Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Γιαννη οταν ενα πιξελ ειναι μονιμα ασπρο τι σημαινει?(οχι κοκκινο κτλ)

ειδα σε μια σαμσουνκ και ηταν ενοχλητικο καθως ηταν ασπρο και αρκετα φωτεινο

Κάτι άσχετο,Βασίλη έχεις παρατηρήσει ότι όταν βάλεις τη λειτουργία PAP η μικρή εικόνα που δείχνει στα δεξιά,αυτή από τα αναλογικά κανάλια,πχ ΜΕGA, παίζει με αρκετα σπασίματα?

1-2 φορες την εβαλα αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο.Θα ξαναβαλω να δω η θα στειλω εμαιλ στην ΣΟΝΥ τωρα που εμαθα την δουλεια!

περα απο την πλακα υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστουν καμμενα πιξελ στο περασμα του χρονου μεσα απο την χρηση...αυτο που ειδα στην σαμσοθγκ ηταν τραγικο και ψιλοφοβαμαι

Μονιμα ασπρο θα πει οτι και τα τρια subpixel ηταν κολλημενα.

Δηλαδη red+blue+green=white

αρα 1 ασπρο ισοδυναμει με τρια "πιξελ" οπως τα λεει η ΣΟΝΥ?
αφου μιλαει για χρωματιστα εννοει υποπιξελ αρα ο φιλος αν εχει 2 ασπρα πιξελ=6καμμενα υποπιξελ ειναι μεσα στο οριο για αλλαγη τηλεορασης?

Κάτι άσχετο,Βασίλη έχεις παρατηρήσει ότι όταν βάλεις τη λειτουργία PAP η μικρή εικόνα που δείχνει στα δεξιά,αυτή από τα αναλογικά κανάλια,πχ ΜΕGA, παίζει με αρκετα σπασίματα?

Σε μένα δεν το κάνει πάντως αυτό.

Σε όλα τα κανάλια ανεξαρτήτου σήματος αν κάτσω να παρατηρήσω σε κάποιες γρήγορες σκηνές,όπως το χθεσινό τελικό ποδοσφαίρου, όταν έκαναν σέντρες έκανε μικροσπασιματάκια,δεν εννοώ ότι πάγωνε η εικόνα λες και τραβάμε φωτογραφίες,αλλά υπήρχε μη ομαλή αναπαραγωγή της εικόνας.Θα μου πείτε τί κάθομαι και παρατηρώ...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

αφου μιλαει για χρωματιστα εννοει υποπιξελ αρα ο φιλος αν εχει 2 ασπρα πιξελ=6καμμενα υποπιξελ ειναι μεσα στο οριο για αλλαγη τηλεορασης?

Αυτό τώρα τι είναι...για πες μου..?????

Τεχνολογική ή ΝΟΜΙΚΗ απορία....τι ετοιμάζεις???...:flipout:

-bye-

• Ανάλυση 6,2 Mega Pixel από το πάνελ LCD 10bit της Sony, για εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Sony 46X3500

Η Sony λέει πως η τηλεόραση έχει ανάλυση 6.2 Mega Pixel δηλαδή 1920x1080x3. Αυτό σημαίνει πως μετράνε τα subpixels ξεχωριστά όταν διαφημίζουν την ανάλυση, άρα οφείλουν να κάνουν το ίδιο και όταν αυτά κολλάνε ;)

θα προχωρησουμε τοτε
τ'ακους φιλε Μιλτιαδη?

thanks παιδια,θα ενημερωθειτε συντομα:grinning-smiley-043

το θεμα ειναι οτι εγω ρωτησα για Ιωννινα ,υποθετω οτι εχει σε καθε πολη εξουσιοδοτημενο σερβις.

pm.

θα προχωρησουμε τοτε
τ'ακους φιλε Μιλτιαδη?

thanks παιδια,θα ενημερωθειτε συντομα:grinning-smiley-043

το θεμα ειναι οτι εγω ρωτησα για Ιωννινα ,υποθετω οτι εχει σε καθε πολη εξουσιοδοτημενο σερβις.

pm.

