Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Oποιος παει σε LCD η πλασμα απο CRT ειναι αδυνατον να γυρισει πισω. Η διαφορα ειναι τεραστια. Μονο και μονο η ξεκουραστη θεαση για τα ματια (λογω progressive scan) και η πολυ χαμηλη (εως μηδενικη) ακτινοβολια αξιζουν τον κοπο για να μην μιλησουμε και για την διαφορα σε μεγεθος που δεν εχει τελικα υποκαταστατο.
Βεβαια λογικο ειναι με το αθλιο και τριτοκοσμικο Ελληνικο τηλεοπτικο σημα (βαζω και την NOVA μεσα) να φαινεται πιο πολυ ο θορυβος και τα artifacts αλλα γι' αυτο δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την τεχνολογια. Απλως εμεις ειμαστε πισω.-bye-

Λοιπον για καποιους που σκεφτονται να πληρωσουν ενα μεγαλο η μικρο ποσο και να αγορασουν τωρα FLAT TV (χωρις να εχουν σκοπο να την υποβαλουν σε εξαντλητικα τεστ μεσω μηχανηματων και αντιπαραθεσεις side by side με αλλα μοντελα) αυτο ειναι το απολυτο συμπερασμα:grinning-smiley-043.Αυτο προσπαθω να εξηγησω με τις φτωχες μου γνωσεις και σε αλλους οι οποιοι ισως αντιμετωπιζουν τωρα το ιδιο διλλημα που ειχα κι εγω.Εαν το ειχα διαβασει αυτο νωριτερα ολα θα ηταν ευκολοτερα.Γιατι διαβαζοντας τα διαφορα posts ειχα φτασει στο συμπερασμα οτι πρεπει να κρατησω την CRT για να βλεπω μπαλα και ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι θα αποζημειωθει μονο απο BLUE RAY.Βλεποντας ομως την TV να παιζει τρελαθηκα, πιθανοτατα γιατι ειχα βαλει τον πηχη πολυ χαμηλα, και γι αυτο εκανα ολα αυτα τα σχολια που διαβασατε.
Παντως εξακολουθω να πιστευω ακομα και τωρα που βλεπω πιο ψυχραιμα οτι σε ορισμενες περιπτωσεις οπως ταινιες απο FILMNET και αγωνες ποδοσφαιρου (κυριως Αγγλικου πρωταθληματος μεσημεριανες ωρες) η LCD ειναι τουλαχιστον ισαξια-για μενα ανωτερη-απο την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ CRT και το ιδιο πιστευουν και οι φιλοι μου που εχουν τις ιδιες γνωσεις με μενα.

Και φυσικά μη ξεχνάμε ότι αν θέλουμε μεγάλη εικόνα, από 36" και πάνω, ο μονόδρομος είναι FLAT TV (LCD ή PLASMA). Άλλο να βλέπεις σε 29" ή 32" CRT και άλλο να απολαμβάνεις τις ταινίες σου ή ποδόσφαιρο σε 46". Αν τώρα χρειάζεται να συμβιβαστούμε και λίγο με την ποιότητα του SD σήματος, ε τι να κάνουμε θα το αντέξουμε, τουλάχιστον μέχρι να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα. Που θα πάει το DVB-T σε λίγο καιρό θα είναι εδώ και από ιδωτικά κανάλια. Και θέλω να ελπίζω σε καλύτερη ποιότητα σήματος (καλύτερο bit rate κλπ.)

Φίλε aris464, καλορίζικιη η καινούρια TV!
Πως δείχει η τηλεόραση σου, την οποία ίσως πάρω και εγώ σε 42 ή 46 ίντσες, μία γρήγορη κίνηση, πχ ποδόσφαιρο ή μία έκρηξη; Υπάρχει η ομαλή ροή που έχουν οι CRT;

Η κινηση ειναι καλη.Τουλαχιστον δεν βλεπω κατι που να μου φαινεται περιεργο στο ματι σε σχεση με την CRT μου.
Συνεχιζω να παρατηρω βελτιωση στην εικονα οσο παιρνουν οι μερες η εικονα γινεται πιο "γλυκια".

