Μολις χθες παρελαβα και γω την Sony x3500 46" σε αντικατασταση της παλιας μου CRT Sony wide drc 36"
Πρωτες γρηγορες εντυπωσεις επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω
Σε HD επειδη ειχα μια ατυχια με το PS3 και δεν εχω παραλαβει το καινουργιο
δοκιμασα την HDMI του φορητου μου που κληδωσε σε 720p και υλικο
ΗD σε μορφη .wmv
Αν και με τους παραπανω περιοορισμους , ειδα εικονα εκπληκτικης λεπτομερειας
με φοβερο μαυρο και κινηση, αλλα θα ελεγα οτι ηταν κατι που το περιμενα
Αλήθεια πως θα παιζει σε 1080p !!!!!!! ???
Αυτο που με ξαφνιασε ευχαριστα ειναι ποσιο καλα παιζει τα ελληνικα αναλογικα καναλια.
Μαλιστα παρακολουθουσα απο τοπικο καναλι ( Creta channel )μια εκπομπη σε Live μεταδοση και ειχα την εντυπωσση οτι ειχε γινει upscale σε ΗD.
Μπορει να ακουγετα υπερβολικο αλλα θα ελεγα οτι παιζει καλυτερα απο την παλια μου καλη (και ακριβη ) CRT.
Τα παραπανω με εργοστασιακες ρυθμισεις και σε αποσταση 3,5 μετρα απο την TV
Παντως και σε μικροτερη σποσταση δεν κουραζει για 46"
Θ α ε λ ε γ α " Μπραβο SONY "
Eπισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους σας που με βοηθησατε με τα σχολια σας να κανω για μενα την καλυτερη επιλογη
στελνω και μερικες εικονες οχι οτι καλυτερο αλλα ισως να ηθελαν καποιοι να δουν
Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Πολύ ωραία η photo με το τηλεκοντρόλ! Μία ερώτηση: Έχω απόσταση θέασης 2,8 μέτρα,να πάω στη 40άρα ή στην 46άρα? 400 ευρώ διαφορά έχουν,θα πονέσω λιγο αλλά αξίζουν οι 6 ίντσες παραπάνω ή θα τυφλωθώ?
και κατι ακομη..το πλαισιο αντικαθισταται? μπορεις να αγορασεις το μαυρο γυαλιστερο που φοραει σε διαφορα αμερικανικα site?
το remote control ειναι κα...α!!(καταπληκτικο!!)
φιλε gatare υπαρχει φιλος μου που ενδιαφερεται αμεσα..αν θελεις τις παραγγελνετε μαζι (κατα προτιμηση απο Ροδο )
To πλαίσιο δεν αντικαθίσταται στην Χ3500,μόνο η Χ3000 το προσφέρει αυτό , η οποία δεν έχει φθάσει ακόμα στο γιού:HTEHEH56:ροπ!
Ενδιαφέρομαι αλλά περιμένω να πληρωθώ τέλος του μήνα για να την χτυπήσω. Όσο για τη Ρόδο θα κάνω ένα τηλ πρώτα στη Sony Hellas για να επαληθεύσω κάτι και μετά κανένα πρόβλημα να τις παραγγείλουμε μαζί με το φίλο σου.
πιστευω οτι 46 " σου δινουν σιγουρα μια κινηματογραφικη αισθηση σε αυτο που παρακολουθεις
δινοντας στην εικονα αλλη διασταση . νομιζω οτι 40" ειναι μικρη για να απογειωση αυτη την αισθηση
Η τv ειναι τοσο ξεκουραστη που και σε 2 μετρα που την παρακολουθησα για λιγο δεν με κουρασε.....
Παντως η τελικη επιλογη ειναι δικια σου ... για 400 εγω σιγουρα δεν θα το σκεφτομουν γιατι εχω την αισθηση οτι αργοτερα θα το μετανιωνα !
Φιλε justme καλοριζικη!!!!!!!!!
Για το sd τα εγραψα και εγω αλλα με περασαν για κομπλεξικο που υποστηριζει την αγορα του.
Ιδια εντυπωση και για το μαυρο της.
Φιλε μου εσυ που εισαι αναμεσα σε 40 και 46 ουτε συζητηση να παρεις 46.Το 1080p ξεκιναει απο τις 46 τουλαχιστον.Σε αυτες τις TV θελεις να καθεσαι οσο ποιο κοντα γινεται για να βλεπεις την τρομερη λεπτομερεια και ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ.Φιλος με FULL HD 40" βαζει καρεκλα στο 1,5 μετρο για να απολαυσει BLUE RAY!!2,5 μετρα ειναι τελεια για 46".
Εγω εχω αποσταση θεασης 3,5 μετρα και γι αυτο πηρα βαση που φερνει την TV εξω μεχρι 72cm για να μοιρασω την διαφορα.
Ps: Συγνωμη που ακομα θεωρω τις LCD τηλεορασεις!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!
Ανεβαζω ακομα μερικες φωτογραφιες απο κινητο για να σας δειξω το AMPILIGHT που της εφτιαξα σε συνεργασια με τον μαραγκο μου.(χεχεχε ηταν να μην μαθω πως ανεβαζουμε φωτογραφιες)
αυτο ειναι το προηγουμενο μοντελο του AMPILIGHT με δυο καναλια φως! επρεπε να βαλεις με 4 καναλια :guitarist: τυφλα να εχουν οι philips! πολυ ωραια ιδεα..μπραβο!
Αντε καλές θεάσεις ,πολύ ωραίες οι φώτο.
Για το ambilight δεν λέω τίποτα ,γιατί δεν μου αρέσει ούτε το "επίσημο" , πάντως απο εφευρετικότητα σκίζεις.
Τώρα εκείνο το σεμεδάκι από κάτω τι το θέλεις??(Καλά μη βαράς ,γούστα είναι αυτά...)