ειδα σε μια σαμσουνκ και ηταν ενοχλητικο καθως ηταν ασπρο και αρκετα φωτεινο
Μονιμα ασπρο θα πει οτι και τα τρια subpixel ηταν κολλημενα.
Δηλαδη red+blue+green=white
Κάτι άσχετο,Βασίλη έχεις παρατηρήσει ότι όταν βάλεις τη λειτουργία PAP η μικρή εικόνα που δείχνει στα δεξιά,αυτή από τα αναλογικά κανάλια,πχ ΜΕGA, παίζει με αρκετα σπασίματα?
αρα 1 ασπρο ισοδυναμει με τρια "πιξελ" οπως τα λεει η ΣΟΝΥ?
αφου μιλαει για χρωματιστα εννοει υποπιξελ αρα ο φιλος αν εχει 2 ασπρα πιξελ=6καμμενα υποπιξελ ειναι μεσα στο οριο για αλλαγη τηλεορασης?
αρα 1 ασπρο ισοδυναμει με τρια "πιξελ" οπως τα λεει η ΣΟΝΥ?
αφου μιλαει για χρωματιστα εννοει υποπιξελ αρα ο φιλος αν εχει 2 ασπρα πιξελ=6καμμενα υποπιξελ ειναι μεσα στο οριο για αλλαγη τηλεορασης?
θα προχωρησουμε τοτε
τ'ακους φιλε Μιλτιαδη?
thanks παιδια,θα ενημερωθειτε συντομα
το θεμα ειναι οτι εγω ρωτησα για Ιωννινα ,υποθετω οτι εχει σε καθε πολη εξουσιοδοτημενο σερβις.
pm.
:a0210:ας χρησιμοποιήσει και το επιχείρημα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.
Nαι έχω κάνει το registration και δεν σου προσφέρει κάτι. Όσο για την εγγύηση ισχύει κανονικά για 4 χρόνια.Δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιο χαρτί.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι εκείνα τα μικρά γράμματα που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Ετσι και υπάρχει κίνηση στην εικόνα και δεν είναι στατική αρχίζουν και χορεύουν και δυσκολεύεσαι να τα διαβάσεις. .
παιδιά ανάμεσα σε 46χ3500 και 46w4000 ποιά προτείνετε (κριτήριο η ποιότητα εικόνας σε hd και sd κσι όχι η τιμή); διάβασα στο φόρουμ για καλύτερο μαύρο από την w4000. ισχύει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.