Βασίλη θεωρώ το πιο πιθανό να προβάλλουν αντιρρήσεις και να πουν πως είναι 2 καμμένα άρα εντός προδιαγραφών. Δεν χάνει τίποτα ο φίλος να δοκιμάσει πάντως κι ας χρησιμοποιήσει και το επιχείρημα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.

Έχει κάνει κανείς registration από το cd που είχε η 46x3500 στο κουτί?
Έχεις κάποιο κέρδος αν γραφτείς?
Εγώ προσπάθησα να κάνω, έγραψα όλα τα στοιχεία μου, το serial που
βρήκα στο πίσω μέρος της TV, όμως μετά από όλα αυτά με βγάζει σε
μια σελίδα που έχει μόνο κάτι τίτλους (ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ) χωρίς κανένα περιεχόμενο.
Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Έχετε να προτείνετε κάποια λύση?
Ευχαριστώ

Ακόμα μια ερώτηση. Η απόδειξη μου γράφει 05-06-2008.
Ισχύουν τα + 4 χρόνια εγγύησης που προσφέρει η SONY?
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ για να ενεργοποιήσω την προσφορά ή έτσι
απλά ισχύει γιατί δεν έχω κανένα χαρτί που να αναφέρει τα 4 χρόνια.
Ευχαριστώ

Nαι έχω κάνει το registration και δεν σου προσφέρει κάτι. Όσο για την εγγύηση ισχύει κανονικά για 4 χρόνια.Δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιο χαρτί.

Καλησπέρα
να σας ενημερώσω για μια ρύθμιση που έκανα πρόσφατα και τελικά θα την κρατήσω. Ενισχυτής κίνησης στο μέγιστο και ταινία στο Auto 1.
Ξέρω τι θα μου πείτε, αλλά προτιμώ τα ελάχιστα artifacts παρά εκείνη την διακεκομμένη εικόνα όταν γυρνά η κάμερα. (Η ταινία έχει αποτέλεσμα μόνο στο Auto 1. Σε όποιαδήποτε άλλη θέση τουλάχιστο σε τηλεοπτικό υλικό δεν έχει αποτέλεσμα).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι εκείνα τα μικρά γράμματα που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Ετσι και υπάρχει κίνηση στην εικόνα και δεν είναι στατική αρχίζουν και χορεύουν και δυσκολεύεσαι να τα διαβάσεις. Σημειώστε ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που προανέφερα παρά μόνο βελτιώθηκε ελαφρώς.
Θα ήθελα την άποψη σας...

Nαι έχω κάνει το registration και δεν σου προσφέρει κάτι. Όσο για την εγγύηση ισχύει κανονικά για 4 χρόνια.Δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιο χαρτί.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι εκείνα τα μικρά γράμματα που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Ετσι και υπάρχει κίνηση στην εικόνα και δεν είναι στατική αρχίζουν και χορεύουν και δυσκολεύεσαι να τα διαβάσεις. .

Δεν φταιει η τηλεοραση αλλα οι τραπεζες που τα κανουν δυσαναγνωστα!:flipout:

Να την χαιρεσαι:a0210:

παιδιά ανάμεσα σε 46χ3500 και 46w4000 ποιά προτείνετε (κριτήριο η ποιότητα εικόνας σε hd και sd κσι όχι η τιμή); διάβασα στο φόρουμ για καλύτερο μαύρο από την w4000. ισχύει;

παιδιά ανάμεσα σε 46χ3500 και 46w4000 ποιά προτείνετε (κριτήριο η ποιότητα εικόνας σε hd και sd κσι όχι η τιμή); διάβασα στο φόρουμ για καλύτερο μαύρο από την w4000. ισχύει;

Ειναι σαν να ρωτας αν ειναι καλυτερο το Αudi A6 (Χ3500) η το Α4 (W4000).

Εξαρταται ποσα λεφτα θες να δωσεις και την χρηση που θα κανεις.