Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500
Λοιπον για καποιους που σκεφτονται να πληρωσουν ενα μεγαλο η μικρο ποσο και να αγορασουν τωρα FLAT TV (χωρις να εχουν σκοπο να την υποβαλουν σε εξαντλητικα τεστ μεσω μηχανηματων και αντιπαραθεσεις side by side με αλλα μοντελα) αυτο ειναι το απολυτο συμπερασμα
.Αυτο προσπαθω να εξηγησω με τις φτωχες μου γνωσεις και σε αλλους οι οποιοι ισως αντιμετωπιζουν τωρα το ιδιο διλλημα που ειχα κι εγω.Εαν το ειχα διαβασει αυτο νωριτερα ολα θα ηταν ευκολοτερα.Γιατι διαβαζοντας τα διαφορα posts ειχα φτασει στο συμπερασμα οτι πρεπει να κρατησω την CRT για να βλεπω μπαλα και ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι θα αποζημειωθει μονο απο BLUE RAY.Βλεποντας ομως την TV να παιζει τρελαθηκα, πιθανοτατα γιατι ειχα βαλει τον πηχη πολυ χαμηλα, και γι αυτο εκανα ολα αυτα τα σχολια που διαβασατε.
Παντως εξακολουθω να πιστευω ακομα και τωρα που βλεπω πιο ψυχραιμα οτι σε ορισμενες περιπτωσεις οπως ταινιες απο FILMNET και αγωνες ποδοσφαιρου (κυριως Αγγλικου πρωταθληματος μεσημεριανες ωρες) η LCD ειναι τουλαχιστον ισαξια-για μενα ανωτερη-απο την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ CRT και το ιδιο πιστευουν και οι φιλοι μου που εχουν τις ιδιες γνωσεις με μενα.
Oποιος παει σε LCD η πλασμα απο CRT ειναι αδυνατον να γυρισει πισω. Η διαφορα ειναι τεραστια. Μονο και μονο η ξεκουραστη θεαση για τα ματια (λογω progressive scan) και η πολυ χαμηλη (εως μηδενικη) ακτινοβολια αξιζουν τον κοπο για να μην μιλησουμε και για την διαφορα σε μεγεθος που δεν εχει τελικα υποκαταστατο.
Βεβαια λογικο ειναι με το αθλιο και τριτοκοσμικο Ελληνικο τηλεοπτικο σημα (βαζω και την NOVA μεσα) να φαινεται πιο πολυ ο θορυβος και τα artifacts αλλα γι' αυτο δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την τεχνολογια. Απλως εμεις ειμαστε πισω.![]()
Λοιπον για καποιους που σκεφτονται να πληρωσουν ενα μεγαλο η μικρο ποσο και να αγορασουν τωρα FLAT TV (χωρις να εχουν σκοπο να την υποβαλουν σε εξαντλητικα τεστ μεσω μηχανηματων και αντιπαραθεσεις side by side με αλλα μοντελα) αυτο ειναι το απολυτο συμπερασμα

Παντως εξακολουθω να πιστευω ακομα και τωρα που βλεπω πιο ψυχραιμα οτι σε ορισμενες περιπτωσεις οπως ταινιες απο FILMNET και αγωνες ποδοσφαιρου (κυριως Αγγλικου πρωταθληματος μεσημεριανες ωρες) η LCD ειναι τουλαχιστον ισαξια-για μενα ανωτερη-απο την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ CRT και το ιδιο πιστευουν και οι φιλοι μου που εχουν τις ιδιες γνωσεις με μενα.