Που θα πάει το DVB-T σε λίγο καιρό θα είναι εδώ και από ιδωτικά κανάλια. Και θέλω να ελπίζω σε καλύτερη ποιότητα σήματος (καλύτερο bit rate κλπ.)

εγώ ζούσα με την εντύπωση οτι το ψηφιακό της ερτ έχει πολύ καλό σήμα αλλά εδω και 3-4 μέρες που έγινα κάτοχος της philips pfp5532 νομίζω οτι παίζει χειρότερα και από το νοβα

έτσι παίζει και σε εσάς ή έχω κάνει εγώ καμιά πατατιά?

σαν αναλογικο καναλι μου φαινεται εμενα.

και εχει και ορισμενα τεχνουργηματα που δεν εχουν τα αναλογικα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και το review της μικρής αδελφής της 46X3500 από το HDTVTEST (http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/10/26/sony-kdl40x3500-received). Να δούμε τελικά αν εκτός των άλλων υπάρχει σημαντική διαφορά με τα 100hz έτσι ώστε να αποφασίσω επιτέλους ανάμεσα σε 42PFL9732, 40W3000 & 40X3500.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και το review της μικρής αδελφής της 46X3500 από το HDTVTEST (http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/10/26/sony-kdl40x3500-received). Να δούμε τελικά αν εκτός των άλλων υπάρχει σημαντική διαφορά με τα 100hz έτσι ώστε να αποφασίσω επιτέλους ανάμεσα σε 42PFL9732, 40W3000 & 40X3500.

Οτι και αν αποφασισεις αποκλειεται να βγεις χαμενος.

Eπιτελους μετα απο τοσο καιρο καταφερα να ανεβασω φωτογραφιες προς το παρον απο κινητο :firstprize:

Attachments

• DSC00070.jpg
    DSC00070.jpg
    59.8 KB · Views: 141
  • DSC00071.jpg
    DSC00071.jpg
    67.1 KB · Views: 127
  • DSC00072.jpg
    DSC00072.jpg
    69.8 KB · Views: 98
  • DSC00074.jpg
    DSC00074.jpg
    62.5 KB · Views: 133
  • DSC00129.jpg
    DSC00129.jpg
    53.4 KB · Views: 126

Στις φωτογραφιες η τηλεοραση παιζει Filmnet απο NOVA και ειναι στην εργοστασιακη ρυθμιση "VIVID" δηλαδη την πιο φωτεινη και εντονη οπως ειναι στη βιτρινα των μαγαζιων.Την Κυριακη περιμενω τον "panosxgr" στο σπιτι να με βοηθηση να την ρυθμισουμε και να βγαλουμε καλυτερες φωτο.

Mακρια απο το vivid , η εικονα γινεται σκ@τ@!

Για βαλε κατι σαν αυτο...

Backlight : 4
contrast :80
brightness: 60
colour : 60
colour temp : warm 2
sharpness : 8
Noise/MPEG noise red. : off

Advanced
black corrector οff
contr. enhancer: medium
gamma: οff
clear white οff
colour space :normal

Oι ρυθμισεις ειναι απο την 40D3000 και μπορει να μην ταιριαζουν 100% (οι advanced ειναι λιγο διαφορετικες στην X) αλλα σιγουρα θα δεις μεγαλη βελτιωση.

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλα, τι να πω...βρηκες κι εσυ βρε Αρη το ιδανικο καναλι για να δειξεις την ποιοτητα της τηλεορασης σου!!! :flipout:

ΥΓ.: θα τηλ. αυριο για να κανονισουμε για Κυριακη. -bye-

Δεν εβαλα τις φωτογραφιες για να δειξω την ποιοτητα της τηλεορασης απλως προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω πως ανεβαζουμε φωτο και σημερα το καταφερα :drummer:

Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Δεν εβαλα τις φωτογραφιες για να δειξω την ποιοτητα της τηλεορασης απλως προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω πως ανεβαζουμε φωτο και σημερα το καταφερα :drummer:

Πλακα κανω βρε :p

ΥΓ.: Λιγο ψηλα δεν την εχεις βαλει? Δεν σε κουραζει καθολου?