Service είναι...................."

H επισημη θεση της ΣΟΝΥ στο θεμα των dead pixels.

edit: Φιλε Μιλτιαδη Φιλιππου οτι αλλο χρειαστεις απο εμενα μην διστασεις.Καλημερα!

Last edited:

Μια παρατηρηση σχετικη με το παρον.

1 Pixel = 3 subpixel (red/blue/green)

Oποτε καμια φορα γινεται σύγχυση και οταν μιλαμε για dead/stuck pixel ουσιαστικα ειναι subpixel. Γι' αυτο και τα κολλημενα εχουν ενα εκ των τριων αυτων χρωματων.